Az American Horror Story 4. évad 1950-ben fog játszódni. Jessica Lange állítólag már tanulja a német akcentust.
forrás: Sorozatjunkie.hu
American Horror Story / Amerikai Horror Story (2011-)
2014. január 18. 17:56
3x10 HQ Stills
9 felhasználónak tetszik:
xBlondie,
Toxic,
bajer,
House Of Wax,
Lady Suzy,
Jody,
alexahemingway,
mattoficial,
lalalalisa
2014. január 18. 18:00
3x11 HQ Stills
10 felhasználónak tetszik:
xBlondie,
Toxic,
bajer,
House Of Wax,
Lady Suzy,
Jody,
alexahemingway,
JisooKim,
mattoficial,
lalalalisa
2014. január 18. 18:03
3x12 HQ Stills
xBlondie,
Toxic,
bajer,
House Of Wax,
Lady Suzy,
Jody,
alexahemingway,
mattoficial,
lalalalisa
2014. január 25. 14:31
3x13 HQ Stills
xBlondie,
Bessie,
Toxic,
House Of Wax,
Lady Suzy,
Jody,
alexahemingway,
mattoficial,
lalalalisa
2014. február 02. 13:10
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Murphy nyilatkozta, hogy Jessica Lange karaktere hajazni fog Marlene Dietrich színésznőre. Innen erednek az eddigi spekulációk.
Érdekes fan made poszterek.
Érdekes fan made poszterek.
2014. március 19. 16:52
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Hivatalosan is megerősítve. Jön a cirkusz.
2014. március 27. 20:26
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
bréking nyúz:
Idézet
A történet az 1950-es évek Floridájában, Jupiterben fog játszódni, ami mindössze félóra kocsikázásra fekszik Palm Beach-től északra. A II. világháború utáni Florida a kaliforniai álom olcsóbb alternatívájának lehetőségével kecsegtetett, majd az első légkondicionálók megjelenését követően gyökeresen meg is változott az élet arrafelé, így megindult a napfény állam rohamos fejlődése.
Ezzel szemben a freak show-k világa már közel sem számított akkora látványosságnak, mint a századforduló során, így egyre kevésbé tudták a biológiai elváltozásokkal születők szokatlan külsejüket aprópénzre váltani.
Jessica Lange egy ilyen utolsókat rúgó társulat német származású vezetőjét fogja alakítani, a szárnyai alatt pedig Kathy Bates, Angela Bassett, Sarah Paulson, Frances Conroy és Evan Peters karaktereit láthatjuk majd, de megkezdődtek a tárgyalások Denis O’Hare és Emma Roberts visszatéréséről is.
Rossz hír ellenben, hogy 3 évnyi szereplést követően, Lily Rabe szinte biztosan hiányzó lesz a 4. szezon során, hiszen filmezni is fog, plusz szerepet kapott az ABC-s The Visitors című pilotban.
Ezzel szemben a freak show-k világa már közel sem számított akkora látványosságnak, mint a századforduló során, így egyre kevésbé tudták a biológiai elváltozásokkal születők szokatlan külsejüket aprópénzre váltani.
Jessica Lange egy ilyen utolsókat rúgó társulat német származású vezetőjét fogja alakítani, a szárnyai alatt pedig Kathy Bates, Angela Bassett, Sarah Paulson, Frances Conroy és Evan Peters karaktereit láthatjuk majd, de megkezdődtek a tárgyalások Denis O’Hare és Emma Roberts visszatéréséről is.
Rossz hír ellenben, hogy 3 évnyi szereplést követően, Lily Rabe szinte biztosan hiányzó lesz a 4. szezon során, hiszen filmezni is fog, plusz szerepet kapott az ABC-s The Visitors című pilotban.
2014. március 27. 21:21
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Denis O’Hare abszolúte beillik a képbe és szerintem szörnyen eltudnák maszkírozni. Remélem mellette voksolnak.
Hiába tetszett Emma karaktere az elején, nem szeretném látni a továbbiakban.
Hiába tetszett Emma karaktere az elején, nem szeretném látni a továbbiakban.
2014. május 23. 03:52
|
|
jexxica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.09. Hozzászólás: 1733 Csatolások: 12398 Azonosító: 82773 offline
|
Season 3 promoshoot
8 felhasználónak tetszik:
CandUs,
xBlondie,
Jody,
House Of Wax,
Cintii,
alexahemingway,
lalalalisa,
mattoficial
2014. június 02. 19:30
sziasztok, kérlek szépen mondjátok el miért szeretitek/nem szeretitek, mivel gondolkozom hogy megnézzem, de valaki azt mondja nem jó, valaki azt mondja igen.. szerintetek?
2014. június 03. 18:10
|
|
xxNikixx*Nikita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.30. Hozzászólás: 3275 Csatolások: 7279 Azonosító: 33464 offline
|
Idézet (N_Anna @ 2014.06.02. 19:30)
sziasztok, kérlek szépen mondjátok el miért szeretitek/nem szeretitek, mivel gondolkozom hogy megnézzem, de valaki azt mondja nem jó, valaki azt mondja igen.. szerintetek?
Én is csak azért kezdtem el nézni mert már többen is ajánlották. Ha alapjáraton szereted a horror filmeket akkor neked való
Szerintem nézd meg az első részt és utánna úgyis eltudod dönteni, hogy érdekel-e vagy nem. Én is így voltam nagyon sok sorozattal, volt olyan, hogy nem bírtam abbahagyni már néztem is a második részt, de volt olyan is aminek még az első részét sem néztem végig.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. június 07. 19:55
Idézet (xxNikixx @ 2014.06.03. 18:10)
Én is csak azért kezdtem el nézni mert már többen is ajánlották. Ha alapjáraton szereted a horror filmeket akkor neked való
Bár ugye mindegyik évad más történetről szól. Nekem a legjobban az első tetszett. De a második és a harmadik évad is jó volt, mert nagyon érdekes volt mindkettőnek a témája. Egyébként van aki már a sorozat introjától is rosszul van mert a zene, meg a képek amiket alávágnak..
Szerintem nézd meg az első részt és utánna úgyis eltudod dönteni, hogy érdekel-e vagy nem. Én is így voltam nagyon sok sorozattal, volt olyan, hogy nem bírtam abbahagyni már néztem is a második részt, de volt olyan is aminek még az első részét sem néztem végig.
lehet hogy megnézem, köszi a segítséget
1 felhasználónak tetszik:
xxNikixx
2014. június 14. 22:55
Na, hát ha már van ilyen téma, akkor írnék egy rövidke véleményt erről a sorozatról...
Nem is olyan rég kezdtem el nézni, jelenleg a 2x5-nél járok, de számomra megunhatatlan. <3 Először eléggé zavaros volt, pl. a vágás, vagy a történet is néha furcsa volt számomra, de éppen ezért olyan marha jó :) én horror fannak tartom magamat, és amikor elkezdtem nézni a 2. évadod mindenki azzal jött, hogy mennyire beteg (nem mondom, hogy nem az) de nekem igazából olyannak tűnt, mint az 1. évad. Simán meg tudom nézni sötétben, este, nekem nem olyan nagyon ijesztő. Na, de ezt most nem úgy értettem, hogy nem jó sőt, nagyon is imádom. Szeretem ebben a sorozatban azt, hogy minden évad másról szól (főleg, hogy pár szereplő meg is maradt az előzőkből) így tök egyedi ez a sorozat :) Sajna egyenlőre nem tudok tovább menni (hosszú story, hogy miért nem) de mihelyt lesz rá lehetőségem folytatni fogom. Mindent imádok ebben a sorozatban, vannak olyan részek, ami számomra eléggé elgondolkodtató. Voltak olyan részek mint pl 1x2 vagy 2x2 (na, nekem mindig a 2. részek jönnek be úgy tűnik xd) amik tényleg a frászt hozták rám. Lenyűgöző. <3 Egy szóval: I-M-Á-D-O-M
Nem is olyan rég kezdtem el nézni, jelenleg a 2x5-nél járok, de számomra megunhatatlan. <3 Először eléggé zavaros volt, pl. a vágás, vagy a történet is néha furcsa volt számomra, de éppen ezért olyan marha jó :) én horror fannak tartom magamat, és amikor elkezdtem nézni a 2. évadod mindenki azzal jött, hogy mennyire beteg (nem mondom, hogy nem az) de nekem igazából olyannak tűnt, mint az 1. évad. Simán meg tudom nézni sötétben, este, nekem nem olyan nagyon ijesztő. Na, de ezt most nem úgy értettem, hogy nem jó sőt, nagyon is imádom. Szeretem ebben a sorozatban azt, hogy minden évad másról szól (főleg, hogy pár szereplő meg is maradt az előzőkből) így tök egyedi ez a sorozat :) Sajna egyenlőre nem tudok tovább menni (hosszú story, hogy miért nem) de mihelyt lesz rá lehetőségem folytatni fogom. Mindent imádok ebben a sorozatban, vannak olyan részek, ami számomra eléggé elgondolkodtató. Voltak olyan részek mint pl 1x2 vagy 2x2 (na, nekem mindig a 2. részek jönnek be úgy tűnik xd) amik tényleg a frászt hozták rám. Lenyűgöző. <3 Egy szóval: I-M-Á-D-O-M
2014. június 14. 22:57
Idézet (jexxica @ 2014.05.23. 03:52)
Season 3 promoshoot
Taissa gyönyörű!
2014. június 25. 13:46
|
|
Evcsuu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.23. Hozzászólás: 638 Csatolások: 2 Azonosító: 186479 offline
|
Idézet (Bessie @ 2014.06.17. 23:51)
Kár, hogy a 3-ik évad közel sem volt oylan jó, mint a plakátok és az előzetesek.
Na de most jön a szörnycirkusz

a harmadik évad tényleg nagyon rossz volt, a másodikhoz képest
De Evan megint óriásit alakított
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.