Beyoncé megmutatja a szerelem legjobb oldalát
2011. augusztus 26. 21:02
|
|
flora csicsaiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 354 Csatolások: 2 Azonosító: 156981 offline
|
nem a legjobb
2011. augusztus 26. 21:06
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Jé, milyen érdekes, egy klip akkor is lehet jó, ha nincs tele meztelenkedéssel és polgárpukkasztással?! Büszke vagyok Bee-re, hogy mindig hozza a tőle megszokott színvonalat. Egy igazi énekesnő a hangjával hódít, ahogy ő is, és nem pedig a botrányaival. Fantasztikus klip, és zene.
2011. augusztus 26. 21:22
|
|
TryToStopGAGAúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 30 Csatolások: 1 Azonosító: 158517 offline
|
ez igen! csodálatos lett
2011. augusztus 26. 22:46
|
|
beyo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 729 Csatolások: 11 Azonosító: 154837 offline
|
A szám is fantasztikus, és a dal is. Oké, hogy nem valami pörgős szám, mert úgy vettem észre már mindenkinek csak az tetszik, de a hangja gyönyörű, a szöveg is nagyszerű. És a klip nagyon érzelmes, és nekem nagyon tetszik! Bee a legjobb!
2011. augusztus 27. 12:18
|
|
x-Hera-xvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 5 Azonosító: 154015 offline
|
a női énekeseket egyébként több nő szereti mint férfi szerintem de mégis már mindenki szexire akarja megcsinálni a videóklippeket valakik tulzásbaviszik valakik nem de már rengeteg olyan videó van amikbe csak álnak folyik rajtuk a víz pasikkal csókolózgatnak a szájukat mutatják én beyonce-ttól inkább vártam volna valami jó kis táncos klippet amit szivesen néz az ember
(bár igaz h ehez a számhoz nemtudom mien táncos lenne jó de valami más joblet volna lehet szerintem)
2011. augusztus 27. 13:36
|
|
beyonce_13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 141098 offline
|
jó a szám...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: