Megvan a Csillagkút új Beája
2011. augusztus 25. 09:42
Nee milyert nem akkarom..
milyert kell minden jo szereplot kiteni a soribol
2011. augusztus 25. 09:42
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
szerintem is jobb a régi Bea
2011. augusztus 25. 09:44
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Én nem nézek ilyen sorozatokat, elvből. Se ebből, se a BK-ből nem láttam még egy részt sem. Elég volt az a pár részlet a bemutatókból, hogy elriasszanak. Nem is ez a lényeg. A lényeg, hogy továbbra sem értem, miért kell lecserélgetni a karaktereket játszó színészeket. Van, amelyiket már a harmadik színésznő alakítja éppen. Ez a módi nagyon szánalmas, már a Dallasban is az volt. Sokan szidják az amerikai filmipart, de érdekes módon ők megoldják a színészek ilyen-olyan felmerülő problémájából fakadó nehézségeket, anélkül, hogy cserélgetnék a színészeiket. Ez a módszer azt gondolom, tanulható. Ideje lenne már felnőni a sorozatkészítéshez is.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. augusztus 25. 09:47
Nem nézem a sorozatot csak néha szoktam látni belőle egy-két részt..de szerintem a két lány nagyon hasonlít egymásra..
2011. augusztus 25. 10:00
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Én csak pár részt láttam a sorozatból de a régi Bea jobban tetszik

Bár ez gondolom így volt Lindánál is a BK-ba
MIkor Kitti került be mindenki Petrát akarta Linda szerepében látni.. Most meg már mindenki megszokta Kittit.
Bár ez gondolom így volt Lindánál is a BK-ba
MIkor Kitti került be mindenki Petrát akarta Linda szerepében látni.. Most meg már mindenki megszokta Kittit.
2011. augusztus 25. 10:03
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
kicsit hasonlítanak, de biztos ügyes lesz:) a hajuk az télleg
2011. augusztus 25. 10:18
|
Domcsilollyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 155303 offline
|
Nem is veszélyeztetett terhes,mert telefonon beszéltek vele a Mokkában és azt mondta,hogy csak azért döntöttek úgy hogy nem fogja folytatni a sorozatot,mert az orvosa azt javasolta,hogy sokat kell pihennie.
2011. augusztus 25. 10:19
|
Domcsilollyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 155303 offline
|
Hasonlitanak,de szerintem az új lány nem lesz annyira jó mint Szorcsik H. Viki!!!!!!
2011. augusztus 25. 10:30
Hát viki szimpatikusabb de biztos ő is jó lesz.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.