TVD & TSC: a két sorozat keresztezi egymást?
2011. augusztus 28. 04:10
|
|
vampiregirl18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 158067 offline
|
Sztem nem lesz vmi nagy szám a TVD-hez képest a TSC, úgyhogy nem lenne jó ötlet a keresztezés.
2011. augusztus 28. 08:50
|
|
HeyCassievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 471 Csatolások: 0 Azonosító: 155936 offline
|
Idézet (vampiregirl18 @ 2011.08.28. 04:10)
Sztem nem lesz vmi nagy szám a TVD-hez képest a TSC, úgyhogy nem lenne jó ötlet a keresztezés.
honnan gondolod? még el sem kezdődött. nem értem az ilyen embereket akik előzetes alapján ítélnek.. oké értem hogy a TVD fantasztikus, rengeteg rajongója van és nézettsége, de nem tudhatjuk hogy mi sül még ki a TSC-ből, hisz még van pár hét a kezdésig
amúgy én kíváncsi lennék erre az összevonásra, de még attól is függ, hogy milyen lesz ez a sorozat
2011. augusztus 28. 09:11
|
|
Fufubaba97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 5 Azonosító: 137847 offline
|
a TVD úgy a jó ahogy van.nem kell itt összekötődni...-.-"
2011. augusztus 28. 10:19
|
|
orsí-új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 158297 offline
|
Én kíváncsi lennék arra, ha Kat megjelenne a The Secret Circle-ben, de akkor csak úgy lenne értelme, ha már Bonnie Bennettként. Várom a sorozatot, az első pár részt biztos megnézem.
2011. augusztus 28. 10:45
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
érdekes lenne, de jó értelemben. ha a TSC-ben feltünne Kat Bonnie-ként sok-sok érdekes dolgo alakulhatna ki... csak kezdődne már el mindkettő sorozat
:D
2011. augusztus 28. 11:53
|
|
flora csicsaiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 354 Csatolások: 2 Azonosító: 156981 offline
|
2011. augusztus 28. 12:55
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem tudom,hogy ezzel mennyire leszek ellenszenves mások szemében,de egy szó:NE..
maradjon a TSC olyan,amilyennek eredetileg készítették/tervezték,és ne menjen egyik szereplő egyik helyről a másikra.azért van több sorozat,hogy más legyen a cselekmény,és egyik sorozat se függjön a másiktól se karakterileg se ˝érzelmileg˝.
maradjon a TSC olyan,amilyennek eredetileg készítették/tervezték,és ne menjen egyik szereplő egyik helyről a másikra.azért van több sorozat,hogy más legyen a cselekmény,és egyik sorozat se függjön a másiktól se karakterileg se ˝érzelmileg˝.
2011. augusztus 28. 13:00
Hú, de szívlelem azokat az embereket, akik még egy el sem indított sorozatról ítélkeznek. Mégis honnan tudjátok, hogy a Secret Circle rossz lesz? Mert az előzetes alapján jó sorozatnak ígérkezik, egyedi elemekkel, történettel. Igen, lehet, hogy misztikus, fantasy fajta lesz, de manapság ez a boszorkányos dolog egyátalán nem befutott a szakmában, sokkal inkább a vámpírok mennek mindenhol. Valami szálat biztosan ki lehetne találni Kat ügyében, de ha eleve a készítők azt szeretnék, hogy a két sorozat elkülönüljön, akkor hülyeség lenne a TVD-t összevonni a Secret Circle-vel.
2011. augusztus 28. 16:06
"Ezt leszámítva úgy gondolom, hogy csodás lenne, ha pár évaddal később egybefonódnának a szálak a két széria közt..." várjunk még azzal szerintem. előbb ne bukjon meg a pilot és rendeljék be a második évadot is 
egyébként én már várom, hátha egy jó sorozatnak nézünk elébe!
egyébként én már várom, hátha egy jó sorozatnak nézünk elébe!
2011. augusztus 28. 16:17
|
|
vampirediaries4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 158904 offline
|
Én nem örülök ennek a dolognak mert,ha majd később a TSC-t többen néznék és a TVD meg már nem lenne olyan nagy szám,de nem tudom először is megvárom ezt a TSC-t,de remélem azért majd különbözni fognak a filmek. :$
2011. augusztus 28. 16:51
|
|
Lovegirllovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 149497 offline
|
Neee máár..:S
2011. augusztus 28. 16:58
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Annyira félreértitek, amit mondott
A TVD-vel semmi nem lesz! Arról beszélt, hogy Kat Bonnie-ként felbukkanhatna a TSC-ben egy részre, nem a TSC valamelyik szereplője menne át a TVD-be. DE! Ilyen NEM lesz, legalábbis nem az első évben...
1 felhasználónak tetszik:
funny18
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.