Amúgy azt én is hallottam,hogy az ottani emberek sokkal kedvesebbek.
Justin Bieber kanadai gyerekeket akar
2011. augusztus 27. 10:33
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Addig még sok minden változik.Nem most kell még ezen gondolkoznia.
2011. augusztus 27. 10:34
Akarjon gyereket minél hamarabb, legalább eltűnik a közéletből
2011. augusztus 27. 10:34
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Kicsit korai még, de ha ezt kérdezték tőle...
2011. augusztus 27. 10:36
Haggyátok már békén... és hamár gyereket akar akkor mivan? Azt is mondta, ha majd készen áll rá... mindig csak puffogtok, ha jót akar ha rosszat, esetleg dönt a saját életéről, nyugodtan be lehet fogni ha valami nem tetszik. Gyűlölöm Justin-t de ez a saját élete, azt csinál amit akar. És ha fiatalon akar gyereket? Naés? Ő gondjuk. És nem kell sajnálni a gyerekeket akik majd egyszer lesznek, mert szerintem sokkal jobb életük lesz... szóval sajnállak inkább titeket, hogy ennyire nem tudjátok felfogni, hogy igen Justin híres lett, és akármennyire utáljátok, mégse áll az utolsó helyen, és ő a tinilányok kedvence, el kell fogadnotok, még ha nehezetekre esik. Nem mindenkinek egyezik meg a véleménye, van aki imádja, van aki mást imád, ők akkor sem szólják le a ti kedvenceteket, ti miért teszitek állandóan, és ha ők beszólnának akkor már egyből kitörne a 3. világhábórú, hogy mit képzelnek magukról, hogy beszólnak, hát akkor ti is mit képzeltek arról, hogy beszóltok -.-"
U.I.: Én sem vagyok Justin fan, de már idegesít a sok hülyeség amit műveltek...
U.I.: Én sem vagyok Justin fan, de már idegesít a sok hülyeség amit műveltek...
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. augusztus 27. 10:38
Idézet (Courtneyy @ 2011.08.27. 10:34)
Akarjon gyereket minél hamarabb, legalább eltűnik a közéletből 
Ezzel csak az a baj, hogy állítólag fiú, tehát attól hogy teherbe ejt egy csajt, még nem fog eltűnni, az az ő "karrierjére" nem sok hatással lenne
2011. augusztus 27. 10:38
HÚÚÚ hát már most és mégis kitől akar talán selenától ...
2011. augusztus 27. 10:43
Szegény gyerekek :(Csak ne olyan csúnyák legyenek,mint az apjuk.
2011. augusztus 27. 10:43
|
|
Vikcsuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 154130 offline
|
Nem azt mondta, hogy már gyereket akar, és költözik is vissza Kanadába, hanem azt, hogy HA majd akar gyereket, akkor Kanadába fog költözni... nem értem mit kell állandóan piszkálni .. érjétek el amit ő, egy év alatt, és majd aztán mondjatok rá valamit..
2011. augusztus 27. 10:46
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
17 évesen szerintem korai biztos az lenne majd belőle hogy megbántam a gyereket stb . Szóval ez még túl korai
.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.