Demi Lovato botrányt okozott a Twitteren
2011. augusztus 28. 10:19
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Szerintem nem olyan nagy botrány ez. Viszont csak azt nem értem, hogy mért törölte a tweet-jeit Demi?
2011. augusztus 28. 12:03
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Ez nem nagy botrány! Deminek teljesen igaza van! Az igaz barátok nem biztatják a barátaikat arra, hogy drogozzon. Nem tudom, hogy Demi drogozott-e, de ha igen, régen volt, felépült és más szemszögből nézi a világot, az életet. Ezért is tartom őt példaképemnek. Miley lejebb süllyed, viszont Demi kiemelkedik. Remélem komolyan gondolta a józanságot, mert én is úgy gondolom, hogy sokkal menőbb józannak maradni egy olyan társaságban, akik isznak és hót részegek, szerintem ez szánalmas. Kár, hogy nem látja mindenki annak!
2011. augusztus 28. 12:47
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
ez nekem kicsit zavaros...Mileynek ehhez mi köze? O.O mért kell mindenbe belekeverni, és minden hsz-ben őt szidni? (tisztelet a kivételnek)
2011. augusztus 28. 13:11
|
|
Jasmynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 137591 offline
|
Most ehhez mi köze van Mileynak? Nem ő került rehabra hanem Demi,és eleve Deminek is lehetett volna annyi esze hogy nem drogozik.Nagy lány, figyeljen ő magára,ne Mileynak kelljen!!!
2011. augusztus 28. 14:17
szánalmas amit csinálnak xdd de gyerekes egymást törölgetni utána ismét követni xddddddd
2011. augusztus 28. 17:38
|
|
Fogyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 157058 offline
|
Már legalább 10x olvasom ezt a cikket. És sosem tudok elmenni mellette. Ennek a drága úriembernek azt üzenném, hogy nem muszáj mindenbe belepofáznia. ._. Demi nem írt senkire személyes és sértő véleményt. Burkoltan, személyek megemlítése nélkül írt egy bejegyzést. És most nem mindegy, hogy követi-e Miley-t, vagy sem? ._. Én csak annak nem örülök, hogy visszajelölte, mintha mi sem történt volna. Felvállalhatta volna a véleményét, mert neki is joga van erre. Nem csak Cheyne Thomas pofázhat, vagy tévedek? ._.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: