Demi Lovato botrányt okozott a Twitteren
2011. augusztus 25. 00:51
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
És ezt miért pont a twitteren kellett megbeszélniük? Ez inkább hírverésnek tűnik!
2011. augusztus 25. 01:00
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.25. 00:43)
Ajánlom figyelmedbe ezt a csodás és példamutató videót. 
Láttam ezt a vizipipás videót, de ez nem egyenlő a drogozással. Azt is írták hogy a vizipipába salvia volt, ami Kalifornia államban legális. Én nem mondom, hogy ez helyes dolog volt Miley-tól, de más ilyen drogozós ballépéséről nem hallottam, tehát nem függő, vagy ilyesmi! Másrészről meg mi oka lenne Demit drogra bíztatnia, hacsak nem valami díler!
2011. augusztus 25. 01:01
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Mileynak csak annyi köze van hozzá hogy Demi törölte aztán ismét követni kezdte. De a veszekedésbe nem került bele. Amúgy nem értem miért nem üziben beszélték meg ahelyett hogy ország világ előtt veszekednek.
1 felhasználónak tetszik:
tina9612
2011. augusztus 25. 01:25
|
|
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline
|
ennél vannak nagyobb bajok is
2011. augusztus 25. 01:25
Idézet (tina9612 @ 2011.08.25. 01:00)
Láttam ezt a vizipipás videót, de ez nem egyenlő a drogozással. Azt is írták hogy a vizipipába salvia volt, ami Kalifornia államban legális. Én nem mondom, hogy ez helyes dolog volt Miley-tól, de más ilyen drogozós ballépéséről nem hallottam, tehát nem függő, vagy ilyesmi! Másrészről meg mi oka lenne Demit drogra bíztatnia, hacsak nem valami díler!
És fontos tény, hogy nem Miley-nak volt szüksége rehabra, hanem Deminek. 
Ez drogozás, tetszik vagy nem. Én most nem Miley-t akarom szidni. Tudom, hogy salvia. A salvia az egy legális tudatmódosítószer Kaliforniában. Vagyis drog. Attól még hogy legális, az nem azt jelenti, hogy egészséges. És igen, a salvia-tól is lehet függő valaki, csak úgy, mint a marihuánától vagy akármelyik már drogtól. Hosszú távon ez is ugyanolyan káros. Nem tudhatod, Miley küzd-e ilyen problémákkal, mivel ő láthatóan nem vállalja a rehabot, és valószínűleg akkor sem vállalná, ha szüksége lenne rá.
Nekem ennyi volt a mondanivalóm.
2011. augusztus 25. 06:37
|
|
vasappenin.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 155453 offline
|
Nem értem miért írtátok, hogy Mileynak csak annyi köze van ehhez, hogy Demi nem követte tovább, aztán megint követte, nyilvánvalóan Demi első tweetje Mileynak szólt, legalábbis az a része,hogy bujdosó drogfüggő, de helyette Cheyne válaszolt, a szememben Demi most csökkent egy hatalmasat, nem értem miért Twitteren kell megosztani a magánéletünket , miért nem lehet telefonon vagy SZEMÉLYESEN. Mondjuk azt is teljesen el tudom képzelni, hogy megint csak a hírverésre ment az egész. Biztos ezt is megtanították a Disneyben, hogy hogyan kell balhézni.
2011. augusztus 25. 07:36
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
Megbeszélhették volna normálisan.
2011. augusztus 25. 07:39
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
hahahahaha
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.