Starity

Betiltották Lady Gaga számait Kínában

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 25. 22:08 #61
Sanoma
Sanoma
Oh, wow, lovely ▼

Státuszrock & roll heart#
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 995
Csatolások: 1
Azonosító: 137780
Nem csodálkozom. Gaga kimondja amit érez, és ezt a világ nagy része nem tudja feldolgozni. De pont Kína? Mondhatom ők a legerkölcsösebb ország a világon... dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Cassie3
2011. augusztus 25. 22:08 #62
SugarGirl
SugarGirl

Státusz"Fashions fade, style is eternal." - Yves Saint Laurent
Hozzászólás: 688
Csatolások: 0
Azonosító: 138434
Mondjuk annak én is örülnék, ha a Katy Perry számokat betiltanák, de a Gaga számok többsége, amik itt fel vannak sorolva, még csak nem is a legbotrányosabbak. Mondjuk a Judas-t meg a Bloody Mary-t megértem, hogy azt mondják, hogy túl sok benne a vallásos elem, de a Hair-t meg az Edge of Glory-t egyáltalán nem. A hair arról szól, hogy az akar lenni aki, és azt akarja, hogy önmagárt szeressék, az edge of glory-nak pedig szintén nem botrányos se a szövege, sem pedig a klippje, ami gagánál ritka. Mellesleg azért nem kéne betiltani egy számot sem, mert nem a tipikus szelena gomez "úgy szeretlek" és "az élet csodálatos" tipusú dalocskák, hanem kimondják azt, amit sok ember nem mer, és én ezt szeretem annyira benne, hogy nem hagyja, hogy bárki beszabályozza, ő akkor is kimondja amit gondol, ha ezzel az emberek nem tetszését váltja ki, és szerintem ha másért nem, hát ezért fel lehetne rá nézni, nem pedig meg betiltani a számait. A Beyoncé szám betiltásának okát meg egyáltalán nem értem...
2011. augusztus 25. 22:09 #63
wiwí.
wiwí.
új tag

Státuszforever alone :) ♥
Hozzászólás: 41
Azonosító: 158796
Lady Gagáson nem csodákszok biggrin.gif de a többin .. legalább észreveszi magát már gaga .. mer nekem már túlsok ez a nő.!
2011. augusztus 25. 22:10 #64
- törölt felhasználó -    
Sokan itt mondogatjátok, hogy attól még úgyis hallgatni fogják. Oké, hallgassák, de számukra nem lesz elérhető az Interneten még a YouTube-on sem (szerintem mindenkinek ismerős az a szöveg, hogy "ez a videó az ön országában nem elérhető"). Szóval hallgassák a high-tech Ipod Nano-jukon, de szerintem a kormány jól teszi, hogy az Interneten betiltja az olyan oldalakat, amelyeken ezeket az értelmetlen, semmitmondó, rossz példát sugárzó számokat meg lehet találni. (Bár talán Beyoncé már túlzás, de ha ők úgy látják jónak, kik vagyunk mi, hogy ezt megkérdőjelezzük?.
2 felhasználónak tetszik: tya04, ophely88
2011. augusztus 25. 22:10 #65
- törölt felhasználó -    
Klaaj:

Igazad van. De ezek szerint a kínaiak nem tudnak szembenézni a valósággal. dry.gif
2011. augusztus 25. 22:11 #66
wiwí.
wiwí.
új tag

Státuszforever alone :) ♥
Hozzászólás: 41
Azonosító: 158796
amugy meg imádom gaga hangját félreértés ne essék ;D csak a stílus
2011. augusztus 25. 22:14 #67
Minicher
Minicher
új tag
Hozzászólás: 45
Azonosító: 147143
És a kormány mi jogon dönti el, hogy a nép mit hallgathat meg mit nem?
Mintha olyan sokat piszkítana a "makulátlan" erkölcsükbe. Ez azért elég nevetséges, hogy pont Kína kormánya pattog ilyeneken. Kissé képmutató. Most nem sorolom fel a sok undormányt amit csinálnak, amikről csak az tud aki utána néz, mert még az lesz, hogy rasszista vagyok... Nem vagyok az, csak finoman szólva is nevetséges a szituáció. Még ha Izraelben, vagy hasonló országban történne. De így... -.- no comment
2011. augusztus 25. 22:36 #68
- törölt felhasználó -    
Minicher éppen ezért mondom hogy a Judas a Bloody Mary és a Marry The Night VALLÁSI tartalmára NEM hivatkozhatnak. És jogos a felháborodásod.
2011. augusztus 25. 22:41 #69
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
egre több számát tiltják be
2011. augusztus 25. 22:41 #70
clauhh33
clauhh33

Státuszfuck off . !
Hozzászólás: 564
Azonosító: 125625
wiwí. egyet értek..
2011. augusztus 25. 22:47 #71
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Státusz"life is too short to focus on things that you don't like" - pewdiepie
Hozzászólás: 1867
Csatolások: 1452
Azonosító: 124987
"az ország szellemi biztonsága érdekében" - Na ezen nevettem egy jót.. biggrin.gif Az országban lévő emberek többségének szellemisége így is a földet súrolja.. Lady Gagával pedig csak feljebb kerülne. Ő egy legenda. Olyan egyedi a stílusa, mint eddig senkinek, de nekik a kínai gyártmányú zene kell, ami persze tök erkölcsös, amiben nincsenek olyan csúnya kifejezések.. Tényleg csak elénekli, amit gondol és szánalmasak, mert nem tudják elfogadni.. meg azt sem hiszem, hogy minden dalát komolyan gondolná, csak énekel olyankor.. ennyire nem kell komolyan venni.. -.- Én alapból utálom a Kínaiakat.. - már bocs, de ez az igazság - retardáltak.. -.- Joguk sajnos van betiltani, de nem normálisak, ha azt hiszik, hogy ezzel jót tesznek az országnak. Nem gondoltak az ottani rajongókra? Talán még az is lehet, hogy tüntetni fognak miatta. Gagát sokan szeretik Kínában is, meg az egész világon - ami persze érthető is - és az emberek nem fogják jó szemmel nézni ezt. Én sem nézném tétlenül az biztos. Imádom Lady Gagát. heart.gif
2011. augusztus 25. 22:57 #72
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Inkább a sok tehetségtelen ember kéne be tiltania a számait! nem Gagáét -.-'
2011. augusztus 25. 22:57 #73
- törölt felhasználó -    
mért, most Beyoncé dalaiban mi kivetnivalót találtak? nem értem én ezeket...
2011. augusztus 25. 23:00 #74
Szöszy.
Szöszy.
visszatérő vendég
Hozzászólás: 316
Azonosító: 133786
Brandy..teljes mértékben egyetértek veled!
2011. augusztus 25. 23:06 #75
Lily17
Lily17
visszatérő vendég
Hozzászólás: 376
Azonosító: 125001
Hát lady gaga számainak nincs sok értelme nézzétek meg pl judas szövegét mennyi mindent hord össze júdástól kezdve(a bibliából)nem csodálom h betiltották..néha még nekem is sok......
2011. augusztus 25. 23:09 #76
- törölt felhasználó -    
Lily17 : ha még nem döbbentél volna rá akkor leírom. Kína nem keresztény vallású, ezáltal nem hivatkozhatnak a Judas (és társai) vallási tartalmára.
2011. augusztus 25. 23:10 #77
Boroo
Boroo
Falat ™

StátuszHoney, this is not a wonderland. you're drunk.
Hozzászólás: 910
Csatolások: 14
Azonosító: 125871
A Last Friday Nightot miért tiltották be? Láttam egyszer, de nem találtam benne sok megbotránkoztató dolgot...Rebecát nem nem bírják ennyire (mert azt megértem), vagy most mi a bajuk? Az emberek csak otthon ülhetnek és soha sem bulizhatnak, vagy ezt hogy gondolják?
2011. augusztus 25. 23:12 #78
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Státusz"life is too short to focus on things that you don't like" - pewdiepie
Hozzászólás: 1867
Csatolások: 1452
Azonosító: 124987
Idézet (bettibaba3 @ 2011.08.25. 21:04)
dyson.monster hú,nagy beszólás volt.Azt bírálok,akit akarok,nehogy már te mond meg,hogy mit csináljak!Kül.Gaga olyan sokat le tett az asztalra,hogy csak na...Nagyon eredeti,trendi csaj,senkit se utánoz...

Rajtad amúgy tényleg csak röhögni lehet. biggrin.gif Ő csak elmondta - teljesen jogosan - hogy majd akkor szólj be neki, amikor már legalább azon a szinten vagy mint ő.. vagy amikor valami értelmeset is hozzá tudsz fűzni a témához.. ha nem, akkor tök felesleges hozzászólnod, mert látod veszekedés lesz csak belőle. Egyébként én nem akarok veszekedni, csak közöltem veled. Ja és egyébként lehet nem szeretni Gagát, de azt nem mondhatod, hogy nem egyedi és, hogy nem tett le semmit az asztalra!! Jaj, trendi csaj.. -.- Bebeszélik neked, hogy csak az jó, aki trendi, meg divatos, meg és az nem jó, aki valami újat meg tenni.. Pont, hogy az a fantasztikus benne, hogy felvállalja magát és mer más lenni, mint a többi. Ő legalább nem olyan tucatgyártmány, mint azok a "nagy sztárok".. na pont ezért ő a legjobb. smileeee.gif Ő érdemelné az első helyet itt, de hát látjuk azért a magyar színvonalat is.. Selena az első.. -.- wink.gif
2011. augusztus 25. 23:43 #79
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Szeretem Gagát, de ettől függetlenül megértem hogy az ő számait betiltották, de Beyoncé és Katy Perry? Ezt már nem értem.
2011. augusztus 25. 23:48 #80
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.25. 22:10)
Sokan itt mondogatjátok, hogy attól még úgyis hallgatni fogják. Oké, hallgassák, de számukra nem lesz elérhető az Interneten még a YouTube-on sem (szerintem mindenkinek ismerős az a szöveg, hogy "ez a videó az ön országában nem elérhető"). Szóval hallgassák a high-tech Ipod Nano-jukon, de szerintem a kormány jól teszi, hogy az Interneten betiltja az olyan oldalakat, amelyeken ezeket az értelmetlen, semmitmondó, rossz példát sugárzó számokat meg lehet találni. (Bár talán Beyoncé már túlzás, de ha ők úgy látják jónak, kik vagyunk mi, hogy ezt megkérdőjelezzük?.

Ez az, nem vagyunk ott, nem tudhatjuk, hogy mi böki a csőrüket pardon.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok