Betiltották Lady Gaga számait Kínában
2011. augusztus 26. 11:28
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Gagán nem csodálkozom, nade a Backstreet Boys??? az miért lenne már veszélyes az ország kulturális biztonságára?
2011. augusztus 26. 11:31
Nem értem hogy a kínai zene miért is lenne pocsék.Kövezzetek meg de szerintem sem az ő sem a japánok sem pedig a koreaiak zenéje nem olyan rossz mint aminek beállítják.Számos tehetség van köztük csak jobban szét kéne kicsit nézni.Engem nem is lep meg ez a tiltás mert őszintén szólva amiket Gaga klippjei mutatnak...van akinek ez tetszik de az én gyomrom ezt nem tudja bevenni és kész.Nincs jogunk amúgy se beleszólni abba hogy mit tesznek,ha így látják jónak akkor így.Beyonce az mondjuk kicsit meglepett hogy reagáljak a többire is de a Backstreet Boys különösen.Számos klippjüket láttam és dalukat hallottam de nem igazán fedeztem fel durva elemeket amik okot adnának erre.Katy Perry klippjében viszont vannak azért olyan momentumok amik nem feltétlen megfelelő hozzáállást mutathatnak a fiatalok számára.Összességében ennyi a véleményem,kommentárt pedig nem kérek.Köszönöm.
2011. augusztus 26. 11:36
Érdekes...Gaga teljesen érthető (bár hozzáteszem, így is százezrek fogják meghallgatni ezeket a számokat
a tiltás ellenére), de Katy Perryben mi az ártalmas? Ugrál egy elég eszement klipben, "bulizásra" buzdító szövegekkel. Mondjuk tömegpusztító fegyvernek elmenne
2011. augusztus 26. 11:42
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Hát embere válogatja
2011. augusztus 26. 11:44
|
|
HeyCassievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 471 Csatolások: 0 Azonosító: 155936 offline
|
na ez már kicsit sok
oké a Judason meg a hasonlóakon nem csodálkozok, de a Last Friday Night egyáltalán nem durva klipp... hát jólvan a kínaiaknak rossz, nem nekünk.. nekik facebook sincs
2011. augusztus 26. 12:01
|
|
szívos csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 149 Csatolások: 2 Azonosító: 157795 offline
|
nem csoda...
2011. augusztus 26. 12:07
A Last Friday Night-et miért?
És Run The World (Girls)?
GaGa számait még úgy megértem de, ez a kettő miért?
És Run The World (Girls)?
GaGa számait még úgy megértem de, ez a kettő miért?
2011. augusztus 26. 12:11
|
|
nincsmegoldasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 158844 offline
|
hát ez nagyon gáz! most valaki mondja el nekem, hogy az edge of glory-val, a hair-el, és a többivel mi bajuk van? a judast, bloody maryt még talán megértem... de az, hogy "Csak önmagam akarok lenni, én vagyok a hajam" ?? ebben mi a kivetnivaló? kicsit elvan maradva ez a kína..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: