Lindsay019,
Igen, de akkor értelmesebb lett volna azt mondania, hogy Bonnie szerepeljen a TSC-ben, nem azt, hogy Kat szerepeljen. Úgy az olyan fogyi embereknek mint én, is világos lett volna elsőre.
TVD & TSC: a két sorozat keresztezi egymást?
2011. augusztus 27. 18:39
2011. augusztus 27. 18:41
Domcicc,
Igen, az is lehetséges, hogy Kat játsszon valami teljesen új karaktert, de az is, hogy Kat mint Bonnie Bennett jelenik meg a TSC-ben. Kétértelmű volt a csaj célzása, ezért nem értettem. De itt mindenkinek más filozófiája van, ahogy elnézem.
Igen, az is lehetséges, hogy Kat játsszon valami teljesen új karaktert, de az is, hogy Kat mint Bonnie Bennett jelenik meg a TSC-ben. Kétértelmű volt a csaj célzása, ezért nem értettem. De itt mindenkinek más filozófiája van, ahogy elnézem.
2011. augusztus 27. 18:47
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.27. 18:41)
Domcicc,
Az eredeti interjúban is crossoverről beszélnek, arról, amiről én is, hogy Bonnie-ként felbukkanjon a TSC egy részében.
Szerk.: Sokaknál látom, hogy írják "TSC-t nem ismerem". Érdekes lenne, ha bárki is látott volna belőle egy részt, mivel még le sem adták TVben
2011. augusztus 27. 19:06
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
A The Secret Circle egy boszis sorozat lesz, amiben az imént látott színésznő és a talán mások számára is ismert Phoebe Tonkin (Cleo, H2o-ból) lesz a főszereplő, de lesznek még páran akik szerepelnek és ismeritek!
2011. augusztus 27. 19:24
|
|
tuccka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.29. Hozzászólás: 862 Csatolások: 0 Azonosító: 126048 offline
|
TVD-t már nagyon várom!
TSC-re pedig kíváncsi leszek. Szerintem nem kéne keresztezni a szálak. A TVD vámpíros sorozat, a TSC meg boszis, ha egybe raknák, szerintem elveszítenék az önállóságukat.
2011. augusztus 27. 19:26
TVD a kedvencem! imádom:D kíváncsi leszek erre az új sorozatra, a keresztezés nagyon rossz ötlet.. a TVD maradjon meg TVDnek, nem akarném, hogy aztán átalakuljon, vagy vmi :SSS Az nagyon nem lenne jó..:/
2011. augusztus 27. 19:43
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
2011. augusztus 27. 19:49
|
|
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline
|
várom már a The Secret Circle-t, biztosan nézni fogom, de azt azért nem szeretném, hogy a két sorozat összefonódjon... maradjon két, egymástól elkülönülő sorozat, és kész
2011. augusztus 27. 20:02
Érdekes ötlet,de szerintem jól meglehetne valósítani.
2011. augusztus 27. 20:08
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
A cikkben semmi olyan sincs benne, hogy a The Vampire Diaries-ben lenne a keresztezés. A The Secret Circle-ben látná Britt szívesen vendégszerepelni Kat-et és nem fordítva. Kevin-t is faggatták egy esetleges crossoverről, de ő váltig azt állítja, hogy most semmi esély sincs rá. Mert most nem is az a lényeg, hogy összehozzák a két sorozatot hanem az, hogy minél jobban elhatárolódjanak. Hiszen attól függetlenül, hogy boszik a főszereplők teljesen mások lesznek mint a TVD-beliek. Így nem kell megijedni a TVD megmarad annak ami és a TSC is.
Persze azt nem tudhatjuk, hogy mit hoz a jövő. Mindenesetre én már nagyon várom a szeptemberi kezdést
Persze azt nem tudhatjuk, hogy mit hoz a jövő. Mindenesetre én már nagyon várom a szeptemberi kezdést
2011. augusztus 27. 21:45
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
szerintem ne is legyen semmi ilyen, két külön sorozat, és ez így a jó
2011. augusztus 28. 00:31
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
alig várom már, hogy elkezdődjön a TSC
érdekes lenne benne látni Katerinát
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: