Jövő héttől újít az RTL Klub és a TV2-csoport
2011. augusztus 31. 15:17
nagyon szar főleg h vannak a régebbi tévék nem mint a mostani 1mm-es tévék azoknál pl nem jó...
2011. augusztus 31. 15:56
Mindenki csak elég sz*rozik...
Én nem örülök neki, tudtommal nem olyan a tv-nk, szóval... Tehát a mozifilmek vetítése miatt van. Remek.
Ha valakinek van rá pénze, vegyen plazmatv-t, ha nincs viselje el a 2 csíkot. Most csak arra nem gondolnak, hogy a legtöbbeknek 4:3 van.
Én nem örülök neki, tudtommal nem olyan a tv-nk, szóval... Tehát a mozifilmek vetítése miatt van. Remek.
2011. szeptember 01. 13:32
hát ahogy belenéztem a tévébe mikor este kapcsolgattam a csatornát és a barátok közt ment azért meglepődtem de szerintem nem rossz. (:
2011. szeptember 01. 16:14
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Milyen érdekes,hogy most a tv2 is átvált..szerintem a tv2 nagyon amatőr állandóan csak hibáznak ,mindennap látok hibát,nagyon pocsék munkát végeznek,és számomra ez utánzás,mert eleinte úgy volt,hogy csak az rtl klub vált..
2011. szeptember 01. 16:54
|
|
vampiregirl18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 158067 offline
|
Csak meg kell nézni a tv2-n az adást, nagyon elb*szarintották. Az 1 dolog, h csíkos de még pluszban meg is nyújtották a képet függőlegesen, tiszta röhej!
2011. szeptember 03. 08:58
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
szerintem jó lett mind2ő
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: