American Horror Story / Amerikai Horror Story (2011-)
2012. november 08. 21:17
Ajjaj. A következő rész úgy érzem ütni fog (nem mint hogyha a mai nem tette volna meg a hatását). Jude bizonyítékokat talál majd Arden ellen, Kit meglepő bejelentést tesz és lelepleződik Bloody Face!
2012. november 10. 10:54
2x05 előzetes
Grace-en lobotómiát akarnak végrehajtani??
Grace-en lobotómiát akarnak végrehajtani??
2012. november 15. 12:19
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
Uramisten, na ez a rész pont olyan volt, mint amilyenre számítottam.
Nekem Thredson már az előző részben is nagyon gyanús volt, de amikor felvette Kit vallomását, onnantól kezdve már szinte egyértelmű volt számomra, hogy ki is lesz Bloody Face... Azért szurkoltam, hogy ne ő legyen, hiszen Lana annyira bízott benne.
Arra is kíváncsi vagyok, hogy vajon hogyan folytatják a Grace/Kit szálat, most, hogy így elszakították egymástól...Meg remélem, hogy mihamarabb értelmes magyarázatot adnak erre az ufós sztorira, mert kezdem nagyon unni, hogy ezek így random rabolják el az emberkéket. Ja és az Alma/Grace jelenet? Na az teljesen wtf volt számomra, főleg, hogy Alma terhes.
Shelley pedig... Szegény, végre kikerült az intézetből, na de hogyan...
Hajjjaj, mik lesznek még itt, bele sem merek gondolni...
Nekem Thredson már az előző részben is nagyon gyanús volt, de amikor felvette Kit vallomását, onnantól kezdve már szinte egyértelmű volt számomra, hogy ki is lesz Bloody Face... Azért szurkoltam, hogy ne ő legyen, hiszen Lana annyira bízott benne.
Arra is kíváncsi vagyok, hogy vajon hogyan folytatják a Grace/Kit szálat, most, hogy így elszakították egymástól...Meg remélem, hogy mihamarabb értelmes magyarázatot adnak erre az ufós sztorira, mert kezdem nagyon unni, hogy ezek így random rabolják el az emberkéket. Ja és az Alma/Grace jelenet? Na az teljesen wtf volt számomra, főleg, hogy Alma terhes.
Shelley pedig... Szegény, végre kikerült az intézetből, na de hogyan...
Hajjjaj, mik lesznek még itt, bele sem merek gondolni...
2012. november 15. 14:31
A mai részre csak ennyit tudnék mondani: uramatyám. Igazából tiszta vak voltam, el nem tudtam képzelni, ki lesz Bloody Face, hát én nagyon meglepődtem.
2012. november 16. 22:33
HARMADIK ÉVAD BERENDELVE!
8 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy,
mycroft,
bajer,
RachelWillows,
dreamscometrue,
Ariana,
benyaw93,
Pumpkin
2012. november 18. 17:25
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Na erre én se számítottam.. Dr.Thredson-ra kezdtem gyanakodni, vagyis csak annyiban voltam biztos, hogy van valami hátsó szándéka. Akkor esett le a tantusz, mikor mondta, hogy Lana fogja megírni az Ő sztoriját, illetve mikor felkapcsolta a lámpát.
Az űrlényes szállal meg még mindig nem tudok mit kezdeni..most akkor a nőket Bloody Face ölte meg, igaz? Akkor elvileg Alma-t is. De őt közben elrabolták az alien-ek. Vagy akkor a kettőnek lényegében nincs is köze egymáshoz? Esetleg Bloody Face néha űrlénynek álcázza magát vagy mi a fene? Ezt remélem minél hamarabb tisztázzák, mert kezdek eléggé összezavarodni
Az űrlényes szállal meg még mindig nem tudok mit kezdeni..most akkor a nőket Bloody Face ölte meg, igaz? Akkor elvileg Alma-t is. De őt közben elrabolták az alien-ek. Vagy akkor a kettőnek lényegében nincs is köze egymáshoz? Esetleg Bloody Face néha űrlénynek álcázza magát vagy mi a fene? Ezt remélem minél hamarabb tisztázzák, mert kezdek eléggé összezavarodni
2012. november 22. 18:04
A 2x06 egész tanúlságos rész volt, egy kis lenyugvás az 5.rész után, ami elég durvára sikeredett. Pár perce fejeztem be a nézését, mégis csak 1-2 jelenet ragadt meg bennem. Nem akarok spoilerezni, de annyit mondhatok, hogy pár fontos dolog kiderült ebben a részben is, ami előreviszi a cselekményszálat
Egyébként én inkább az ilyen, inkább pszichikailag megterhelő 'rémisztgetést' kedvelem, mintsem azt, amikor mindenhol fröcsög a vér (egyébként abból is akadt bőven ebben a részben).
2012. november 29. 16:07
Na jó ez a rész.
A vége.
És Frances Conroy!
Jajj de meglepődtem, amikor megláttam őt, de nagyon örültem.
2012. december 06. 17:36
Rockin' around the oddly decorated Christmas tree
Hú, ez egy nagyon jó epizód volt. Mondjuk érdekes volt Karácsony előtt pár héttel, pont Mikulás napján, és nem is tett feltétlenül jót a karácsonyi hangulatomnak ez a rész
Mary Eunice karácsonyfa díszítési tippjeit nem hiszem, hogy fogom alkalmazni
Az a protkó, te jó ég
Lily Rabe amit művel az valami hatalmas
A "Mikulást" alakító színész (akinek most nem jut hirtelen eszembe a neve) is jó volt. Ez a Grace dolog furcsa nekem. Lehet naiv vagyok, de reménykedem benne, hogy nem halott
Meg akkor miért rabolták volna el az alienek. A Lana - Thredson/Bloody Face reunionnál egy pillanatig azt hittem tényleg kinyírja Lanát. Végül is eddig egyik lényegesebb szereplő sem halt meg. Tavaly ilyenkor az első évadban már sorra távoztak el az élők sorából a családtagok. De igazából örülök, hogy elkapták Bloody Face-t. Kíváncsian várom a folytatást.
Hú, ez egy nagyon jó epizód volt. Mondjuk érdekes volt Karácsony előtt pár héttel, pont Mikulás napján, és nem is tett feltétlenül jót a karácsonyi hangulatomnak ez a rész
1 felhasználónak tetszik:
Ariana
2012. december 06. 18:05
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
2x04 - I Am Anne Frank, Pt. 1 & 2x05 - I Am Anne Frank, Pt. 2 stills HQ
11 felhasználónak tetszik:
xBlondie,
saii,
RachelWillows,
bajer,
Domcicc,
Lady Suzy,
House Of Wax,
Pumpkin,
Cintii,
alexahemingway,
mattoficial
2012. december 06. 18:07
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
2x06 - The Origins of Monstrosity stills HQ
xBlondie,
saii,
RachelWillows,
bajer,
Domcicc,
Lady Suzy,
House Of Wax,
Pumpkin,
Cintii,
alexahemingway,
mattoficial
2012. december 06. 18:11
|
|
funny18epiphany |
|
2x07 - Dark Cousin stills HQ
xBlondie,
saii,
RachelWillows,
bajer,
Domcicc,
Lady Suzy,
House Of Wax,
Pumpkin,
Cintii,
alexahemingway,
mattoficial
2012. december 06. 18:12
|
|
funny18epiphany |
|
2x08 - Unholy Night stills HQ
xBlondie,
saii,
RachelWillows,
bajer,
Domcicc,
Lady Suzy,
House Of Wax,
Pumpkin,
Cintii,
alexahemingway,
mattoficial
2012. december 13. 15:12
|
|
funny18epiphany |
|
2x09 - The Coat Hanger stills HQ
10 felhasználónak tetszik:
xBlondie,
bajer,
Lady Suzy,
Domcicc,
House Of Wax,
Toxic,
Pumpkin,
Cintii,
alexahemingway,
mattoficial
2013. január 02. 22:25
|
|
funny18epiphany |
|
2x10 - The Name Game stills HQ
xBlondie,
bajer,
Lady Suzy,
Domcicc,
Bessie,
House Of Wax,
Toxic,
Pumpkin,
Cintii,
alexahemingway,
mattoficial
2013. január 10. 15:00
|
|
funny18epiphany |
|
2x11 - Spilt Milk stills HQ
10 felhasználónak tetszik:
xBlondie,
bajer,
Domcicc,
Bessie,
Lady Suzy,
House Of Wax,
Toxic,
Pumpkin,
alexahemingway,
mattoficial
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.