Mint minden díjátadón, a tegnap lezajlott MTV VMA-en sem csak a díjakat övezte nagy figyelem. A sztárok öltözékét is alaposan szemügyre vette mindenki. Voltak, akik remekül is festettek, viszont akadt olyan is, aki sajnálatos módon mellé nyúlt.
A teljes cikkhez kattints ide!
MTV VMA: a legjobb és a legrosszabb ruhák
2011. augusztus 29. 13:03
Nekem a legjobban Britney Spears és Victoria Justice ruhája tetszett
. Szerintem a többieké nem volt valami jó...Talán még Katie Holmes-é.
2011. augusztus 29. 13:04
|
evilgenius_96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 138096 offline
|
de amúgy selenának volt másik ruhája is
meg köti-nek is... egyébként beyoncé ruhája nekem nem jön be, olyan mint egy lepedő...
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 138096 offline
|
Nicki olyan cuki volt
mint egy kis ovis
))
|
|
Sweet Angelsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 38 Csatolások: 3 Azonosító: 159560 offline
|
Beyoncé, Miley, Nicki, Vanessa ruhája volt a legszörnyűbb szerintem..
2011. augusztus 29. 13:05
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Beyonce ruhája tetszett a legjobban, és annyira szép és sugárzó benne, látszik, hogy boldog. A legrosszabb pedig számomra Nicki Minaj, ő nagy csalódás volt, kicsit próbált Lady Gagás lenni vagy nem tudom, de inkább lett kreatív helyett nevetséges. Vanessa Hudgens is elég röhejes, ne feledkezzen már meg róla, hogy nem olyan az alakja már, mint volt.
2011. augusztus 29. 13:06
Miley és Vanessa most nagyon mellé fogott,pedig ők általában jól választanak ruhát 
és lám megint Selena volt a legszebb meg a minden,már rohadtul unom hogy minden róla szól...
nekem Zoe ruhája jön be a legjobban,bár Selenáé is nagyon cool,csak Selenát unom már
és lám megint Selena volt a legszebb meg a minden,már rohadtul unom hogy minden róla szól...
nekem Zoe ruhája jön be a legjobban,bár Selenáé is nagyon cool,csak Selenát unom már
2011. augusztus 29. 13:07
|
|
amúgy Vanessa egy film kedvéért hízott meg!!!! szóval nem csak úgy, ezért nem kéne itt csúfolni..
2011. augusztus 29. 13:07
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
Victoriáé a legszebb
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: