A világhírű amerikai R&B énekesnő, Mary J. Blige hamarosan új lemezzel örvendezteti meg rajongóit, hiszen kiadja tizedik korongját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Októberre várható Mary J. Blige új korongja
2011. augusztus 26. 20:56
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Ja, képzelem mennyire érdekel titeket, meg mennyire szeretitek...
Én már türelmetlenül várom, mert Mary egyszerűen fantasztikus. Ő is azon kevesek között van, akiktől nem lehet rosszra, vagy tipikus, hangtorzítózott tucatra számítani. Márpedig ilyenekből a mai zeneiparban nagyon kevés van. Marynek hihetetlen tehetsége van és minden egyes zenéje tökéletes. Egy új stílust alakított ki az RnB-n belül, ami senkire nem hasonlít. Őt nem érdekli az, hogy éppen mi menő, ő nem fog átmenni ebbe az igénytelen sz.rba, amibe manapság sokan. A közreműködők is elég ígéretesen hangzanak, mondjuk Lil' Wayne erősen szúrja a szemem.
De mindenféle híres közreműködő nélkül is fantasztikus lenne, hiszen Maryről van szó. Már alig várom
Köszi a cikket, drága
Én már türelmetlenül várom, mert Mary egyszerűen fantasztikus. Ő is azon kevesek között van, akiktől nem lehet rosszra, vagy tipikus, hangtorzítózott tucatra számítani. Márpedig ilyenekből a mai zeneiparban nagyon kevés van. Marynek hihetetlen tehetsége van és minden egyes zenéje tökéletes. Egy új stílust alakított ki az RnB-n belül, ami senkire nem hasonlít. Őt nem érdekli az, hogy éppen mi menő, ő nem fog átmenni ebbe az igénytelen sz.rba, amibe manapság sokan. A közreműködők is elég ígéretesen hangzanak, mondjuk Lil' Wayne erősen szúrja a szemem.
Köszi a cikket, drága
2011. augusztus 27. 17:08
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Köszönjük a cikket Aalyah
Ilyenkor mindig fellélegzem, hogy tudok olyan cikkeket is olvasni itt a fórumon, ami igazi művészekről szól.
Nem mondanám magam kiköpött Mary-rajongónak, de hatalmas tisztelője vagyok. Az én szememben Ő már egy legenda. Annak ellenére, hogy valószínűleg nem én vagyok a legnagyobb rajongója, mégis azt kell mondjam, hogy nagyon szeretem a zenéjét. Nem követi a mai divatos cuccokat, és ez egyenes arányosság afelé, hogy nem fülsiketítő tuc-tuc zenét készít. Ami róla mindig eszembe jut, az a finomság. Az albumra már nagyon kíváncsi vagyok és mivel Mary-ről van szó csakis szuper lehet. (:
Nem mondanám magam kiköpött Mary-rajongónak, de hatalmas tisztelője vagyok. Az én szememben Ő már egy legenda. Annak ellenére, hogy valószínűleg nem én vagyok a legnagyobb rajongója, mégis azt kell mondjam, hogy nagyon szeretem a zenéjét. Nem követi a mai divatos cuccokat, és ez egyenes arányosság afelé, hogy nem fülsiketítő tuc-tuc zenét készít. Ami róla mindig eszembe jut, az a finomság. Az albumra már nagyon kíváncsi vagyok és mivel Mary-ről van szó csakis szuper lehet. (:
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

1 felhasználónak tetszik: