American Horror Story / Amerikai Horror Story (2011-)
2014. június 25. 14:26
Nos igen én is itt vagyok. Mikor megláttam ezt a topicot örült a szívem hogy rátaláltam !
Nagyon szeretem az American Horror Story című sorozatot, bár csakis az első évadot. Számomra az volt a legjobb és bár belenéztem a második és harmadik évadba is azok nem tetszettek.^^"
Viszont az első évadot már az elején imádtam, nagyon izgalmas, jók és szerethetők a főszereplők karakterei is. Kedvencemmé főként Violet és Vivien vált. Nagyon szerettem őket és szerintem a sorozat első évada nem is lett volna az igazi nélkülük.^^
Pár képet még csatolnék, kedvenceimről és magáról a sorozatról is.^^
Violet <3
Vivien <3
Mindkét színésznőt nagyon tehetségesnek tartom, remélem látom még őket szerepelni.^^
Viszont az első évadot már az elején imádtam, nagyon izgalmas, jók és szerethetők a főszereplők karakterei is. Kedvencemmé főként Violet és Vivien vált. Nagyon szerettem őket és szerintem a sorozat első évada nem is lett volna az igazi nélkülük.^^
Violet <3
Vivien <3
Mindkét színésznőt nagyon tehetségesnek tartom, remélem látom még őket szerepelni.^^
2014. június 25. 14:40
|
|
Evcsuu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.23. Hozzászólás: 638 Csatolások: 2 Azonosító: 186479 offline
|
Idézet (syscat @ 2014.06.25. 14:26)
Nos igen én is itt vagyok. Mikor megláttam ezt a topicot örült a szívem hogy rátaláltam !
Nagyon szeretem az American Horror Story című sorozatot, bár csakis az első évadot. Számomra az volt a legjobb és bár belenéztem a második és harmadik évadba is azok nem tetszettek.^^"
Violet <3
Vivien <3
Violet <3
Vivien <3
A második évad miért nem tetszett?
2014. június 25. 15:36
Idézet (Evcsuu @ 2014.06.25. 14:40)
A második évad miért nem tetszett? 
Nem is tudom
2014. június 25. 17:32
Idézet (mycroft @ 2011.08.30. 11:44)
Már rendkívül várom, de nem csak azért írok, hogy ezt megosszam. Olvasgattam IMDB-n sorozattal kapcsolatos legújabb híreket és bár nem tudom mennyire megbízhatóak, de úgy fest Zachary Quinto is fog csatlakozni a sorozathoz. Viszont én nem merek csak úgy fordítani a gyér angol nyelvtudásom végett, így bemásolom.
"We already know that Zachary Quinto (Star Trek) can do “creepy” exceedingly well – his first season Sylar on Heroes was absolutely chilling. How perfect, then, that he’ll be joining the cast of American Horror Story. Because they need more scary, creepy, terrifying-ness for this show."
Egy előző hírben pedig ezt írták:
"Quinto will be playing the previous owner of the house, a gay man who becomes friends with Vivien. He’ll make his first appearance during a two-part Halloween episode."
Bár szerintem eleve fogom nézni a sorozatot, de rendkívül jó lenne, ha ZQ is csatlakozna.
"We already know that Zachary Quinto (Star Trek) can do “creepy” exceedingly well – his first season Sylar on Heroes was absolutely chilling. How perfect, then, that he’ll be joining the cast of American Horror Story. Because they need more scary, creepy, terrifying-ness for this show."
Egy előző hírben pedig ezt írták:
"Quinto will be playing the previous owner of the house, a gay man who becomes friends with Vivien. He’ll make his first appearance during a two-part Halloween episode."
Bár szerintem eleve fogom nézni a sorozatot, de rendkívül jó lenne, ha ZQ is csatlakozna.
2014. június 26. 08:13
|
|
Evcsuu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.23. Hozzászólás: 638 Csatolások: 2 Azonosító: 186479 offline
|
Idézet (syscat @ 2014.06.25. 15:36)
Nem is tudom
Furcsa volt nézni miután megszoktam az első évadban a szereplőket és számomra az is rossz volt hogy Vivien nem szerepel benne.:"( De nem rossz..^^
mondjuk tényleg fura volt a hirtelen átváltás,
meg a harmadik az tökre gyenge lett szerintem
alig van benne valami gyilkolás vagy valami
2014. július 13. 22:51
|
|
Névnélküliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.19. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 226343 offline
|
Jaj istenem, annyira vártam már ezeket a kis videókat
Néha jobban sikerülnek, mint maga az évad...
2014. augusztus 28. 11:28
|
|
RachelWillowsMeme Ma'am™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline
|
Első hivatalos poszter a negyedik évadhoz (MQ)
2014. augusztus 29. 00:48
|
|
bogi2528visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 309 Csatolások: 6 Azonosító: 148076 offline
|
Sziasztok!
Én is nagyon imádom a sorozatot és nagyon várom a 4. évadot.
Én is azért kezdtem el nézni, mert sokan mondták, hogy jó, de az első rész csak így pislogtam, hogy most mi van?
Aztán megnéztem az egész évadot és összességében tetszett, de a kedvenc évadom a 2., ami szerintem az összes közül a legdurvább is.
A harmadik évad nagyon gyenge lett, vártam, hogy valami nagy dolog történjen, de a második évad után nekem az 0 volt.
Szóval a lényeg az, hogy imádom ♥
Én is nagyon imádom a sorozatot és nagyon várom a 4. évadot.
Én is azért kezdtem el nézni, mert sokan mondták, hogy jó, de az első rész csak így pislogtam, hogy most mi van?
Aztán megnéztem az egész évadot és összességében tetszett, de a kedvenc évadom a 2., ami szerintem az összes közül a legdurvább is.
A harmadik évad nagyon gyenge lett, vártam, hogy valami nagy dolog történjen, de a második évad után nekem az 0 volt.
Szóval a lényeg az, hogy imádom ♥
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2014. augusztus 30. 09:28
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.24. Hozzászólás: 1500 Csatolások: 18304 Azonosító: 37583 offline
|
Idézet (RachelWillows @ 2014.08.28. 11:28)
Első hivatalos poszter a negyedik évadhoz (MQ)
HQ
2014. szeptember 19. 04:24
|
|
|
Negyedik évados poszterek
2014. szeptember 19. 04:25
|
|
|
4x02 - "Monster Among Us" stills
2014. szeptember 19. 04:26
|
|
|
4x02 - "Massacres and Matinees" stills
2014. szeptember 19. 04:26
|
|
|
4x03 - "Edward Mordrake Part 1" stills
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.