MTV VMA: a legjobb és a legrosszabb ruhák
2011. augusztus 29. 13:17
szerintem most Britney és Katie Holmes nézett ki a legjobban
2011. augusztus 29. 13:19
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Jó cikk lett, habár itt ott nem értek egyet vele. Szerintem Selena ruhája nem állja a helyét a legjobb ruháknál, Katy ruhája pedig a legrosszabb ruháknál. Miley pedig igen is nagyon szép volt, Katie Holmes lábbelije viszont borzasztó. Ennyi kivetnivalót találtam, a többivel egyetértek
2011. augusztus 29. 13:19
|
|
nincsmegoldasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 158844 offline
|
Gaga az alteregójaként jelent meg, mint Jo Calderone!
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS09DpBQ1IgW_M-53Jw3GXfBlm2ej1Ei1SPo5Yzl7ZZDeEb7q6kVw
2011. augusztus 29. 13:20
|
|
tike1001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.12. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 158137 offline
|
Selena mindig eltalálja,hogy mi áll neki jól.Victoria Justice ruhája elképesztően szép.
Nicki ruhájánál tátva maradt a szám ez azért már sok..Miley és Vanessa karrierje olyan szépe indult de most úgy érzem mennek a süllyesztőbe.XDD
Nicki ruhájánál tátva maradt a szám ez azért már sok..Miley és Vanessa karrierje olyan szépe indult de most úgy érzem mennek a süllyesztőbe.XDD
2011. augusztus 29. 13:20
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
Selena ruhája egész jó, de nálam Britney tarol.
Nicki és Katy ruhája enyhén szólva érdekes, Miley meg alaposan melléfogott.
2011. augusztus 29. 13:22
A legjobb ruhák között én Selenáét,Victoriáét és Britneyét emelném ki,azok tényleg igazán jól néztek ki.Ami a rosszabbakat illeti,Nicki szerintem szándékosan akart ilyen hatást kelteni függetlenül attól hogy összeségében tényleg elég hülyén festett benne,Vanessánál pedig ne felejtsük el hogy szándékosan hízott meg,ezekután pedig nem egyszerű visszanyerni az eredeti alakod de az tény hogy a ruha valóban előnytelen volt a számára.Miley meg..ez tényleg valami iszonyat.Ki sem nézném belőle hogy 18 ebben a szerelésben.Még mindig nagy lánynak akar tűnni?Mert ez elég unalmas már.
2011. augusztus 29. 13:23
Vannak szép ruhák,de a többi,háát.
Nicki ruhája meg!Borzalmas
Nicki ruhája meg!Borzalmas
2011. augusztus 29. 13:24
van 1-2 szép ruha de van olyan ami igen csak meglepő O.o
2011. augusztus 29. 13:25
Zoe egyszerűen gyönyörű abban a ruhában (bár neki minden jól áll), és el kell ismerjem, Selenának is egész szépet alkottak a stylist-jai, és Britney sem marad le sokkal mögötte.
A legrosszabb ruhák tényleg a legrosszabb ruhák voltak, mindegyikkel egyetértek.
A legrosszabb ruhák tényleg a legrosszabb ruhák voltak, mindegyikkel egyetértek.
2011. augusztus 29. 13:26
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
ööhm demi lovato-t betetem volna hiszen neki is szép ruhája volt és ő is szép volt. viszont a miley-nak az elég előnyzelen neki. és nekem a selenáé sem ettszik. katy-nek meg az a haj...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.

0 felhasználónak tetszik: