Starity

How To Destroy Angels

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 28. 19:57 #1
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
A How To Destroy Angels egy 2010-ben alakult post-industrial együttes. Nevét a Coil egyik 1984-es slágeréről kapta.
Tagjai:
Mariqueen Maandig Reznor - ének, billentyű
Atticus Ross - gitár, hangkeverés
Trent Reznor - háttérvokál, gitár, billentyű, effektek

Első EP-jük 2010 június 1-jén jött ki, az együttes nevével megegyező címmel. Hat tracket tartalmaz. Digitális formátumban először a hatodik szám, A Drowing jelent meg, ezután a The Space In Between, amihez videoklipet is forgattak. Az EP borítóját Mark Weaver tervezte.
A debütáló album ("SIGIL 03") várhatóan szeptember, október környékén jelenik meg - Trent Reznor februári nyilatkozata szerint.
Hivatalos weblap
Youtube
Az EP promói Rob Sheridantől:
1 felhasználónak tetszik: Johinna
2011. augusztus 28. 20:46 #2
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Anno meghallgattam az EP-jüket, amit ingyen le lehetett szedni, de valahogy annyira nem tetszett nekem. Valahogy fura volt, igaz a NIN-t se ismerem annyira, lehet csak azért. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2011. augusztus 28. 21:21 #3
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.08.28. 20:46)
Anno meghallgattam az EP-jüket, amit ingyen le lehetett szedni, de valahogy annyira nem tetszett nekem. Valahogy fura volt, igaz a NIN-t se ismerem annyira, lehet csak azért. smileeee.gif

Hát igen, ízlések és pofonok, egy NIN-fannak teljesen másképp jönnek le a hangzatok, a stílus, mint egy 'friss' hallgatónak. smileeee.gif Például az A Drowingban lehet leginkább felfedezni, hogy bizony, itt Trent Reznor van, ami egy magamfajta rajongónak igazi katarzist jelent. Az industrial eleve kényes téma, hisz a legtöbben csak zajnak mondják (mondjuk épp ez a lényege a műfajnak). Én szeretem ezt a kis bandát, mert ötvözi a gyengébb NIN-hangzást egy bársonyos hanggal. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Johinna
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!