Gyermekveréssel vádolják Christina Aguilerát!
2011. augusztus 25. 22:13
Lenne egy-két keresetlen szavam a cikk írójához. (A gyerekverőshöz.)
2011. augusztus 25. 22:14
|
|
Dóríthá |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 734 Csatolások: 22 Azonosító: 130234 offline
|
Idézet (tony jaa- né @ 2011.08.25. 22:01)
szerintem is ő verte meg azért gondolom mert ha eleset volna akor hogy pont a szemét ütőtte be ?? még hozá ráadásul ugy mint 1 monokli lenne ,
te nem csókoltad meg a földet kiskorodban? mert én estem-keltem. egyszer pl. a szemöldököm nyílt szét, pont 3 évesen. akkor engem is vertek? valószínűleg Max is eleven kölyök, vagy egy másik gyerek intézte el. ja, és hidd el, hogy be lehet verni így az arcodat. a másik, hogy a másik szeme alatt is mintha lenne.
2011. augusztus 25. 22:14
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
Ennél nagyobb marhaságot is régen hallottam. Christina remek anya, és számára a fia az első. Neki rettegésben kellett élnie az apja mellett, egyszer azt nyilatkozta, hogy még nagyon kicsi volt, és hangoskodott, ez pedig nem tetszett az apjának, aki ezért olyat lekevert neki, hogy felszakadt az ajka, máskor meg a falhoz csapta neki, vagy valami hasonló. Ő soha nem lenne képes ilyesmire, mindennél jobban szereti a kisfiát. Nem tudom miért kell ilyen szörnyűségeket kitalálni róla, mert sokkal kedvesebb, jószívűbb ember annál, mint amilyennek a média beállítja. Xtina például jelenleg is egy olyan kampányban játszik kulcsszerepet, ami az éhező gyerekeket támogatja. Erről persze kevesebbet írnak. Felháborító, hogy milyen mocskos eszközökhöz képes nyúlni a média, ezeknek semmi sem szent! Egy ennyi idős gyerek esik-kel a nap huszonnégy órájában, öcsémnek ennél durvább sérülései is voltak, még se mi vertük meg. Abszurdum az egész!
2011. augusztus 25. 22:19
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
ez egy hülyeség. mi az, hogy veri a gyerekét? baromság. -.-"
2011. augusztus 25. 22:23
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Bár én nem szeretem Xtinát, nem hinném hogy verné a gyerekét, vagy ha igen, akkor is legfeljebb csak a fenekére üt, ha rosszat csinál, de nem behúz neki egyet... Manapság nincs elég hír!
2011. augusztus 25. 22:25
Remek fogás a média részéről, igazából mindent így kell eladni, csak arra nem gondolnak, hogy ez mekkora sértés a sztárok felé. Egy egyszerű embert is pofátlanság ilyennel vádolni, nemhogy ekkora ügyet csinálni emiatt. Mi lesz akkor, ha a gimiben sz*rrá verik? "Christina baseballütővel verte meg tinédzser fiát" lesz a szalagcím?
2011. augusztus 25. 22:39
Na tessék. Ebből van a pénz... Elhiszem hogy Christina nem örül annak hogy csak így elkezdenek róla mindenféle gyermekverési pletykákat híresztelni
2011. augusztus 25. 22:45
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
nem tudom elképzelni hogy veri..főleg hogy a szeménél ︶︿︶
2011. augusztus 25. 22:56
|
fabianszandraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 152791 offline
|
Persze csakis az az egyetlen elfoglaltsága hogy monoklikat biggyesszen a gyereke szeme alá -.- Már tényleg hagyhatnák őt. És csak ezt a hírt kapják fel, mert azt természetesen nem veszik figyelembe, hogy még több száz ember és a "régi nevelési módszerekkel".... Szánalom hogy ennél jobb téma nincs -.-
2011. augusztus 25. 23:47
|
|
bia 013visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 156811 offline
|
hát ez hülyeség már nem azért ha engem meglátna egy ember anyám meltt egy lilafolttal nem állítaná azt hogy ver anyám de amikor már egy híres gyereken látják akkor már rögtön hogy veri az anyja szánalmas
2011. augusztus 25. 23:47
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
A gyerekek néha megérdemelnek egy-egy ütést, de nem hiszem hogy Christina ilyet tenne. Főleg nem egy ekkora ütést, és ez a baj a világgal, állandóan mindenki vádaskodik, mikor nem is ismeri a valódi okot. Előbb ki kéne deríteni hogy igaz-e amire gondolunk és csak utána vádaskodni, nem pedig első pillantásra mondani valamit.
2011. augusztus 25. 23:54
Ennyi hülyét de utálom ezt amikor valakiről ilyesmi dolgokat terjesztenek :/.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: