A How To Destroy Angels egy 2010-ben alakult post-industrial együttes. Nevét a Coil egyik 1984-es slágeréről kapta.
Tagjai:
Mariqueen Maandig Reznor - ének, billentyű
Atticus Ross - gitár, hangkeverés
Trent Reznor - háttérvokál, gitár, billentyű, effektek
Első EP-jük 2010 június 1-jén jött ki, az együttes nevével megegyező címmel. Hat tracket tartalmaz. Digitális formátumban először a hatodik szám, A Drowing jelent meg, ezután a The Space In Between, amihez videoklipet is forgattak. Az EP borítóját Mark Weaver tervezte.
A debütáló album ("SIGIL 03") várhatóan szeptember, október környékén jelenik meg - Trent Reznor februári nyilatkozata szerint.
Hivatalos weblap
Youtube
Az EP promói Rob Sheridantől:
How To Destroy Angels
2011. augusztus 28. 20:46
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Anno meghallgattam az EP-jüket, amit ingyen le lehetett szedni, de valahogy annyira nem tetszett nekem. Valahogy fura volt, igaz a NIN-t se ismerem annyira, lehet csak azért.
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. augusztus 28. 21:21
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.08.28. 20:46)
Anno meghallgattam az EP-jüket, amit ingyen le lehetett szedni, de valahogy annyira nem tetszett nekem. Valahogy fura volt, igaz a NIN-t se ismerem annyira, lehet csak azért. 
Hát igen, ízlések és pofonok, egy NIN-fannak teljesen másképp jönnek le a hangzatok, a stílus, mint egy 'friss' hallgatónak.
1 felhasználónak tetszik:
Johinna
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.