Miss Universe 2011 - Darren Decker Photoshoot
2011. augusztus 30. 14:15
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
Elég alacsonynak tűnik a többi lány között.
2011. augusztus 30. 15:23
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (tengericsillag @ 2011.08.30. 14:15)
Elég alacsonynak tűnik a többi lány között. 
Most, hogy így mondod tényleg.
Egyébként nekem az szúrt szemet (bár lehet csak az én véleményem), hogy a lányok 90%-a nem is szép.
2011. augusztus 30. 15:36
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Hát szerintem se olyan nagy durranások :/.
2011. augusztus 30. 18:21
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Hát elég silány a felhozatal. Látok köztük néhány kifejezetten csúnyát is. Kezdve pl. a magyar lánnyal, aztán aki mellette áll feketében, majd a kék felsős lányt átlépve a fehér ruhás csaj, akinek csak SL látszik a szalagján... Szlovákia vagy Szlovénia.
Olvastam velveten, hogy mit nyilatkozott: „Az a célom, hogy az első 15 lány közé bekerüljek, ami nem feladat”. Hát majd meglátjuk, mert már most azt érezni ki a szavaiból, hogy sokat hisz magáról, aztán majd az elsők között koppan, hogy vége van a versenyének.
Olvastam velveten, hogy mit nyilatkozott: „Az a célom, hogy az első 15 lány közé bekerüljek, ami nem feladat”. Hát majd meglátjuk, mert már most azt érezni ki a szavaiból, hogy sokat hisz magáról, aztán majd az elsők között koppan, hogy vége van a versenyének.
2011. augusztus 30. 19:43
|
|
Sugarbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.23. Hozzászólás: 11153 Csatolások: 120184 Azonosító: 67006 offline
|
Idézet (szavy @ 2011.08.30. 18:21)
Hát elég silány a felhozatal. Látok köztük néhány kifejezetten csúnyát is. Kezdve pl. a magyar lánnyal, aztán aki mellette áll feketében, majd a kék felsős lányt átlépve a fehér ruhás csaj, akinek csak SL látszik a szalagján... Szlovákia vagy Szlovénia.
Lehet, hogy Betta, nem olyan gyönyörű, mint a tavalyi nyertes. DE ! Ebből a cikkből árad a rosszindulat. Ezer éve nem olvasok már velvet-et. Kifogatják az ember szavait. Betta 2 napota írj még így is, hogy alig van ideje. Egyáltalán nem olyan, mint amilyennek ez a cikk mutatja.
2011. szeptember 02. 17:49
Hát igen, a közép-európaiak feltűnően közelébe sem jönnek a latin szépségeknek...
2011. szeptember 02. 18:40
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Mint a tavalyi győztes?? Most komolyan,kire gondulunk?
Tímeára (akit szerintem még a nyugati pu. melletti kis sarkon se szedne össze senki), Ágira, aki meleltt mindenki elmegy,mert TÉNYLEG úgy néz ki,mint a legbutább asszisztens,vagy Jennire? Jenni tényleg szép,de! közelébe sem fér Bettának..
Ha jól tudom,annak idején Dammak Jázmin jutott be a TOP15-be ,de szerintem ő sincs OLYAN SZÉP,mint Betta...
Ha jól tudom,annak idején Dammak Jázmin jutott be a TOP15-be ,de szerintem ő sincs OLYAN SZÉP,mint Betta...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

2 felhasználónak tetszik: