Gyermekveréssel vádolják Christina Aguilerát!
2011. augusztus 25. 21:53
Három éves,még rengeteg sérülése lesz mert gyerek és akárhányszor megsérül azt fogják mondani,hogy Christina verte meg? Hihetetlen.. manapság nagy divat alaptalanul vádolni az embereket.
2011. augusztus 25. 21:54
azért a pletyka elindítója is kicsit gondolkozhatna. egy ilyen kis gyerek még annyira eleven minden nap elesik,vagy épp beveri a fejét. Christina sem arról híres hogy egy őrült nő szval ennek a hír igazsága egyenlő a nullával;)
2011. augusztus 25. 22:00
hát, nem hiszem hogy bántaná a saját gyerekét, Christina szerintem 1 kedves nő lehet
lehet régen vadabb volt, igaz akkor se néztem ki belöle hogy bárkit bántana, de szerintem látszik rajta hogy nagyon szereti a gyerekét 
amugy meg ezek a weboldalak csak a népszerüségre hajtanak, hogy minél többen nézzék őket, és sok idióta elhisz mindent..
amugy meg ezek a weboldalak csak a népszerüségre hajtanak, hogy minél többen nézzék őket, és sok idióta elhisz mindent..
2011. augusztus 25. 22:01
szerintem is ő verte meg azért gondolom mert ha eleset volna akor hogy pont a szemét ütőtte be ?? még hozá ráadásul ugy mint 1 monokli lenne ,
2011. augusztus 25. 22:02
|
|
Fogyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 157058 offline
|
-.- Szánalmas, hogy mit ki nem találnak. Persze. Véletlen sem a gyerek tanyál egy hatalmasat, már tuti, hogy az anyja veri. Persze, ez egyértelmű. ._. Inkább csinálnának valami értelmeset ezek a hírvadászok. Inkább jönnének építkezni a 4-es metróhoz ahelyett, hogy hülyeségeket terjesztenek folyamatosan. -.-
2011. augusztus 25. 22:02
Erősen kétlem, hogy így behúzott volna a gyereknek. Persze, egy-két nyakleves még belefér, de nem hinném, hogy így arcon vágta volna. Tényleg elég nagy szemétség ilyet feltételezni róla, ráadásul teljesen alaptalanul.
2011. augusztus 25. 22:03
|
|
rainsandwich.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 154206 offline
|
ez tuti pletyka...-.-
2011. augusztus 25. 22:04
|
|
Fogyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 157058 offline
|
Idézet (tony jaa- né @ 2011.08.25. 22:01)
szerintem is ő verte meg azért gondolom mert ha eleset volna akor hogy pont a szemét ütőtte be ?? még hozá ráadásul ugy mint 1 monokli lenne ,
Én is csináltam magamnak egy ilyet oviban. Lefejeltem a szék sarkát. Kicsin múlt, hogy a szememet nem vertem ki.
De persze. Engem is rögtön Christina Aguilera vert el.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. augusztus 25. 22:06
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Már megint mit ki nem találnak ezek az Amerikaiak? Nem hiszem, hogy verné a gyerekét Christina, maximum kap néha egy-két pofont, amit minden gyerek meg kap kiskorában, ha nagyon rossz.
2011. augusztus 25. 22:13
szerintem leesett valahonnan és úgy szerezte a monoklit
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.