Demi Lovato botrányt okozott a Twitteren
2011. augusztus 30. 19:30
|
Sissy 90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 149 Csatolások: 1 Azonosító: 154558 offline
|
Nem értem hogy miért kell egymással veszekedni főleg azt nem hogy miért Twitteren keresztül . Ha valami bajuk van egymással ( amit most már tényleg nem tudok mert percről percre változik egymásról a véleményük )akkor azt szemtől szembe beszéljék meg szerintem. Amúgy meg arra a könyvre én is kíváncsi lennék .
2011. augusztus 31. 01:40
Öhm... És ez miért botrány? Igaz, nem "etikás" dolog a Twitteren összeszólalkozni, de mondhatnám, lerágott csont
! Azt sem értem igazán, mi a köze a Miley-s dolognak a Cheyne Thomas-sal való vitához? Ha jól sejtem, egyébként, Demi és Cheyne is érett, felnőtt ember, akiknek joguk van elmondani a véleményüket, nemde? És az, hogy Miley és Demi szeretnnek bulizni, totál normális: melyik 18 éves ne partyzott volna, melyik tini ne próbált volna ki valami ártalmatlan "cuccot" ennyi idősen, főleg, ha tiniidol az illető? Egyébként ez azért még nem botrány,szerény véleményem szerint, csak egy kis balhé, amiből én azt a következtetést vonom le, hogy Demi jól van! Hisz a beteg emberek nem szoktak veszekedni, ugye? Szóval, Demivel minden oké, elvileg béke van, Miley és Demi békében vannak, szal happy end
<3
1 felhasználónak tetszik:
hailey19
2011. augusztus 31. 14:03
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
utálom a twittert
2011. augusztus 31. 14:49
most komolyan... csak én vettem le ebből annyit h tweetelt aztán kitörölte és megint tweetelt és megint kitörölte?
2011. augusztus 31. 15:19
|
|
VampireNinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 153256 offline
|
Krisztikehh98:Nem,nem csak te,én is!xDD:D
2011. augusztus 31. 19:50
A sztárok már ma mindent megtehetnek a neten!!A Twitter nagyon rossz oldal!!!!!!!!!!!!!
2011. augusztus 31. 20:47
|
|
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline
|
Szerintem meg Deminek igaza van. Szerintem igenis álljon ki magáért, és ne válassza azt az utat, ami rossz. Nem kell drogoznia. És ha más drogozik, és ő megszakítja vele a kapcsolatot, akkor JÓL TESZI! a józanság szexi....Hát inkább ez szexi, mint a beszívott, bepiált 18 éves hölgyemények. Erről ez a véleményem.
2011. augusztus 31. 22:46
úú az nagyon durva,de sztem igaza van Deminek én is kiállok magamért ahogy Demi és ezzel nem arra akarok célozni hogy a stílusát követem!!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.