Betiltották Lady Gaga számait Kínában
2011. augusztus 25. 22:08
|
|
SanomaOh, wow, lovely ▼ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 995 Csatolások: 1 Azonosító: 137780 offline
|
Nem csodálkozom. Gaga kimondja amit érez, és ezt a világ nagy része nem tudja feldolgozni. De pont Kína? Mondhatom ők a legerkölcsösebb ország a világon...
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. augusztus 25. 22:08
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Mondjuk annak én is örülnék, ha a Katy Perry számokat betiltanák, de a Gaga számok többsége, amik itt fel vannak sorolva, még csak nem is a legbotrányosabbak. Mondjuk a Judas-t meg a Bloody Mary-t megértem, hogy azt mondják, hogy túl sok benne a vallásos elem, de a Hair-t meg az Edge of Glory-t egyáltalán nem. A hair arról szól, hogy az akar lenni aki, és azt akarja, hogy önmagárt szeressék, az edge of glory-nak pedig szintén nem botrányos se a szövege, sem pedig a klippje, ami gagánál ritka. Mellesleg azért nem kéne betiltani egy számot sem, mert nem a tipikus szelena gomez "úgy szeretlek" és "az élet csodálatos" tipusú dalocskák, hanem kimondják azt, amit sok ember nem mer, és én ezt szeretem annyira benne, hogy nem hagyja, hogy bárki beszabályozza, ő akkor is kimondja amit gondol, ha ezzel az emberek nem tetszését váltja ki, és szerintem ha másért nem, hát ezért fel lehetne rá nézni, nem pedig meg betiltani a számait. A Beyoncé szám betiltásának okát meg egyáltalán nem értem...
2011. augusztus 25. 22:10
Sokan itt mondogatjátok, hogy attól még úgyis hallgatni fogják. Oké, hallgassák, de számukra nem lesz elérhető az Interneten még a YouTube-on sem (szerintem mindenkinek ismerős az a szöveg, hogy "ez a videó az ön országában nem elérhető"). Szóval hallgassák a high-tech Ipod Nano-jukon, de szerintem a kormány jól teszi, hogy az Interneten betiltja az olyan oldalakat, amelyeken ezeket az értelmetlen, semmitmondó, rossz példát sugárzó számokat meg lehet találni. (Bár talán Beyoncé már túlzás, de ha ők úgy látják jónak, kik vagyunk mi, hogy ezt megkérdőjelezzük?.
2011. augusztus 25. 22:10
Klaaj:
Igazad van. De ezek szerint a kínaiak nem tudnak szembenézni a valósággal.
Igazad van. De ezek szerint a kínaiak nem tudnak szembenézni a valósággal.
2011. augusztus 25. 22:14
|
|
Minicherúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.13. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 147143 offline
|
És a kormány mi jogon dönti el, hogy a nép mit hallgathat meg mit nem?
Mintha olyan sokat piszkítana a "makulátlan" erkölcsükbe. Ez azért elég nevetséges, hogy pont Kína kormánya pattog ilyeneken. Kissé képmutató. Most nem sorolom fel a sok undormányt amit csinálnak, amikről csak az tud aki utána néz, mert még az lesz, hogy rasszista vagyok... Nem vagyok az, csak finoman szólva is nevetséges a szituáció. Még ha Izraelben, vagy hasonló országban történne. De így... -.- no comment
Mintha olyan sokat piszkítana a "makulátlan" erkölcsükbe. Ez azért elég nevetséges, hogy pont Kína kormánya pattog ilyeneken. Kissé képmutató. Most nem sorolom fel a sok undormányt amit csinálnak, amikről csak az tud aki utána néz, mert még az lesz, hogy rasszista vagyok... Nem vagyok az, csak finoman szólva is nevetséges a szituáció. Még ha Izraelben, vagy hasonló országban történne. De így... -.- no comment
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. augusztus 25. 22:36
Minicher éppen ezért mondom hogy a Judas a Bloody Mary és a Marry The Night VALLÁSI tartalmára NEM hivatkozhatnak. És jogos a felháborodásod.
2011. augusztus 25. 22:47
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
"az ország szellemi biztonsága érdekében" - Na ezen nevettem egy jót..
Az országban lévő emberek többségének szellemisége így is a földet súrolja.. Lady Gagával pedig csak feljebb kerülne. Ő egy legenda. Olyan egyedi a stílusa, mint eddig senkinek, de nekik a kínai gyártmányú zene kell, ami persze tök erkölcsös, amiben nincsenek olyan csúnya kifejezések.. Tényleg csak elénekli, amit gondol és szánalmasak, mert nem tudják elfogadni.. meg azt sem hiszem, hogy minden dalát komolyan gondolná, csak énekel olyankor.. ennyire nem kell komolyan venni.. -.- Én alapból utálom a Kínaiakat.. - már bocs, de ez az igazság - retardáltak.. -.- Joguk sajnos van betiltani, de nem normálisak, ha azt hiszik, hogy ezzel jót tesznek az országnak. Nem gondoltak az ottani rajongókra? Talán még az is lehet, hogy tüntetni fognak miatta. Gagát sokan szeretik Kínában is, meg az egész világon - ami persze érthető is - és az emberek nem fogják jó szemmel nézni ezt. Én sem nézném tétlenül az biztos. Imádom Lady Gagát.
2011. augusztus 25. 22:57
mért, most Beyoncé dalaiban mi kivetnivalót találtak? nem értem én ezeket...
2011. augusztus 25. 23:06
|
|
Lily17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 376 Csatolások: 0 Azonosító: 125001 offline
|
Hát lady gaga számainak nincs sok értelme nézzétek meg pl judas szövegét mennyi mindent hord össze júdástól kezdve(a bibliából)nem csodálom h betiltották..néha még nekem is sok......
2011. augusztus 25. 23:10
|
|
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline
|
A Last Friday Nightot miért tiltották be? Láttam egyszer, de nem találtam benne sok megbotránkoztató dolgot...Rebecát nem nem bírják ennyire (mert azt megértem), vagy most mi a bajuk? Az emberek csak otthon ülhetnek és soha sem bulizhatnak, vagy ezt hogy gondolják?
2011. augusztus 25. 23:12
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (bettibaba3 @ 2011.08.25. 21:04)
dyson.monster hú,nagy beszólás volt.Azt bírálok,akit akarok,nehogy már te mond meg,hogy mit csináljak!Kül.Gaga olyan sokat le tett az asztalra,hogy csak na...Nagyon eredeti,trendi csaj,senkit se utánoz...
Rajtad amúgy tényleg csak röhögni lehet.
2011. augusztus 25. 23:48
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.25. 22:10)
Sokan itt mondogatjátok, hogy attól még úgyis hallgatni fogják. Oké, hallgassák, de számukra nem lesz elérhető az Interneten még a YouTube-on sem (szerintem mindenkinek ismerős az a szöveg, hogy "ez a videó az ön országában nem elérhető"). Szóval hallgassák a high-tech Ipod Nano-jukon, de szerintem a kormány jól teszi, hogy az Interneten betiltja az olyan oldalakat, amelyeken ezeket az értelmetlen, semmitmondó, rossz példát sugárzó számokat meg lehet találni. (Bár talán Beyoncé már túlzás, de ha ők úgy látják jónak, kik vagyunk mi, hogy ezt megkérdőjelezzük?.
Ez az, nem vagyunk ott, nem tudhatjuk, hogy mi böki a csőrüket
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.