Az ördög Pradát visel sztárja nemrég elmondta, inkább dobja le magáról a textilt filmjeiben, mintsem eltérő akcentussal beszéljen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Anne Hathaway örömmel vetkőzik
2011. augusztus 25. 15:56
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Wow
na erre nem számítottam...
2011. augusztus 25. 15:59
Hááát... ezzel nem értek egyet, de agy van ő bevállalós.XD
2011. augusztus 25. 16:02
Mintha kissé nagyképű lenne :/ Ezt azért róla nem gondoltam volna.
Elolvastam a cikket, amit belinkeltek ebbe, hát...
Elolvastam a cikket, amit belinkeltek ebbe, hát...
2011. augusztus 25. 16:02
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
furi...nem számítottam erre
2011. augusztus 25. 16:06
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Bevállalós! De mondjuk szép nő is!
2011. augusztus 25. 16:09
Nincs mit szégyelnie.Nagyon csinos.Vetkőzzön minél többet,a mi örömünkre!
2011. augusztus 25. 16:10
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Én megértem szegény nőt viszont nem tudom mire fel panaszkodik ennyit, jó volt az akcentusa. Nem a legjobb de senki nem várja el tőle, hogy amerikai létére jó legyen a brit akcentusa is.
1 felhasználónak tetszik:
s.t.a.r.
2011. augusztus 25. 16:14
Ezt nem néztem volna ki belőle...
de azért örülök,hogy őszinte
2011. augusztus 25. 16:34
Bevállalós nő,ezért is szeretem.Kevés színésznek sikerül élethűen az akcentus.Engem ez nem zavar.
Az viszont tényleg igaz rá,hogy szeret pucérkodni.A minap olvastam,hogy viccből az utcán megmutatta a fenekét Jim Sturgess-nek.Szerencséjére az elkapott pillanat nem került fel az internetre.
Az viszont tényleg igaz rá,hogy szeret pucérkodni.A minap olvastam,hogy viccből az utcán megmutatta a fenekét Jim Sturgess-nek.Szerencséjére az elkapott pillanat nem került fel az internetre.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. augusztus 25. 16:38
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
mongyuk ő ilyen
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.