MTV VMA: a legjobb és a legrosszabb ruhák
2011. augusztus 29. 13:38
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Katie és Beyonce ruhája tetszik a legjobban(főképp Katie-é)...De nem értem Selena ruhája miért olyan jó. És nem csak azért mert Selenán van, de nekem komolyan nem tetszik... A legrosszabb ruhákkal egyet értek, de Katy-é nem olyan pocsék mint mondjuk a Miley-é, vagy Vannessá-é. Nicki meg ne akarjon már olyan nagyon egyedi lenni! Nem áll jól neki!!!
2011. augusztus 29. 13:41
|
|
Gossip Girl Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 28 Azonosító: 158506 offline
|
szerintem Selena ruhája még ígyis túl öreges nekem Katie és Beyonce a kedvenceim
2011. augusztus 29. 13:42
|
|
Szandi1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 436 Csatolások: 597 Azonosító: 135259 offline
|
Szerintem Miley ruhája nagyon gyönyörü volt és nem értem miért tették be a legrosszabbak közé :S
2011. augusztus 29. 13:43
Mindegyik ruha tetszik amelyik a "Legjobb ruhák" kategóriába került, de a többi valami borzalmas, főleg a Nicki-é. De szerintem Selena-é a legjobb.
2011. augusztus 29. 13:48
mi az hogy Demi nincs benne a cikkben? Pedig neki volt SZERINTEM a legjobb ruhája.
2011. augusztus 29. 13:50
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Nem bírom Selenát, de azért ez a ruha gyönyörűen áll rajta.
Szerintem Vanessa ruhája is szép lenne, csak látszik a pici pocak benne.
Victoria, Katie és Kelly is jól választott, nekem tetszik a ruhakölteményük
Szerintem Vanessa ruhája is szép lenne, csak látszik a pici pocak benne.
Victoria, Katie és Kelly is jól választott, nekem tetszik a ruhakölteményük
2011. augusztus 29. 13:50
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Nekem a legjobban Victoria Justice és Zoe Saldana ruhája tetszett.
Miley nagyon meglepett,Nicki no comment,Vanessa pedig nem nagyon szokott mellé nyúlni,ezt el lehet nézni neki.Aki meg utálja csak okot keres,hogy bele köthessen...
Miley nagyon meglepett,Nicki no comment,Vanessa pedig nem nagyon szokott mellé nyúlni,ezt el lehet nézni neki.Aki meg utálja csak okot keres,hogy bele köthessen...
2011. augusztus 29. 13:51
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Victoria Justice és Selena Gomez ruhája angyon jó.
És Nicki Minaj...úristen...
2011. augusztus 29. 13:52
Szerintem Selena ruhája a legszebb, és még Victoria ruhaja is gyönyörű . A többi elmegy.. Háát én Nicki és Vanessa ruháján botránykoztam meg... Borzalmas...
2011. augusztus 29. 13:53
|
|
szándrá96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.06. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 134369 offline
|
Selena és Victoria Justice ruhája szerintem tök jó. De Miley valami szörnyűséges.Na és Katy Perry meg Nicki Minajé...uhh. Vanessának meg szerintem a ruhája jó(bár nem a legjobb) de rajta így már nem áll jól. Már bocsi mindenkinek..:/
2011. augusztus 29. 13:56
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Nekem Victoria ruhája tetszett a legjobban. Bár magáért a lányért nem kifejezetten rajongok, eléggé stílusos volt az este. Gratulálok, nagyon csinos!
Miley ruhája viszont egyszerűen borzalmas és remélem elég, ha csak ennyit mondok. Nicki valószínűleg szándékosan választotta ezt az öltözetet.
Miley ruhája viszont egyszerűen borzalmas és remélem elég, ha csak ennyit mondok. Nicki valószínűleg szándékosan választotta ezt az öltözetet.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: