Lezajlott az idei MTV Video Music Awards
2011. augusztus 29. 11:54
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
gratulálok. a Rolling In The Deep nagyot tarolt.
2011. augusztus 29. 12:05
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.29. 08:42)
Naná, hogy a Rise Against nem kapott díjat. A Born This Way egy átlagos pop dal, undorító klipel..
Valóban. Az emberek már nem tudják, hogy mi a jó
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.29. 11:15)
Nem mondom, hogy utálom Adele-t és Katy-t, de most komolyan. Adele-nek hét, Katy-nek pedig kilenc (!) jelölése volt.
Minek???
Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de én a Rolling in the Deep-nek egyáltalán nem értem a lényegét. A klip maga sem magyarázza el túlságosan a dal lényegét (Adele egy széken ül, poharak rezegnek, valaki dobol, és egy csaj valami gyanús kinézetű porban táncol). Az pedig egyszerűen felháborító, hogy Katy kilenc jelölést kapott. Az utolsó jó VMA az a 2006-os volt, amikor még igazi tehetségek és jó bandák is nyertek díjakat, nem ezek a tucatsztárok, mint Justin Bieber, Katy Perry meg Lady Gaga (elnézést a fanoktól).
Minek???
Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de én a Rolling in the Deep-nek egyáltalán nem értem a lényegét. A klip maga sem magyarázza el túlságosan a dal lényegét (Adele egy széken ül, poharak rezegnek, valaki dobol, és egy csaj valami gyanús kinézetű porban táncol). Az pedig egyszerűen felháborító, hogy Katy kilenc jelölést kapott. Az utolsó jó VMA az a 2006-os volt, amikor még igazi tehetségek és jó bandák is nyertek díjakat, nem ezek a tucatsztárok, mint Justin Bieber, Katy Perry meg Lady Gaga (elnézést a fanoktól).
Barátom, sokszor egyet értek veled és részben itt is. Katy sok jelölése nevetséges. Viszont Adele-nek jó hangja van, a csaj tud élőben is énekelni. Egy videóklip SZERINTEM nem mindig kell, hogy tartalmazzon egy kerek egész történetet, a kilp olyan amilyen, nekem sem tetszik és nyilván nem is ezért kapta a díjat, hanem azért, mert felkapott lett a csaj. Nem rosszindulatból írom, de ha bele gondolsz (jelen körülmények között [vagyis tehetségesek nem annyira esélyesek]), akkor a szörnyűból a kevésbé rossz nyerjen. Silány, silány díjkiosztó, de majdnem mindegyik ilyen, és ha kell választani (ismétlem, HA AZ AKI MEGÉRDEMELNÉ, NEM NYERHET), akkor inkább az a klip nyerjen, ami 'nem szól semmiről' mint egy Gaga klip, mert abban aztán tényleg nem sok eredetiség van, ha a kisasszony a ruhákat, sminkeket de még a show és videóklip ötleteket is nyúlja. Egyik sem túl kreatív, de akkor inkább az nyerjen, aki 'kevésbé rosszabb'.
Én nem néztem ezt a baromságot, tudtam, hogy a kedvenceim úgy sem fognak nyerni és alapból nem nézek ilyen hülyeségeket, pedig tegnap olvastam a neten, hogy Amy Winehouse keresztlánya mérges volt, hogy jobb énekeseket is választhattak volna a tribute előadásra Adele kivételével, szóval azt az állítólagos gyenge produckiót meg akarom még nézni. Foo-nak örülök, a többiről inkább ne is beszéljünk.
2011. augusztus 29. 12:07
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Borzasztó volt ez az egész, rossz volt nézni azt a pop maszlagot, ami ott volt. Az elő produkciók közül, csak Adele volt értékelhető, Gaga meg egyzserűen izléstelen volt.
Csak a Foo Fighterst tudom kiemelni a nyertesek közül.
Csak a Foo Fighterst tudom kiemelni a nyertesek közül.
2011. augusztus 29. 12:08
A legtöbbjüket én nem is jelöltem volna.De azért van 1-2 akinek nagyon örülök
.
2011. augusztus 29. 12:24
ophely88
Igen, Adele-nek tényleg remek hangja van, ő az egyetlen tehetséges ember ezeken a listákon, de én ettől még sajnos nem igazán értem a Rolling in the Deep lényegét. De abban igazad van, hogy inkább Adele, mint Gaga és 'kreatív' társai.
Igen, Adele-nek tényleg remek hangja van, ő az egyetlen tehetséges ember ezeken a listákon, de én ettől még sajnos nem igazán értem a Rolling in the Deep lényegét. De abban igazad van, hogy inkább Adele, mint Gaga és 'kreatív' társai.
2011. augusztus 29. 12:28
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Kééjtíííí imádlak
2011. augusztus 29. 12:30
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Gratulálok a nyerteseknek, bár bieber szúrja a szememet -.-
2011. augusztus 29. 12:45
|
|
vivienne96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 155084 offline
|
Jee...ügyi Katy!!
ímádlak!!!!
2011. augusztus 29. 12:50
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Nem is néztem a show-t, mert úgyis tudtam, hogy a kedvenceim nem nyernek. Egyedül a Foo Fighters-nek gratulálok, ők valóban megérdemelték.
A többiről említést sem tennék, szánalom az egész...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.

0 felhasználónak tetszik: