Justin Bieber kanadai gyerekeket akar
2011. augusztus 27. 11:00
|
|
x-Hera-xvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 5 Azonosító: 154015 offline
|
ezen a képen Justin 1enesen undorító xD és még a duma h kanadai gyerekeket akar pfúú hát nemtudom h ki lesz rá képes h egyátalán szüljön neki
háhá majd lehet Selena mert anyira nagylánynak akar látszódni xD
2011. augusztus 27. 11:01
Mit véditek már?
Unjátok, h sokan leszólják? Én meg tudjátok, mit unok? Azt, h ő meg a drága kis bnője állandóan nyilatkoznak vmi hülyeséget az újságoknak, meg h vele van tele minden úton-útfélen!
Egyébként nem tartana itt, ha nem sztárolnák agyon a rajongói!
SelenaG! Biztos, h együtt vannak!
Unjátok, h sokan leszólják? Én meg tudjátok, mit unok? Azt, h ő meg a drága kis bnője állandóan nyilatkoznak vmi hülyeséget az újságoknak, meg h vele van tele minden úton-útfélen!
Egyébként nem tartana itt, ha nem sztárolnák agyon a rajongói!
SelenaG! Biztos, h együtt vannak!
2011. augusztus 27. 11:12
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
de a vicce, kívül egyébkét ott van a cikkben, hogy: amikor készen áll majd a gyerek vállalásra...
úgy, hogy még nem most akar apuci lenni csak fura,hogy 17évesen már ennyire eltervezte, hogy mi lesz.
úgy, hogy még nem most akar apuci lenni csak fura,hogy 17évesen már ennyire eltervezte, hogy mi lesz.
2011. augusztus 27. 11:12
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
hajrá.
2011. augusztus 27. 11:14
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
én tőlem azt csinál amit akar!! Már olyan mértékben utálom hogy nem fogom magamat szégyenbe hozni egy ilyen kölyök miatt, mert hogy olyanokat írogatok! És ezt tanácsolni tudom mindenkinek nem éri meg rápazarolni a szavunkat !
2011. augusztus 27. 11:16
|
|
Loca77♫♪♫♥Mariposa♥♫♪♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 975 Csatolások: 3 Azonosító: 151572 offline
|
és Selena lesz a gyereke anya?....szerintem egy 17 éves tini még nem áll készen egy gyerek felnevelésére,lehet hogy szeretne babázgatni mert a babák olyan aranyosak,de nem hiszem hogy ilyen fiatalon kéne egy esküvő és egy gyerek...végülis kiskorúak 
először karrier aztán gyerek , ez az én véleményem
és nem a hátizsák miatt kedvese vele az emberek hanem azért mert híres
először karrier aztán gyerek , ez az én véleményem
és nem a hátizsák miatt kedvese vele az emberek hanem azért mert híres
2011. augusztus 27. 11:27
|
|
zámbóbarbyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 144666 offline
|
nem túl korai ez még még ö is csak egy kis fiú mit akar gyereket pff
2011. augusztus 27. 11:33
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
ő...hogy is van...Selena+Justin=69?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: