MTV VMA: a legjobb és a legrosszabb ruhák
2011. augusztus 29. 13:09
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
nekem Victoria Justice ruhája tetszik a legjobban! de Selena ruhája is nagyon jó
2011. augusztus 29. 13:10
Szerintem is Selenának volt a legszebb ruhája,de nekem meg Beyoncé,Victoria Justice és Zoe Saldana ruhája is nagyon bejött.Szerintem Britney ruhája nem volt valami szép,inkább olyan uncsi volt..Nicki Minaj hogy néz már ki
ez valami elképesztő,erre nincsenek szavak..Katy amúgy nem is olyan vészes.
Na de Miley..
milyen ruha az?Tényleg olyan mint valami 50-60 éves öregasszony...és Vanessa? Ennél előnytelenebb ruhát nem is választhatott volna...kicsit leadhatott volna abból amit felszedett vagy ha már nem sikerült,akkor választhatott volna valamivel előnyösebb ruhát is..
2011. augusztus 29. 13:11
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Szerintem egyik sem jó. Selená-é főleg nem teszett, öregíti, ahogy Miley-é is szörnyű. Victoriáé és Beyoncé-é tetszett, de azt nem értem, hogy pont ez hangsúlyozzná ki az alakját...
2011. augusztus 29. 13:11
Selenáé és Victoriáé nagyon szép
De a Nicki Minajé eléggé durva
2011. augusztus 29. 13:12
|
|
GabusLittleMonsterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 147398 offline
|
Selenát nem szeretem de az a ruha nagyon jó.
Beyonce tökéletes volt!!!
<3
Victoria Justice-t nem ismerem de nagyon jó ruha
Britney-é nem teccik.
Kelly Rowland ruhája nagyon dögös.
És akiktől hányok az Katy Perry Miley Cyrus meg Vanessa Hudgens.
Nickit nagyon szeretem de ez a ruha....túl sok (sokk) volt
Beyonce tökéletes volt!!!
Victoria Justice-t nem ismerem de nagyon jó ruha
Britney-é nem teccik.
Kelly Rowland ruhája nagyon dögös.
És akiktől hányok az Katy Perry Miley Cyrus meg Vanessa Hudgens.
Nickit nagyon szeretem de ez a ruha....túl sok (sokk) volt
2011. augusztus 29. 13:14
Selenában nem csalódtam
Nicki..hát nem is tudom mit mondjak..csak egy kicsit durva

huhh..Vanessától többet vártam..
huhh..Vanessától többet vártam..
2011. augusztus 29. 13:15
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Nicki minaj ruhája plussből van????
2011. augusztus 29. 13:16
Nekem Britney, Zoe és Beyoncé ruhája nagyon tetszik de, Nicki???
Istenem szeretem őt de, ez kicsit túlzás...
Istenem szeretem őt de, ez kicsit túlzás...
2011. augusztus 29. 13:16
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Selena és Victoria ruhája tetszik csak, a többit soha nem venném fel... Miley OMG az a ruha, na de Nicki kiverte nálam a biztositékot
2 személyt leszámitva a többiek egyszerűen borzalmasan öltöztek fel
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: