Betiltották Lady Gaga számait Kínában
2011. augusztus 25. 23:50
Gagát meg értem mert most őszintén nincs gagának egy olyan száma amiben van mindig van valami botrányos momentum . Beyoncét nem értem katyt meg végképp.
2011. augusztus 25. 23:57
|
|
bia 013visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 156811 offline
|
Hát nah lady gaga nem egy botrányoktól távol álló nő de hát nah meg azt sem értem hogy vallásos suliba járt hogy fajult idáig nem értem hát katy meg nekem ő olyan mint egy nagy kislány persze nem mindig (E.T.)
2011. augusztus 26. 00:10
Olvasok itt egy pár hozzászólást, és WTF?!
Nehogy már nektek probléma legyen, hogy a kínaiak nem akarják, hogy tele legyenek értelmetlen zenével.
Azon mulattam még jót, hogy Gaga csak feljebb vinné a kínai zene színvonalát, mert ő egy legenda.
Pardon? A legendák azok MJ, Elton John, Led Zepplin, Elvis Presley stb.
És az ő zenéjük és klipjeik okkal nincsenek betiltva Kínában, Gagával és Katy Perry-vel ellentétben.
Pontosan azért hivatkozhatnak rá, mert keresztény tartalmú, és ez az ő vallásukkal teljesen ellentmondásos szöveget hordoz magában. Így már érted?
Nehogy már nektek probléma legyen, hogy a kínaiak nem akarják, hogy tele legyenek értelmetlen zenével.
Azon mulattam még jót, hogy Gaga csak feljebb vinné a kínai zene színvonalát, mert ő egy legenda.
És az ő zenéjük és klipjeik okkal nincsenek betiltva Kínában, Gagával és Katy Perry-vel ellentétben.
Idézet (dyson.monster)
Kína nem keresztény vallású, ezáltal nem hivatkozhatnak a Judas (és társai) vallási tartalmára.
Pontosan azért hivatkozhatnak rá, mert keresztény tartalmú, és ez az ő vallásukkal teljesen ellentmondásos szöveget hordoz magában. Így már érted?
2011. augusztus 26. 00:22
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.26. 00:10)
Olvasok itt egy pár hozzászólást, és WTF?!
Nekünk egyáltalán nem probléma, csak csodálkozunk, hogy miket nem képesek csinálni.. -.- Hát feljebb vinné.. kínai zene egy jó nagy semmi.. és akkor még enyhén fogalmaztam, Gagával pedig azért "jutnának valamire".. Jó, a legendával túloztam, úgy értettem, hogy példakép, de nemsokára biztos, hogy legenda lesz belőle.. MJ-vel egyetértek.. ő tényleg legenda, de a többi nem igazán.. Az a bajuk, hogy nincs a szövegben olyan tartalom, amely az ő vallásukat említi? Nem az a bajuk, hogy ellentmondanak.. Az miért lenne nekik baj? Azt le sem szarnák.. túl sokszor említ a szövegben a vallásos dolgokat..
2011. augusztus 26. 00:38
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Háát nem vok kínai ugyh nem igazából érdekel, h ők mit hallgatnak
2011. augusztus 26. 00:42
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Most nem az a durva konkrétan, hogy Gagát tiltják be, hanem hogy valaki kedvencét. Azért az ottani rajongóknak ez nem lehet kellemes. Most képzelje csak el mindenki, hogy az ő kedvencét nem tudja többet elérni itthonról. Ez szerintem szőrnyű és lényegtelen, hogy most melyik zenészről beszélünk.
Örülni kéne, hogy nem olyan helyen élünk ahol így korlátozzák az embereket.
Persze a vallásosokat meglehet érteni miért is tiltanak egy dalt, a vallás sok mindenre képes.
Örülni kéne, hogy nem olyan helyen élünk ahol így korlátozzák az embereket.
Persze a vallásosokat meglehet érteni miért is tiltanak egy dalt, a vallás sok mindenre képes.
Idézet
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. augusztus 26. 00:44
Cassie3!
Köszönöm, hogy normálisan ki tudtad fejezni magad. Az ilyen Little Monstereket elnézve reménykedek még benne, hogy esetleg "újraépíthetjük" a fórumnak a régi színvonalát és elvethetjük a szitkozódást meg az állandó gyűlölködést. Tudom, nem szép dolog az általánosítás, de tényleg a legtöbb Gaga-fan elképesztő dolgokat megenged magának.
Szóval még egyszer köszönöm, hogy te voltál olyan kulturált, és normális véleményt írtál nekem (annak ellenére, hogy nem értek egyet veled, de nem látom értelmét a veszekedésnek - te ezt gondolod, én pedig azt).
Köszönöm, hogy normálisan ki tudtad fejezni magad. Az ilyen Little Monstereket elnézve reménykedek még benne, hogy esetleg "újraépíthetjük" a fórumnak a régi színvonalát és elvethetjük a szitkozódást meg az állandó gyűlölködést. Tudom, nem szép dolog az általánosítás, de tényleg a legtöbb Gaga-fan elképesztő dolgokat megenged magának.
Szóval még egyszer köszönöm, hogy te voltál olyan kulturált, és normális véleményt írtál nekem (annak ellenére, hogy nem értek egyet veled, de nem látom értelmét a veszekedésnek - te ezt gondolod, én pedig azt).
Cassie3
2011. augusztus 26. 01:03
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.26. 00:44)
Cassie3!
Én is így vagyok vele. Én is köszönöm, hogy nem szidsz le a sárga földig a kedvenceimmel együtt - még ha nem is szereted - mert mások már simán azt tették volna. Én ha valakinek be is szólok, nem akarom megsérteni. Minél kulturáltabb igyekszek lenni, hogy ne sértsem meg, mert nem tudom, kinek mi a fájó pont. Az általánosításokat nem nagyon szeretem, mert szerintem nincs sok alapjuk. Mindenki más egyéniség és szerintem nem befolyásolja, hogy kiért rajong. Nem olyan régóta vagyok tag, de én is örülnék neki, ha nem lennének veszekedések, de ez valljuk be elkerülhetetlen, mert nem mindenkinek ugyanaz a nézőpontja. :S Szerintem sincs értelme a veszekedésnek és még egyszer köszönöm, hogy te is olyan kulturált és rendes vagy.
2011. augusztus 26. 07:51
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Részben sajnálom a kínaiakat, hogy ennyi zenét betiltanak, de mivel ha nagyon akarják, úgyis megnézhetik a fanok, úgyhogy... DE bizonyos szinten támogatnám ezt a rendszert, mert (és most ne nézzetek hülyének) ebben látszik az, hogy a vezetőségük helyén nem majmok ülnek, hanem okos emberek, akik nem akarják, hogy ilyen elvetemült emberek legyenek köztük, mint Lady Gaga. Ebből is látszik, hogy az ottani vezetőség foglalkozik a néppel, és törődik is velük. Nem úgy, mint itt Magyarországon.
2011. augusztus 26. 07:53
Hát végül is megértem a kínaiakat, nekik ilyen a kultúrájuk. És, ha azt vesszük akkor Lady Gaga még a legmerészebb országokban is kiveri a biztosítékot. Amúgy csak nekem hiányzik az a régi Gaga aki a karrierje elején volt?
2011. augusztus 26. 08:03
|
|
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2618 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline
|
BSB?? azt meg miért?
Lady Gagának elég durva számai+klipjei vannak, de a BSB?
DE még szerencse, hogy nem Kínában élek
DE még szerencse, hogy nem Kínában élek
2011. augusztus 26. 08:08
még szerencse hogy nem Kínában élek,nem bírnám ki hogy ne hallgassam Lady Gaga számait!!
2011. augusztus 26. 08:16
|
Tna Tankerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 156678 offline
|
Lady Gaga számait Magyarországon is be kéne tiltani!
ophely88
2011. augusztus 26. 08:49
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
BSB slágere is be van tiltva?nane..
egyébként fordítottam beyonce és katy perry számait is,azok sem szólnak semmi törvényellenesről szerintem..
lady gagához nem fűzök hozzá semmit,azt talán meg is értem,a judas elején is van pár érdekes sor..
DE nem tartom hülyeségnek a dolgot,elvégre kínában legalább próbálnak tenni az érdekében valamit,hogy az ottaniak színvonalasabbak legyenek.
nem mondok hülyeséget,szerintem a fórum lehetne valamivel színvonalasabb,mármint nem az,hogy egyes fanokat ki kéne tiltani,hanem valahogy normálisabban ki kellene tudni fejezni magát az embernek.(akinek nem inge,nem veszi magára)
lady gagához nem fűzök hozzá semmit,azt talán meg is értem,a judas elején is van pár érdekes sor..
DE nem tartom hülyeségnek a dolgot,elvégre kínában legalább próbálnak tenni az érdekében valamit,hogy az ottaniak színvonalasabbak legyenek.
nem mondok hülyeséget,szerintem a fórum lehetne valamivel színvonalasabb,mármint nem az,hogy egyes fanokat ki kéne tiltani,hanem valahogy normálisabban ki kellene tudni fejezni magát az embernek.(akinek nem inge,nem veszi magára)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.