Demi Lovato botrányt okozott a Twitteren
2011. augusztus 25. 07:53
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
wow!!!! #Đ ez durva....de am. én nagyon imádom Miley-t és egyszer volt velem olyan h véletlen unflowoltam de azonnal vissza flowwoltam...
ha bár ez nem hiszem h véletlen volt....wow...
2011. augusztus 25. 08:10
|
|
dorivivi1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 102 Csatolások: 32 Azonosító: 147556 offline
|
Deminek van igaza... -.-
2011. augusztus 25. 08:26
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
igaza van Deminek.
2011. augusztus 25. 08:27
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
háát az tuti hogy miley drogfüggő de Demi szerintem max egyszer próbálta ki vagy lehet hogy még nem is próbálta nem nézném ki belőle szerintem ezt a jelmondatot ("a józanság szexi") lehet hogy pont miley miatt találta ki vagy csak azért mert egyszer kipróbálta és nagyon megbánta ://
2011. augusztus 25. 08:31
szerintem sem Miley sem Demi nem drogfüggő. azt sem tudom, hogy ki az a Cheyne Thomas, szóval engem aztán nem érdekel, hogy mit mondd
2011. augusztus 25. 08:32
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
miley biztosan drogfüggő volt,elég egyértelmű képeket is láttam már róla.de etekből is látszik,hogy ez a duó(miley-demi),nem épül valami hatalmas barátságra.ezen én egyáltalán nem lepődtem meg,elvégre én soha nem hittem el,hogy az összes diznis-lány puszipajtás egymással.a kamerák előtt lehet,de amikor nem forog a kamera,akkor korántsem arról dumálgatnak(ha nem egymás haját tépik xD),hogy milyen szép az új körömlakkod.
2011. augusztus 25. 08:33
Szerintem meg nem a twitteren kellett volna. Hanem szemtől szemben!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: