Dukai Regina, a vékony modell újabban húskészítményeket reklámoz fogyókúrás ételek helyett. Regi elárulta, imádja a kolbászt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dukai Regina felvágottat reklámoz
2011. augusztus 30. 10:00
Na még ilyet
Mondjuk én miatta nem vennék ilyet.
2011. augusztus 30. 10:03
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Imádja a kolbászt
2011. augusztus 30. 10:09
Lehet hogy csak én vagyok vak, de semmi különlegességet nem látok ebben a képben.
Egyébként én nem eszek húst szóval nekem teljesen mindegy. De gondolom ő is azért vállalta, mert más már nem kéri fel.
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. augusztus 30. 10:19
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Hát fantasztikus,és amúgy ez kit izgat?
2011. augusztus 30. 10:26
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Én is szeretem a magyaros kajákat, a húst is, jóformán mindent megeszek. Azon meg nem tudom mit röhögtök, hogy szereti a kolbászt. Sajnállak titeket, ha az intelligenciahányadosotokkal ennyire mentek. És bocs. Megint.
2011. augusztus 30. 11:06
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
az a véleményem, hogy inkább reklámozzon kolbászt, vagy más magyaros ételt mint valami újabb fogyókúrás csodaszert vagy hashajtót
1 felhasználónak tetszik:
tamara86
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.