Hazánkban forgat Milla Jovovich
2011. augusztus 30. 16:25
Magyarország enyhén szólva egy nyomorék ország elcseszett politikusokkal de arra jó, hogy mostanában mindenki itt forgat akár klipet akár filmet
2011. augusztus 30. 16:47
1.Ezen a képen Milla egyszerűen gyönyörű
2.Örülök neki,hogy ő is el jön Magyarországra kár,hogy nem közelebb jön mert sajnos Angelina Jolie-t se tudtam utol érni,olyan rossz,hogy itt vannak a legjobb színészek a világon és nem tudok egy autogrammot szerezni:(
3.A Kaptár-t imádtam úgyhogy tuti ez is nagyon jó lesz:DMár várom:))
2.Örülök neki,hogy ő is el jön Magyarországra kár,hogy nem közelebb jön mert sajnos Angelina Jolie-t se tudtam utol érni,olyan rossz,hogy itt vannak a legjobb színészek a világon és nem tudok egy autogrammot szerezni:(
3.A Kaptár-t imádtam úgyhogy tuti ez is nagyon jó lesz:DMár várom:))
2011. augusztus 30. 16:49
Jöjjenek csak a sztárocskák a mi kis hazánkba
Egyre népszerűbb ez az ország
Egyre népszerűbb ez az ország
2011. augusztus 30. 18:07
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
ez klassz!
2011. augusztus 30. 18:22
Azért az sem mindegy, hogy konkrétan milyen jelenetekért jönnek ide forgatni... az amerikaiakra jellemző, hogy azért jönnek ide, hogy a filmben negatív mondanivalójú jelenetekben tüntessék fel az országot és a magyarokat. Mert biztos, hogy nem azért jönnek ide, mert annyira szép Budapest, hanem leégetni minket a filmben...
2011. augusztus 30. 19:29
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2011.08.30. 18:22)
Azért az sem mindegy, hogy konkrétan milyen jelenetekért jönnek ide forgatni... az amerikaiakra jellemző, hogy azért jönnek ide, hogy a filmben negatív mondanivalójú jelenetekben tüntessék fel az országot és a magyarokat. Mert biztos, hogy nem azért jönnek ide, mert annyira szép Budapest, hanem leégetni minket a filmben...
Azt hallottam, hogy Budapestet és környékét sokféle színben el lehet adni, akár régi, akár új környék, bár szerintem Andrew G Vajna keze lehet a dologban és az alacsony árak miatt jönnek ide. Nem pedig beégetni. Most úgy őszintén. Ki ismeri fel Budapestet külföldön? Nem sokan. Kezdve azokkal, akik soha nem hallottak még Walesről, szerintük Új Zéland = Ausztrália, Törökország fővárosa Budapest, ugyan már .. Azt sem tudják sokan, hogyan hol van Magyarország vagy mi az. Tőlem kérdezték már twitteren, hogy hol lakok és halovány lila fogalmuk sem volt arról, hogy Magyarország hol van
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: