Demi Lovato botrányt okozott a Twitteren
2011. augusztus 25. 08:38
|
|
JNoémi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 130567 offline
|
egy kis összetűzés, de ha a barátok nem beszélik meg egymással a gondjaikat akkor nem is igazi barátok...egy barátságnak nem az a célja hogy titkolozzunk...Demi meg csak megomdta amit gondol..
2011. augusztus 25. 08:49
Előszőr is jó cikk ügyes vagy
Másodszor, csalottam mindkettőjükben, reménykedtem h nem olyan gyerekesek h így beszéljék meg a dolgot... Én senkinek se adok igazad, mert Demi kezte , és Demitől ez szemétség volt... Nem értem mi jóga van felfedni valakinek a titkát... Csalottam Demi :S
2011. augusztus 25. 08:56
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Ezt nagyon nem tudom véleményezni, mert nem tudom Demi miért írta ki és stb.
2011. augusztus 25. 08:57
|
|
PixieCyrusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.13. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 151006 offline
|
Demi-.- Öhmm most , hogy jön ide egyáltalán Miley??Demi törölte magát a követői közül majd Cheyne Thomassal vitatkoztak.Hol van itt Miley???!!!Sehol nagyon.És pl. Miley biztos , hogy nem függő mert pl. Demi sztem az volt és rajta megis látszott.Rehabra azért menne mert lelkileg elfáradt??Ne,nevetessen már.És ez a hozzászólás igazzá teszi azt ,hogy drogozott nem is kicsit:"a józanság szexi" Ennyi ,emberek.
2011. augusztus 25. 09:03
Twitteren írogatnak egymásnak. De amikor szemtől szembe állnak egymással akkor csak mosolyog mindenki és mutatja hogy így szeretlek úgy szeretlek. Utána ,meg mindenkit elhordanak mindennek
Am Deminek igaza van a Józanság szexi.
Ha tényleg ez a Cheyne Thomas keverte bele az ügyeiben, akkor félig jogos. De ha akkor is így állt volna hozzá h a Józanság szexi talán nem kellett volna rehabr amenni. És ha nem akart volna bevágodni az új barátainál az ivással meg kitudja még mivel akkor nem kellett volna elvonóra mennie.
Habár akkor most nem cikkeznének róluk
Am Deminek igaza van a Józanság szexi.
Ha tényleg ez a Cheyne Thomas keverte bele az ügyeiben, akkor félig jogos. De ha akkor is így állt volna hozzá h a Józanság szexi talán nem kellett volna rehabr amenni. És ha nem akart volna bevágodni az új barátainál az ivással meg kitudja még mivel akkor nem kellett volna elvonóra mennie.
Habár akkor most nem cikkeznének róluk
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
ezt olyan izgalmas volt olvasni xD
Deminek adok igazat, de azért egy egész világ előtt elintézni
Deminek adok igazat, de azért egy egész világ előtt elintézni
|
|
psawyer3823új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 158380 offline
|
LOL
2011. augusztus 25. 09:05
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
WOW
2011. augusztus 25. 09:13
|
|
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline
|
én csak azt nem értem, hogy ezt mért twitteren csinálják... :/
2011. augusztus 25. 09:15
|
|
Claudiiadirectioner ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 371 Azonosító: 144535 offline
|
öhm hát nem is tudom erre mit mondjak ... nem kellett volna Deminek törölnie a tweetjeit, mert így csak azt bizonyítja hogy nyuszi,és nem meri vállalni a véleményét ... amugy meg úgy utálom ha az emberek twitteren vagy fb-on feszekednem/szidják egymást. :'P
2011. augusztus 25. 09:16
|
|
Okamivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.14. Hozzászólás: 189 Csatolások: 90 Azonosító: 284 offline
|
Lehet, hogy öreg vagyok már - sőt, biztos -, de ilyen dolgokat twitteren kibeszélni...nyilvánosan üzengetni egymásnak...törölgetni és javítani az üzeneteinket, mintha valami csínytevésen kaptak volna minket...teljesen mindegy, hogy kinek van igaza, ez gyerekes hülyeség.
2011. augusztus 25. 09:18
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Előre is le szeretném szögezni (mielőtt még egyes fanatikusok rám mordulnának), hogy az égvilágon nincs semmi bajom Demivel, de azt nem értem, hogy miért Twitteren intézi el a dolgait?.
Ronda dolog, hogy utalgat valakire (ráadásul az egész világ előtt), de ha például megkérdezi tőle egy lelkiismeretes, áldozatnak vélt illető, hogy: Miért nem mondod a szemembe a velem kapcsolatos problémáidat?, Ő arra kényelmesen mondhatja azt, hogy: Ki mondta, hogy én neked írtam?...
Amiket tweetelt, csak utalás arra, hogy se rosszban, se jóban nem akar lenni egy bizonyos valakivel, de senki nem tudhatja, kivel, még az utalt személy sem.
Én special jobban szeretem ezt privátban, esetleg ha úgy hozza a sors (ami egyes gyáva alakoknak nem praktikus megoldás) szemtől szembe elintézni.
A törölgetés pedig semmit sem ért. Legfeljebb néhány követő nem tudhatta meg a gondolatait aznap este...
Mára már biztos tele van ilyesféle hírekkel a világsajtó.
Tanácsolnám neki, hogy mielőtt bármit is kiír a nyilvánosságra, gondolkozzon kicsit előre.
Ronda dolog, hogy utalgat valakire (ráadásul az egész világ előtt), de ha például megkérdezi tőle egy lelkiismeretes, áldozatnak vélt illető, hogy: Miért nem mondod a szemembe a velem kapcsolatos problémáidat?, Ő arra kényelmesen mondhatja azt, hogy: Ki mondta, hogy én neked írtam?...
Amiket tweetelt, csak utalás arra, hogy se rosszban, se jóban nem akar lenni egy bizonyos valakivel, de senki nem tudhatja, kivel, még az utalt személy sem.
Én special jobban szeretem ezt privátban, esetleg ha úgy hozza a sors (ami egyes gyáva alakoknak nem praktikus megoldás) szemtől szembe elintézni.
A törölgetés pedig semmit sem ért. Legfeljebb néhány követő nem tudhatta meg a gondolatait aznap este...
Mára már biztos tele van ilyesféle hírekkel a világsajtó.
Tanácsolnám neki, hogy mielőtt bármit is kiír a nyilvánosságra, gondolkozzon kicsit előre.
2011. augusztus 25. 09:21
|
|
HeyCassievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 471 Csatolások: 0 Azonosító: 155936 offline
|
hát ehhez nem igazán tudok hozzászólni, mivel az egész vita lényegét nem fogtam még fel és hogy ezt miért twitteren intézik el.. ez magánügy lenne, nem?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: