Betiltották Lady Gaga számait Kínában
2011. augusztus 26. 08:54
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Gagának vannak a legbotrányosabb számai várható volt .
2011. augusztus 26. 09:19
mer katy perry-val mi bajuk van????(am lady gagával egyet értek)
2011. augusztus 26. 09:21
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
A Judast meg a Bloody Maryt azért megértem, mert azok tényleg durvább szövegűek, de nem tudom ezeket mi alapján választották ki. A The Edge of Glory meg a Hair is nagyon szép szövegű szám tényleg, és ott van a lemezen még olyan dal mint a Government Hooker, ami tényleg nagyon durva szövegű. A Katy dal egy sima buliszám, ha ezt betiltották akkor már bármit betilthatnak szerintem, azért ennyire nem kéne megszabni talán, hogy mit hallgathatnak, persze, ez ott egész máshogy megy .. de szerintem csak azt kéne betiltani ami tényleg nagyon durva. Azért örülök, hogy itt játsszák Gaga dalait.
2011. augusztus 26. 09:22
|
|
Miss.Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 148041 offline
|
költözzetek kínába...sipirc...komolyan ezek a kínaiak hülyék? mitöl lett egyszerre sértő a Last Friday Night? merthogy a Gaga számok brutálisak(de jók) azt megértem...Zsuviii-nak igaza van de egy országba nem az a fontos hogy az emberek milyen zenét hallgatnak nem? mire mennének azzal ha itt is betiltanák? semmire! ezen az országon nem az fog segíteni hogy betiltják a számokat..de ez a téma nem fontos..
aki nem akarja hallgatni az ne hallgassa akit nem érdekel Gaga az ne olvasson cikket ne írjon kommentet stb. stb.
aki nem akarja hallgatni az ne hallgassa akit nem érdekel Gaga az ne olvasson cikket ne írjon kommentet stb. stb.
2011. augusztus 26. 10:05
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
The Edge of Glory, a Hair, a Bloody Mary, a Marry The Night, az Americano és a Judas is.- Érdemes elolvasni miről szólnak! The Edge Of lory: Ma megtudja mindenki a nevemet, stb.. hát nagyon be kell tiltani. Hair: Méirt nem lehetek az aki lenni akarok?- csodálatos miről szól!
Americano: Ez lesz a Telephone-nak a folytatása. Marry The Night: Hozzá megy az éjszakához Gaga! Judas: Szerelmes lesz Judas-ba!
Gratulálok azoknak a kínai emberekéknek akik betiltják az olyan számokat amikben van igazság! Így is lesznek melegek,leszbikusok tök mindegy mit csinálnak az országgal Ők így születtek Baby !
Americano: Ez lesz a Telephone-nak a folytatása. Marry The Night: Hozzá megy az éjszakához Gaga! Judas: Szerelmes lesz Judas-ba!
Gratulálok azoknak a kínai emberekéknek akik betiltják az olyan számokat amikben van igazság! Így is lesznek melegek,leszbikusok tök mindegy mit csinálnak az országgal Ők így születtek Baby !
2011. augusztus 26. 10:25
a Last Friday Night-ban mi a rossz ?
és szerintem van pár Gaga szám amit nem kellett volna betiltani
Jó van ezek közt "durva" ,de nem mind az .Azt még megértem hogy a vallásosaknak nem tetszik a Judas ,de Katy Perry számával mi a baj ?
2011. augusztus 26. 10:27
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
gagát megértem de a többit??
2011. augusztus 26. 10:29
Szerintem ez teljesen jogos. Azt olvastam egyszer, hogy egy Lady Gaga rajongó kibelezte a macskáját, csak azért, hogy azt "viselhesse" az imádottja koncertjén. Tessék, ilyen hatással vannak ránk a sztárok, és akkor még valaki csodálkozik azon, hogy a kínaiak tudnak gondolkodni! :@
2011. augusztus 26. 10:41
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
no music no life
a Last Friday Night-ban mi a rossz? megválaszolom benne van Rebbeca Black XD
am ja gaga már tőlem is kezd eltávolodni régen még jónak mondtam mostmár botrányos Katyt és Beyoncé számát meg nem kellett volna
a Last Friday Night-ban mi a rossz? megválaszolom benne van Rebbeca Black XD
am ja gaga már tőlem is kezd eltávolodni régen még jónak mondtam mostmár botrányos Katyt és Beyoncé számát meg nem kellett volna
2011. augusztus 26. 10:50
|
|
barbikah.96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 133599 offline
|
Jól tetszik
2011. augusztus 26. 10:55
|
|
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 305 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline
|
Szerintem ez túlzás
az jó hogy lady gaga számait betiltják, mert az a nő egy őrült! de katy perry last friday nightja miért dúrva???
szerintem az tökre mókás
és beyoncénak a run the worldje se olyan eget rengető, hogy tiltani kéne
na de ők tudják
én csak a kínai fiatalokat sajnálom
2011. augusztus 26. 10:59
|
|
szoniboszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 159158 offline
|
jó,szerintem is amit Gaga művel az már sok,megértem a kínaiakat.
2011. augusztus 26. 11:06
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Tessék a legjobb barátotokhoz (Google, első oldal, kb. 2-ik és 3-ik találat) fordulni a kérdéssel.
(Két különböző cikkből)
While “Bloody Mary” ends with the line “Oh, liberdade, mi amor (Oh, freedom, my love)”, “Hair” includes the lyrics “This is my prayer/ That I’ll die living just as free as my hair”. Boy-band The Backstreet Boys, American R&B singer Beyonce, Canada’s Simple Plan and British pop group Take That all had songs on the list — the third to be issued by China’s government.
Katy Perry's single 'Last Friday Night (T.G.I.F.)' is banned for lyrics about streaking in the park, while Beyonce's 'Who Run The World (Girls)' will also be blocked for the lyrics "We run this mutha...".
The song lyrics were said to be in "poor taste and too vulgar" so will be banned from 15th September, according to The Guardian, as China try to crack down on naughty tracks.
Az egész kezdeményezés (még akkori zenékkel) 2009-ben kezdődött az illegális letöltések ellen. Mostanra fejeződött be a folyamat és szépen bővült a lista, sem Take That (!), Kylie Mingue, Owl City, Eminem, Xtina, Simple Plan nem maradt fent a szűrőn.
Én csak annyi összefüggést látok, hogyha nincs fent a weboldalon, nem tudod letölteni, tehát nincs illegális letöltés, azzal viszont nem számolnak, hogy ezt is ki lehet kerülni, de -valóban- így visszaesik náluk az illegális letöltés, nem is baj, mert ők a legnagyobbak ebben.
(Két különböző cikkből)
While “Bloody Mary” ends with the line “Oh, liberdade, mi amor (Oh, freedom, my love)”, “Hair” includes the lyrics “This is my prayer/ That I’ll die living just as free as my hair”. Boy-band The Backstreet Boys, American R&B singer Beyonce, Canada’s Simple Plan and British pop group Take That all had songs on the list — the third to be issued by China’s government.
Katy Perry's single 'Last Friday Night (T.G.I.F.)' is banned for lyrics about streaking in the park, while Beyonce's 'Who Run The World (Girls)' will also be blocked for the lyrics "We run this mutha...".
The song lyrics were said to be in "poor taste and too vulgar" so will be banned from 15th September, according to The Guardian, as China try to crack down on naughty tracks.
Az egész kezdeményezés (még akkori zenékkel) 2009-ben kezdődött az illegális letöltések ellen. Mostanra fejeződött be a folyamat és szépen bővült a lista, sem Take That (!), Kylie Mingue, Owl City, Eminem, Xtina, Simple Plan nem maradt fent a szűrőn.
Én csak annyi összefüggést látok, hogyha nincs fent a weboldalon, nem tudod letölteni, tehát nincs illegális letöltés, azzal viszont nem számolnak, hogy ezt is ki lehet kerülni, de -valóban- így visszaesik náluk az illegális letöltés, nem is baj, mert ők a legnagyobbak ebben.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: