Avenged Sevenfold - MTV Video Music Awards - Press Room Radio City Music Hall New York City, New York United States August 31
2011. augusztus 30. 10:52
2006 augusztus 31-e... az AVENGED SEVENFOLD DÍJAT NYERT!
Bár ez nem meglepő ^^
7 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals,
num1Kolosszus,
H_Eszti,
Devil93,
Johinna,
a7xforever,
Bogszics
2011. augusztus 30. 10:54
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Hmm, jó képek, köszi.
De szerintem meglepő. Az MTV nem igazán támogatja a rock/metál/punk bandákat, többnyire csak a populáris sz@rokat
De szerintem meglepő. Az MTV nem igazán támogatja a rock/metál/punk bandákat, többnyire csak a populáris sz@rokat
2011. augusztus 30. 10:57
Én úgy értettem, h amennyire szuper banda az A7X, egyáltalán nem meglepő XD
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.30. 10:54)
Hmm, jó képek, köszi.
2011. augusztus 30. 10:59
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.30. 10:57)
Én úgy értettem, h amennyire szuper banda az A7X, egyáltalán nem meglepő XD
Tudom, de az MTV-t kb. pont nem érdekli milyen jó az adott banda.. az nyer, aki jobban eladja magát. Mondjuk, itt a srácok gondolom 'Legjobb rock videó/dal' kategóriában nyertek.
2011. augusztus 30. 11:21
A Bat Country videójával nyertek asszem. De olyan hosszú volt a cím, h nem fért ki minden XD
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.30. 10:59)
Tudom, de az MTV-t kb. pont nem érdekli milyen jó az adott banda.. az nyer, aki jobban eladja magát. Mondjuk, itt a srácok gondolom 'Legjobb rock videó/dal' kategóriában nyertek.
2011. augusztus 30. 11:29
|
|
Devil93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 775 Csatolások: 32 Azonosító: 129498 offline
|
köszi a képeket
Meglepő , hogy nyertek díjat , mert ahogy Unhappymeals mondta nem sűrűn nyernek rockerek díjat ezen a díjátadón . De régebben még x évvel ezelőtt legalább egy páran nyertek, nem úgy mint mostanában
Meglepő , hogy nyertek díjat , mert ahogy Unhappymeals mondta nem sűrűn nyernek rockerek díjat ezen a díjátadón . De régebben még x évvel ezelőtt legalább egy páran nyertek, nem úgy mint mostanában
2011. augusztus 30. 12:22
|
|
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2618 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline
|
nagyon köszi a képeket
örülök, hogy nyeretek
2011. augusztus 30. 12:29
Megérdemelték ;D
Idézet (a7xforever @ 2011.08.30. 12:22)
nagyon köszi a képeket
örülök, hogy nyeretek 
1 felhasználónak tetszik:
a7xforever
Kapcsolódó sztárok
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.