Már egy jó ideje tervezik a Bonnie és Clyde-film feldolgozását. Eddig Hilary és Drew helye is biztos volt a produkcióban, ám a készítők mégis elbocsátották őket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Drew Fullert is kitették új filmjéből
2011. augusztus 25. 08:55
2011. augusztus 25. 09:49
szegény..még azt megértem,hogy Hilary-t kiteszik mert terhes de,hogy őt miért rakták ki azt nem igazán értem....:S
2011. augusztus 25. 10:44
Hát én is sajnálom, hogy nem szerepel majd a filmben, hiszen egy nagyon jó színész, bár azt be kell vallani, hogy az utóbbi időben csak a sorozatával a Katonfeleségekkel foglalkozott...
2011. augusztus 25. 10:58
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Heló?! Mi ez már? Először megy Hilary, (már nem mintha annyira bánnám) most meg ez a srác? A következő cikk arról fog szólni, hogy mégsem készül el a Bonnie és Clyde.
2011. augusztus 25. 11:02
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Miért kell mindenkit kirakni?
Drew jó színész, ideális lenne Clyde szerepére
nem értem a készítőket...
2011. augusztus 25. 11:24
Na még a végén Thora Birchöt is kirúgják, meg az egész bagázst is, aztán nem lesz film -.-"
2011. augusztus 25. 11:56
|
|
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline
|
Nagyon szép és kedves dolog ezt művelni. Tényleg...
Egyébként szerintem Drew alkalmas lett volna a szerepre, nekem nagyon bejött az alakítása, amikor más filmekben is láttam, nem csak a Bűbájos Boszorkákban, de hát a készítők tudják...
Vicces mennyire el tudják venni az ember kedvét egy filmtől
Egyébként szerintem Drew alkalmas lett volna a szerepre, nekem nagyon bejött az alakítása, amikor más filmekben is láttam, nem csak a Bűbájos Boszorkákban, de hát a készítők tudják...
Vicces mennyire el tudják venni az ember kedvét egy filmtől
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: