Miley Cyrusnak újabb tetoválása van?
2011. augusztus 27. 16:47
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
ő tudja....
2011. augusztus 27. 17:15
Idézet (lassie)
Nem igazán értem, hogy mitől botrányos egy tetoválás.
Szerintem nem ott a probléma, hogy kicsi a tetkó. Mitől lenne gáz az, hogy sok apró tetkója van? Ezek gyakorlatilag nem is azok. Szóval én ezt a teóriát nem értem, de mindegy.
Szerintem pont ott a baj, hogy 18 éves, és nem kell hozzá szülői engedély (bár vannak helyek, ahol amúgy sem kell, de ebbe ne menjünk bele). Attól még, hogy ő sitty-sutty menőnek tartja most ezt a szimbólumot, magára varratta, mert szép a jelentése stb. De neki a tetkó maga nem jelent semmit, éppen ezért meg fogja bánni/unni.
Egyébként attól még, hogy picike, az nem azt jelenti, hogy könnyebben le lehet szedetni. Persze, nyilván kevesebb benne a tinta, de ugyanúgy fekete, pontosan ezért soha nem is fog teljesen eltűnni a bőréről, akárhányszor kezelik.
Persze erre van kitalálva Kat von D tetkó alapozója.
2011. augusztus 27. 17:17
Egyébként Avril-nek is van legalább 20 csillag tetkója, teljesen random helyeken, és szerintem egyáltalán nem gáz, sőt.
2011. augusztus 27. 17:19
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Idézet (lassie @ 2011.08.27. 12:19)
Nem igazán értem, hogy mitől botrányos egy tetoválás.
Már pont annyi idős, hogy végig tudja gondolni, hogy akar-e vagy sem... Mellesleg mivel nem ilyen orbitális méretűek, könnyen el is lehet tüntetni, pénze van rá.
Ennyi...a számból vetted ki a szót. Nincs ezzel semmi baj. Azt csinál amit akar,nem kis gyerek.
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2011. augusztus 27. 17:27
|
|
nori-bbúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 142275 offline
|
Nem bírom Mileyt de nem értem mit vannak néhányan kiakadva, hogy úristen már a 10. Szerintem ameddig ilyen picik és alig láthatóak teljesen rendben van. Majd ha az egész hátát teletetoválja, akkor talán lesz ok a kiborulásra.
2011. augusztus 27. 18:00
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Azt csinál amit akar, senki nem tilthatja meg neki. Lehet, hogy néhány év múlva leszedeti. Ez van. Nem gyerek, 18 évesen csak el tudja dönteni, hogy szüksége van erre vagy nincs. Végülis, ez is egy önkifejezés.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. augusztus 27. 18:01
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
Már megint
2011. augusztus 27. 18:17
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
mennyi tetkót akar még ??
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.