Demi Lovato botrányt okozott a Twitteren
2011. augusztus 25. 10:31
|
|
Viivyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 126635 offline
|
lehet h sok rossz dolog érte, vagy is nem lehet hanem tényleg igaz. de akkor sem a drogokhoz kellet volna nyúlnia, de az a lényeg h már jobban van:) WE L<3VE DEMI
<3
2011. augusztus 25. 10:35
Szerintem Demi-nek tökéletesen igaza van!! Imádom őt!!! Hiszen józanul gondolkozik!!
2011. augusztus 25. 10:41
|
|
Miss Hannah Montanaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 156142 offline
|
hát ebbe azért miley is jól belekavarodott...
2011. augusztus 25. 10:57
Most nem igazán értek egyet Demivel mert nem twitteren kéne ezt megbeszélni meg eleve ha már valamit leír akkor ne törölje ki mintha mi sem történt volna. Ennek most így semmi értelme sem volt.
2011. augusztus 25. 10:59
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Ez nem túl intelligens húzás volt Demitől. Néha már úgy érzem, hogy ezzel akarja felhívni magára a figyelmet ._.
Amber Angel osztom
Amber Angel osztom
2011. augusztus 25. 11:01
|
|
szoniboszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 159158 offline
|
Hát ez gázos...
2011. augusztus 25. 11:04
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
nem ott kéne ezt megbeszélni, hanem személyesen, egyrészt azért sem mert Demi lejárattatja magát másrészt pedig jobb személyesen, így nem keveredik bele senki sem : )
2011. augusztus 25. 11:18
|
|
nadeeeeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 145235 offline
|
Mindenki kérdezgeti, hogy hogy jön ehhez Miley.. Hát úgy, hogyha Demi megírná azt a könyvet, elég sok minden kiderülne az életéről... A drogozások, stb-stb...
Egyébként egy kicsit furcsa, hogy volt barátnők, mármint én úgy tudom barátnők voltak... Így kiteregetnének mindent egymásról... Tönkretennék egymás életét. Vagyis ezzel Demi azért eléggé kicseszne Mileyval... És ebből jó nagy hasznot is húzna, mert az a könyv ilyen tartalommal nem pár fillért hozna a kasszába...
Egyébként egy kicsit furcsa, hogy volt barátnők, mármint én úgy tudom barátnők voltak... Így kiteregetnének mindent egymásról... Tönkretennék egymás életét. Vagyis ezzel Demi azért eléggé kicseszne Mileyval... És ebből jó nagy hasznot is húzna, mert az a könyv ilyen tartalommal nem pár fillért hozna a kasszába...
2011. augusztus 25. 11:22
Nekem ez túl zavaros xD
Amúgy sem követem Demi életét, úgy meg még inkább. De szerintem is élőben kelett volna megbeszélniük, idegesítő, hogy mindenki a neten rendezi a kapcsolatait.
Amúgy sem követem Demi életét, úgy meg még inkább. De szerintem is élőben kelett volna megbeszélniük, idegesítő, hogy mindenki a neten rendezi a kapcsolatait.
2011. augusztus 25. 11:24
Nem hinném, h ezt Demi csinálta. Lehet megint feltörték a Twitterét.
Bár ezt nem twitteren kéne kitárgyalni.
Bár ezt nem twitteren kéne kitárgyalni.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: