Aki még egy részt sem látott, vagy nem látta végig,
SPOILER!!!:
Elena nekem nagyon unszimpi lett a végére! Megy a
Marichuy szerep, meg hogy ő egy ilyen jó ember és jó csaj, stb.
(és Rebeccáról már egyértelműen tudjuk, bármennyire is megsajnáltuk akár, hogy a 'sötét' oldalon áll), de nem sok különbség volt ő és Rebecca között, szerintem. Az utolsó részben, az egyik pillanatban még Johnny jegyese, majd szakít vele, egy hazugság miatt, és még aznap megy a kufirc Christopherrel (aki még egyébként házas, bármennyire is fél lábbal már kint van). De előtte is, még az eleje fele, Christopher megbántotta valamivel, és estére már megint együtt volt Johnny-val
(mert előtte az email dolog miatt ugye szétmentek, vagy valami más indokkal, most hirtelen nem tudom), és egyből elnézett neki mindent... Úgy váltja (jobban mondva cserélgeti) a pasijait, mint más fehérneműt. Naponta.
Nem bírom. Remélem Johnny túl teszi magát rajta, mert egyáltalán nem érdemli meg őt Elena. Idáig annak drukkoltam, hogy újra összejöjjenek, amikor volt a leánykérés, annak, hogy igent mondjon, de most meggondoltam magam.

Chris és Elena tökéletesen egymásnak valóak, Johnny meg tegye magát túl rajta, és jöjjön össze valami vérbeli nővel, akinél nem megy a Marichuy-os szempillarebegtetés, közben meg a hátba döfés.