Jövő héttől újít az RTL Klub és a TV2-csoport
2011. augusztus 29. 11:27
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
megnéztem, hogy milyen, húúú, de rossz
rá kell zoomolnom, hogy normális legyen, de akkor meg kint lesz a Zoom1 felirat... mindegy, inkább az, mint a fekete csíkok
2011. augusztus 29. 11:28
|
|
Pici Áfonyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156154 offline
|
oks.. ://
2011. augusztus 29. 11:30
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Nekem8 :///
2011. augusztus 29. 11:54
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Nekem oly mind1...
2011. augusztus 29. 12:01
nekünk LCD-nk van
de még nem néztem meg mijen amugy se szoktam ezeket a csatornákat nézni
2011. augusztus 29. 12:05
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Nekünk mindig arra volt állítva.Egyébként meg ezek majmok.Ha egyik csinál valamit,a másik is...inkább dobálják meg egymást kakival
2011. augusztus 29. 12:18
Nem szoktam gyakran nézni ezeket a csatornákat,de egyébként engem nem zavarnak a fekete csíkok.Sőt! Még szeretem is ha ott vannak
2011. augusztus 29. 12:24
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
"hagyományos 4:3 képarányról a mozivászonnak megfelelő szélességű, 16:9 képarányú sugárzásra"
A mozivásznak rendszerint 21:9 képaránnyal rendelkeznek. Ezeken a cinemascop szélesvásznú filmek teljesen kitöltik a vásznat, mig a hagyományos kis költségvetésű vagy kevésbé látványos filmek esetében nem alul és felül jelenik meg a csík, mint a tvben, hanem jobb és bal oldalon. Ezért vannak a jobb mozikban ott a jobb és bal oldalon a függönyök melyet attól függően húznak el vagy be, hogy a film kitakarja a teljes vásznat vagy sem. Így a fehér vászon nem tükröz vissza fényt a néző szemébe sem és nem lesz zavaró a film nézése közben.
A mozivásznak rendszerint 21:9 képaránnyal rendelkeznek. Ezeken a cinemascop szélesvásznú filmek teljesen kitöltik a vásznat, mig a hagyományos kis költségvetésű vagy kevésbé látványos filmek esetében nem alul és felül jelenik meg a csík, mint a tvben, hanem jobb és bal oldalon. Ezért vannak a jobb mozikban ott a jobb és bal oldalon a függönyök melyet attól függően húznak el vagy be, hogy a film kitakarja a teljes vásznat vagy sem. Így a fehér vászon nem tükröz vissza fényt a néző szemébe sem és nem lesz zavaró a film nézése közben.
2011. augusztus 29. 12:47
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.08.29. 12:24)
"hagyományos 4:3 képarányról a mozivászonnak megfelelő szélességű, 16:9 képarányú sugárzásra"
Pontosan, én is úgy tudtam, hogy 21:9
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.

0 felhasználónak tetszik: