A How To Destroy Angels egy 2010-ben alakult post-industrial együttes. Nevét a Coil egyik 1984-es slágeréről kapta.
Tagjai:
Mariqueen Maandig Reznor - ének, billentyű
Atticus Ross - gitár, hangkeverés
Trent Reznor - háttérvokál, gitár, billentyű, effektek
Első EP-jük 2010 június 1-jén jött ki, az együttes nevével megegyező címmel. Hat tracket tartalmaz. Digitális formátumban először a hatodik szám, A Drowing jelent meg, ezután a The Space In Between, amihez videoklipet is forgattak. Az EP borítóját Mark Weaver tervezte.
A debütáló album ("SIGIL 03") várhatóan szeptember, október környékén jelenik meg - Trent Reznor februári nyilatkozata szerint.
Hivatalos weblap
Youtube
Az EP promói Rob Sheridantől:
How To Destroy Angels
2011. augusztus 28. 20:46
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Anno meghallgattam az EP-jüket, amit ingyen le lehetett szedni, de valahogy annyira nem tetszett nekem. Valahogy fura volt, igaz a NIN-t se ismerem annyira, lehet csak azért.
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. augusztus 28. 21:21
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.08.28. 20:46)
Anno meghallgattam az EP-jüket, amit ingyen le lehetett szedni, de valahogy annyira nem tetszett nekem. Valahogy fura volt, igaz a NIN-t se ismerem annyira, lehet csak azért. 
Hát igen, ízlések és pofonok, egy NIN-fannak teljesen másképp jönnek le a hangzatok, a stílus, mint egy 'friss' hallgatónak.
1 felhasználónak tetszik:
Johinna
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.