Jövő héttől újít az RTL Klub és a TV2-csoport
2011. augusztus 29. 08:25
Nekem 8. Majd ha nem jó akkor beállítom a tévén h milyen legyen. Egyébként meg amilyen sűrűn nézem ezen csatornák "értelmes" műsorait nem biztos h érdekelni fog.
2011. augusztus 29. 08:29
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
hááth nekem nem tetszik... :/ nekünk nem ez a lapos tv-nk van hanme az a hagyományos és azon hogy normálisan lássuk a képet bekell állítanom szélesvásznúra. most akk mindetn úgy kell majd néznem? kirááály. de jóó tök mindegy csak normálisan lássam az x-faktor xD
2011. augusztus 29. 08:42
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
hát nekünk ilyen lapos is van mega régi hagyományos és hát ha már a csíkokról van szó akkor be lehet állítani a lapos képernyőshöz ismi is megoldottuk nem lenne nehéz megoldani amúgy is utálom ha egy filmen alul fölül csík van de most mindegyiknél el kell viselnem???
2011. augusztus 29. 09:59
|
|
leogavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.06. Hozzászólás: 120 Csatolások: 11 Azonosító: 36399 offline
|
sztem nem kellett volna ezt behozni.... nem mindenkinek van újfajta tévéje...... és ha pénz nincs akkor nem is fognak új tévét venni az emberek és így nézhetik a két csíkot. pff lassan amúgy is annak kellesz örülni, hogy kinézhetünk az ablakon....
2011. augusztus 29. 10:03
|
|
karolina14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 144819 offline
|
tök jóó igy még szebb lesz a tévénk!!! <3
2011. augusztus 29. 10:04
|
|
mutyafangirl19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.29. Hozzászólás: 208 Csatolások: 61 Azonosító: 70362 offline
|
végre ezt is megéltük... az M1 az M2 és Duna is hd, és szélesvásznú, nekik nem tudom mi tartott ennyi ideig 
Amúgy ez az átállás vagy jó vagy nem, mert akinek 4:3-as a Tvje az felül nézi a csíkot, de akinek meg 16:9es az meg oldalt nézte a 2 csíkot. am egy csomó műsor meg film úgy ment 4:3asban hogy levágták a szélét mert szélesvásznú volt, szal ebből a szempontból nagyon örülök h váltás lesz.
Amúgy ez az átállás vagy jó vagy nem, mert akinek 4:3-as a Tvje az felül nézi a csíkot, de akinek meg 16:9es az meg oldalt nézte a 2 csíkot. am egy csomó műsor meg film úgy ment 4:3asban hogy levágták a szélét mert szélesvásznú volt, szal ebből a szempontból nagyon örülök h váltás lesz.
2011. augusztus 29. 10:31
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Hát nemtom, nekünk régi TV-nk van, és amikor olyat néztem, ami 16:9-es volt, akkor egy darabig zavart a két csík, de aztán megszoktam, viszont most akkor rosszabbul is fogjuk látni (szerintem), ami meg szörnyű, de a haladás jó...
2011. augusztus 29. 11:07
|
|
orsí-új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 158297 offline
|
Most hogy 16:9 vagy 4:3 nekem teljesen mindegy. Nem szoktam sokat nézni a tv-t, mivel nincs benne semmi jó. Az újítás viszont mindig jól jön, de ez mehetne a műsormenetre is, már unom, hogy a 10 éves filmeket ismétlik minden héten.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: