Újra képernyőn a Vészhelyzet
2011. augusztus 25. 17:44
|
|
ziko14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 67059 offline
|
Imádom ezt a sorozatot! Már egész kicsi ként is ott ültem és néztem... nem rossz ötlet,hogy újra ismétlik.
Szerintem nem csak én örülök neki!
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2011. augusztus 25. 20:39
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
jee
2011. augusztus 25. 22:58
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
Imádom a sorozatot:D DVD-n is megvan:D am azért szerintem van itthon olyan doki aki legalább olyan jól néz ki, mint George Clooney (Doug Ross).. legalábbis amerre én járok:D ER♥
Holly Keller.. abban egyetértek, h az eredeti csapat volt a legjobb.. bár miután George Clooney kilépett próbálták Goran Visnjicre osztani a "szexi doki" szerepét.. ami végül is nem volt rossz ötlet.. de azért ami tény az tény.. szerintem Dr. Doug Rossnál jobb doki nem volt a Vészhelyzetben:D♥
Holly Keller.. abban egyetértek, h az eredeti csapat volt a legjobb.. bár miután George Clooney kilépett próbálták Goran Visnjicre osztani a "szexi doki" szerepét.. ami végül is nem volt rossz ötlet.. de azért ami tény az tény.. szerintem Dr. Doug Rossnál jobb doki nem volt a Vészhelyzetben:D♥
2011. augusztus 26. 15:10
|
|
flora csicsaiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 354 Csatolások: 2 Azonosító: 156981 offline
|
2011. augusztus 26. 20:38
|
|
BiancaGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 159409 offline
|
a régi klasszikus
2011. szeptember 04. 13:27
|
|
orion.annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 60019 offline
|
Én nyáron daráltam le mind a 15 évadot.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.