De amúgy vannak Tyler, the Creator-nal tehetségesebb új előadók...
Lezajlott az idei MTV Video Music Awards
2011. augusztus 29. 11:15
Nem mondom, hogy utálom Adele-t és Katy-t, de most komolyan. Adele-nek hét, Katy-nek pedig kilenc (!) jelölése volt.
Minek???
Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de én a Rolling in the Deep-nek egyáltalán nem értem a lényegét. A klip maga sem magyarázza el túlságosan a dal lényegét (Adele egy széken ül, poharak rezegnek, valaki dobol, és egy csaj valami gyanús kinézetű porban táncol). Az pedig egyszerűen felháborító, hogy Katy kilenc jelölést kapott. Az utolsó jó VMA az a 2006-os volt, amikor még igazi tehetségek és jó bandák is nyertek díjakat, nem ezek a tucatsztárok, mint Justin Bieber, Katy Perry meg Lady Gaga (elnézést a fanoktól).
Minek???
Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, de én a Rolling in the Deep-nek egyáltalán nem értem a lényegét. A klip maga sem magyarázza el túlságosan a dal lényegét (Adele egy széken ül, poharak rezegnek, valaki dobol, és egy csaj valami gyanús kinézetű porban táncol). Az pedig egyszerűen felháborító, hogy Katy kilenc jelölést kapott. Az utolsó jó VMA az a 2006-os volt, amikor még igazi tehetségek és jó bandák is nyertek díjakat, nem ezek a tucatsztárok, mint Justin Bieber, Katy Perry meg Lady Gaga (elnézést a fanoktól).
2011. augusztus 29. 11:20
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Foo Fighters – Walk
Katy Perry (featuring Kanye West) – E.T.
Adele – Rolling int he Deep
Szerintem igen is jó számok!
Ahhoz képest hogy néha kik meg nem kapják ezeket a díjakat,ahhoz képest most aránylag jó előadók kapták meg.
Viszont Justin Bieberen már meg sem lepődök... :S
Katy Perry (featuring Kanye West) – E.T.
Adele – Rolling int he Deep
Szerintem igen is jó számok!
Ahhoz képest hogy néha kik meg nem kapják ezeket a díjakat,ahhoz képest most aránylag jó előadók kapták meg.
Viszont Justin Bieberen már meg sem lepődök... :S
2011. augusztus 29. 11:22
|
evilgenius_96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 138096 offline
|
Nicki olyan cuki volt amikor átvette a díjat
2011. augusztus 29. 11:26
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Az összes ilyen jellegű díjátadó manapság egy rakás sz*rt nem ér, ha állandóan ők nyernek. Szánalmas az összes ugy ahogy van. Milyen már, hogy Justin Bieber nyerte a legjobb videó kategóriát?
Lady Gaga meg nőit? divat. Nicki Minaj meg egy semmire kellő tucatember. Mi lesz majd a Grammy-n vagy Oscar-on?
Egyiknek sem gratulálok, mert én nem nekik adtam volna ezeket díjakat, de jó tudni, hogy manapság az nyer akinek több rajongója van.
Egyiknek sem gratulálok, mert én nem nekik adtam volna ezeket díjakat, de jó tudni, hogy manapság az nyer akinek több rajongója van.
2011. augusztus 29. 11:28
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Gratulálok mindenkinek.
2011. augusztus 29. 11:33
Örülök neki hogy Britney előtt tisztelegtek, megérdeli és a legjobb Pop videó díjat is ahogy Beyoncé is. Gratula nekik.
Én csak annak nem örülök hogy Eminem nem nyert, ezt képtelen vagyok elhinni, mert a ő legjobb. De az vigasztal a másik két kedvencem nyert.
Én csak annak nem örülök hogy Eminem nem nyert, ezt képtelen vagyok elhinni, mert a ő legjobb. De az vigasztal a másik két kedvencem nyert.
2011. augusztus 29. 11:34
|
|
BiankaBiebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 139 Csatolások: 18 Azonosító: 140992 offline
|
grat mindenkinek
2011. augusztus 29. 11:34
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Gratulálok nekik és végre Szelína semmit nem nyert!
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.