Playmate-ek tüntettek a bejutásért
2011. augusztus 25. 13:44
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Nos, amit én sem értek: minek reklámozzák az eseményt, ha TÉNYLEG nem lehet rá jegyet venni?!?! Láttam a hirdetést én is, és oda volt írva, hogy csak meghívottaknak lehet bejutni! Akkor-kérdem én-minek reklámozzák a pórnépnek?!?! Ez tényleg pofátlanság, nem gondoljátok?!?4 A Zsuzsa nem hisztizett szerintem, biztos csak egy részről poénnak, más részről pedig-mint ahogy ő is mondta- ez egy puccos hülyeség, igazából nem is az a baj, h megrendezik, hanem az, h még a képünkbe is tolják!! Ez nagyon gáz!
2011. augusztus 25. 13:45
|
|
Szonja91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 158628 offline
|
azért hívják jótékonysági rendezvénynek, mert pénzbe kerül a részvétel, amit jótékony célra fordítanak. Erre nem gondoltak? Nem egy észlények. Aki menni akar, az fizet. De mázlisok, hogy ez a legnagyobb problémájuk, inkább tüntetnének az állatok jogaiért.
1 felhasználónak tetszik:
csicsi20
2011. augusztus 25. 13:49
Idézet (dori08)
Nos, amit én sem értek: minek reklámozzák az eseményt, ha TÉNYLEG nem lehet rá jegyet venni?!?! Láttam a hirdetést én is, és oda volt írva, hogy csak meghívottaknak lehet bejutni! Akkor-kérdem én-minek reklámozzák a pórnépnek?!?!
Nem reklámozták a partit, hanem azért tüntettek, hogy ingyen vagy olcsóbban elmehessenek. Ők. Nem a többi ember, hanem ők. Szó sincs itt az egyenjogúságról. Egyszerűen csak el akartak jutni abba a buliba, ahova nagyon drága volt a belépő.
Az legyen már a legnagyobb bajuk az életben, hogy nem mehetnek el egy puccos buliba. Örüljenek, hogy éppen nem Afrikában éheznek. Aztán tüntessenek egy azért, hogy egy nyamvadt buliba eljussanak.
Buta p.csák, már elnézést.
7 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
csicsi20,
UnhappyMeals,
Grace Benning,
dave095,
dóóra,
House Of Wax
2011. augusztus 25. 13:58
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Korábbi cikk : "A modellek nem hülyék".
Ahhan..
Buta cs*trik.
Ahhan..
dave095
2011. augusztus 25. 14:02
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.25. 13:58)
Ahhan..
Buta cs*trik.
Ahhan..
Ezzel egyet is értenék, ámde modell és playmate modell között is van különbség.
2011. augusztus 25. 14:05
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.25. 13:58)
Ahhan..
Buta cs*trik.
Ahhan..
Csak a maga nevében beszéljen, aki ezt az ostobaságot nyilatkozta. Mert szerintem az, aki narancslébe áztatott vattát zabál, hogy ne hízzon el, ott azért kicsit bajok vannak.
Ehhez a cikkhez meg egyszerűen nem mit tudok hozzászólni. Ostoba p[*]csa mind.
UnhappyMeals
2011. augusztus 25. 14:10
|
|
MarlaSingerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 90 Csatolások: 22 Azonosító: 158045 offline
|
Tudták, hogy az üzleti élet nem épp minimálbéren tengődő nagyágyúival lesz tömve a táncparkett, akiket ők potenciális prédaként vizionáltak maguknak. Mind tudjuk, hogy ezeknek a nőknek a vaskos pénztárca a legjobb ajzószer, az, hogy az illető nős, vagy éppen olyan csúnya, hogy a nagy fehér cápa is csak bottal piszkálná meg nem számít. Meg kell nézni, hogy a playmate-ek és "modellek" milyen jóképű pasikkal élnek nagy szerelemben, akik mellesleg úgy cserélgetik az Audikat, mint mi a zoknit. Gyomruk az van, önbecsülésük nincs.
2011. augusztus 25. 14:13
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
num1Kolosszus :Először is: Hello megint te!
Félreértetted, amit írtam, igenis reklámozták a partit, pl az újságban, nem rájuk értettem, bár, tény, h valamennyire amit Zsuzsáék csináltak, szintén reklámnak vehető. és én erre értettem, hogy gáz, ugyanis tényleg nyomatják ezt a bulit, de minek, mikor nincs rá jegy! Az operabál ellen is mindig van tüntetés, de még az sem ilyen drága! 900.000 Ft?!?! Hát na....Végső soron a pénzpazarlás miatt is mehetett a tüntetés, nem? A táblára volt írva, h mennyire gázos ez az ár. Inkább csak az a baj, h playmetek, meg királynők, végülis ne legyünk negatívak, beléjük is szorulhatott azért némi jó érzés, még ha hülyén is fejezik ki magukat.
2011. augusztus 25. 14:14
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Gondolom nem azért ennyi egy belépő, hogy bárki bejuthasson oda..
Ezzel a tüntetéssel se mentek sokra, és kábé jót röhögtem, mikor azt olvastam, hogy jött egy ismeretlen hapi, és bemutatta a szőrös hátsóját. Amúgy is. Csak feltartják a forgalom nagy részét. A pasik meg gondolom nem a táblákat nézegették, hanem a csajokat...
Ezzel a tüntetéssel se mentek sokra, és kábé jót röhögtem, mikor azt olvastam, hogy jött egy ismeretlen hapi, és bemutatta a szőrös hátsóját. Amúgy is. Csak feltartják a forgalom nagy részét. A pasik meg gondolom nem a táblákat nézegették, hanem a csajokat...
2011. augusztus 25. 14:15
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Valamilyen szinten igazuk van, de szerintem túlreagálták. Ha ennyire bántja a csőrüket a pénzösszeg, akkor egyáltalán ne akarjanak részt venni rajta.
2011. augusztus 25. 14:20
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Ohh istenem hogy egyeseknek milyen gondjaik vannak.
Sally Sparrow
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.