Eminem depressziós?
2011. augusztus 28. 18:29
Már bennem is él a gyanú egy ideje, hogy depressziós lehet. Tényleg egyetlen egy képen sem látni mosolyogni, de azért még naivan reménykedek, hogy ez csak az imázs része
2011. augusztus 28. 18:49
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Szörnyű lehet,ha valakinek ilyen élete van.Annyira sajnálom,hogy nem boldog mert fantasztikus rappernek és embernek tartom.Ami a riportereket/fotósokat illeti igazán elgondolkozhatnának azon,hogy hány sztárt küldtek eddig a padlóra..Nem tudom felfogni,hogy ennyire fontos lenne az a pénz amit a képekért kapnak,de nyilván bele sem gondolnak abba,hogy ezzel rettegésbe tartják azokat a sztárokat és miután kiderül a problémájuk akkor sem jut el az agyukig,hogy nagy szerepet játszottak benne.Remélem Eminem mint mindig most is nagyon erős lesz és túl lép ezen.
2011. szeptember 01. 16:42
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
Idézet (dfreak @ 2011.08.31. 01:41)
://
:ĐĐĐ
2011. szeptember 19. 18:49
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Szegény..Remélem ez nem igaz..
2011. október 10. 21:46
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Mindent elmondtatok előttem, úgyhogy csak annyit, hogy én is szeretem a zenéjét, és nagyon remélem, hogy valami majd jön, ami löketet ad neki, úgy magánélet terén. Elismerem, mert tényleg nem lehetett neki könnyű, de a zenében bizonyított, és még most is egyre nagyobb sikereket ér el. Nem akarom azt mondani, hogy sajnálom, inkább tisztelem és felnézek rá. Remélem ez csak túlzás az újságírók részéről, elvégre mire képesek egyesek a pénzért? De valahol őket is meg lehet érteni.
2011. december 16. 14:08
Szegény
De, az már nagyon durva, hogy annyi a paparazzo, hogy fél kimenni a saját házából
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: