Eminem depressziós?
2011. augusztus 26. 17:16
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. augusztus 26. 18:01
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem szeretem eminemet,de azért az eddigi élete során sokat szenvedett.lehet,hogy most jön ki rajta,de ez az egész engem őszintén szólva nagyon meglepett.mindigis erősnek látszott kívülről,de ezek szerint korántsem az..
2011. augusztus 26. 18:50
Szerintem a hapek meg csak pénzt akar keresni azzal, hogy ilyeneket állít Eminemről. Tudjátok, hogy milyen jól fizetnek az amerikai újságok egy ilyen cikkért?
2011. augusztus 26. 18:51
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Mondjuk én annyira nem bírom, ha egykori, vagy jelenlegi kollégák nyilatkoznak egy adott híresség magánjellegű dolgairól. Senkinek semmi köze hozzá, ha pedig mégis, akkor majd Eminem elmondja.
Egyébként mikor olvastam a címet rögtön Proof jutott eszembe, nagyon rossz lehet neki nélküle, annyira jó barátok voltak...Nyugodj békében, Proof.
Egyébként mikor olvastam a címet rögtön Proof jutott eszembe, nagyon rossz lehet neki nélküle, annyira jó barátok voltak...Nyugodj békében, Proof.
2011. augusztus 26. 18:55
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Szegény, szegény! Annyira nem értem miért kell nyilatkozni a sztárok magánéletéről!
2011. augusztus 26. 19:19
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Szegény de ezt a skylart nem bírom annyira mert miért kell másról nyilatkozni .
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.