Demi Lovato botrányt okozott a Twitteren
2011. augusztus 26. 21:04
|
|
flora csicsaiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 354 Csatolások: 2 Azonosító: 156981 offline
|
gratula hozzá
2011. augusztus 26. 21:30
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Kezdtem ezzel: nem szoktam elfogult lenni, de most az leszek. Demi emberileg és 'sztárilag' is az egyik legeslegjobb ember akinek a létezéséről tudok. Miley meg nem hülye és nem drogos, fűves r*banc, ahogy valamelik kulturálatlan s*ggfej írta és gyakorlatilag felmutatta a "most légy büszke Selena, téged még nem kevertek bele"... no comment.
Ennyire nem láttok a sorok között?! Szánalom, hogy az emberek milyen kulturálatlan, baromságokkal teli kommenteket tudnak hagyni, puszta rosszindultból... vagy unalomból(mert nyilván egyesek unják az életüket).
Demi valószínű azért írta a könyves tweet-et, mert unta a "ugyanis akkor került szóba annak lehetősége, hogy a két Disney-lány kábítószerfüggő"- féle szenzációhajhászó hülyeségeket.
Ennek a Cheyne gyereknek nem tudom mi fájt Demi mondataiban... nem ismerem, de ezek alapján nem lehet valami kellemes a társasága. Demi következő kommentjéből azt szűrtem le, hogy Cheyne intézte a drogokat(mert veletek ellentétben nem hiszem, hogy a csajok szentek, sőt, ahogy én látom, tényleg volt közük a drogokhoz, a fiú által). Szóval, számomra az az elképzelhető, hogy ugye Demi szanatóriumba vonult és nem kellettek neki többé a drogok és gondolom Miley is leállt, mert ugye nem volt ebből botrány vagy ilyesmi. És mivel a srác kiakadt Demi tweet-jén, erre írhatta Ő, hogy a barátok nem arra buzdítanak, hogy drogozz. És mivel erre a tag nem tudott már mit mondani jött a "gondolkozz, mielött beszélsz" szöveg.
És az egyetlen lehetőség, az az, hogy Demi Miley-t is hibásnak látja emiatt...? Nem hiszem... nem tudom ezt hinni. Szóval nincs ötletem miért törölte magát Miley-tól. És, most énsem fogom lecs*szni Demit, mert Twitteren válaszolt a srácnak... nem gyáva Ő, hogy ne tegye meg. De még mindig nem a legjobb hely a levelezgetéshez.
De kérlek, gondolkodjatok már észszerűen!
Ennyire nem láttok a sorok között?! Szánalom, hogy az emberek milyen kulturálatlan, baromságokkal teli kommenteket tudnak hagyni, puszta rosszindultból... vagy unalomból(mert nyilván egyesek unják az életüket).
Demi valószínű azért írta a könyves tweet-et, mert unta a "ugyanis akkor került szóba annak lehetősége, hogy a két Disney-lány kábítószerfüggő"- féle szenzációhajhászó hülyeségeket.
Ennek a Cheyne gyereknek nem tudom mi fájt Demi mondataiban... nem ismerem, de ezek alapján nem lehet valami kellemes a társasága. Demi következő kommentjéből azt szűrtem le, hogy Cheyne intézte a drogokat(mert veletek ellentétben nem hiszem, hogy a csajok szentek, sőt, ahogy én látom, tényleg volt közük a drogokhoz, a fiú által). Szóval, számomra az az elképzelhető, hogy ugye Demi szanatóriumba vonult és nem kellettek neki többé a drogok és gondolom Miley is leállt, mert ugye nem volt ebből botrány vagy ilyesmi. És mivel a srác kiakadt Demi tweet-jén, erre írhatta Ő, hogy a barátok nem arra buzdítanak, hogy drogozz. És mivel erre a tag nem tudott már mit mondani jött a "gondolkozz, mielött beszélsz" szöveg.
És az egyetlen lehetőség, az az, hogy Demi Miley-t is hibásnak látja emiatt...? Nem hiszem... nem tudom ezt hinni. Szóval nincs ötletem miért törölte magát Miley-tól. És, most énsem fogom lecs*szni Demit, mert Twitteren válaszolt a srácnak... nem gyáva Ő, hogy ne tegye meg. De még mindig nem a legjobb hely a levelezgetéshez.
De kérlek, gondolkodjatok már észszerűen!
1 felhasználónak tetszik:
hailey19
2011. augusztus 26. 22:39
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Mindegy,hogy drogoztak-e,a lényeg,hogy leálltak,és szerintem ez a legfontosabb.
Rekahhh amit írtál az elgondolkoztatott.Cheyne nem lehet túl jó ember...
Rekahhh amit írtál az elgondolkoztatott.Cheyne nem lehet túl jó ember...
2011. augusztus 27. 08:52
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Csak azt nem értem, hogy miért Twitteren kell veszekedniük, hogy ebből is botrány legyen.
Miért nem tudják személyesen lerendezni a konfliktusaikat?
Minden percre kell, hogy jusson egy botrány az egyik Disney lánytól?
Én nem voltam ott, nem tudom mit gondoljak, fogalmam sincs, hogy igazából mi történt hármójuk között.
Aztán az is lehet, hogy az ég világon semmi nem történt, csak indok kell, hogy megint mindenki róluk beszéljen!
Miért nem tudják személyesen lerendezni a konfliktusaikat?
Minden percre kell, hogy jusson egy botrány az egyik Disney lánytól?
Én nem voltam ott, nem tudom mit gondoljak, fogalmam sincs, hogy igazából mi történt hármójuk között.
Aztán az is lehet, hogy az ég világon semmi nem történt, csak indok kell, hogy megint mindenki róluk beszéljen!
2011. augusztus 27. 13:26
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
nem vágom miért piszkálja mindenki Mileyt,ha nem is ismeritek...,először te tegyél le annyit az asztalra mint Miley,és mondjatok már egy két példát,hogy iért is lett beképzelt??
vivios:mit fogjon be ha kisem nyitotta,főleg ebben a vitában egyszerűen belekeverték avval,hogy Demi kitörölte meg ilyenek,de kitudja,hogy ezelkből mi igaz nem itélhetsz el valakit ha nem is tudod,hogy mi az igazság..!
vivios:mit fogjon be ha kisem nyitotta,főleg ebben a vitában egyszerűen belekeverték avval,hogy Demi kitörölte meg ilyenek,de kitudja,hogy ezelkből mi igaz nem itélhetsz el valakit ha nem is tudod,hogy mi az igazság..!
2011. augusztus 27. 13:32
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
És kül. soha nem lehetsz biztos abban,hogy az oldal aki feltette a hírt( nem a tweetekre gondolok) igazat mond és ezek csak találgatások egyikőlyük sem erősítette meg ezeket a pletykákat...,és nem értem miért hívják akár Demit,akár Mileyt drogosnak!
Azért mert egyszer elkövettek egy hibát?? Melyik tizenéves nem próbálja ki a füves cigit vagy akármit?? És Miley a videón ami megjelent szinte mindenhol nem drogozott,hanem vizipipázott és a vizipipa az amit ha egyesek nem tudnának ami szinte minden tizenévesnek van a 13-20 évesig
Azért mert egyszer elkövettek egy hibát?? Melyik tizenéves nem próbálja ki a füves cigit vagy akármit?? És Miley a videón ami megjelent szinte mindenhol nem drogozott,hanem vizipipázott és a vizipipa az amit ha egyesek nem tudnának ami szinte minden tizenévesnek van a 13-20 évesig
2011. augusztus 27. 14:15
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Nem hinném, hogy itt a hszk.ben Mileyt kéne szidni, mert ő perpillanat most ki sem nyitotta a száját. Sőt szerintem még Demit sem kéne bántani, mert ő csak kiírt egy olyan gondolatot, ami kipattant hirtelen a fejéből. Sőt hogy ha azt vesszük jogos a felháborodása. Amennyi hülyeséget terjesztenek róla, megértem hogy ha már nem bírj azokat elviselni. És amúgy meg ez a Cheyne gyerek volt az egészben szerintem a hibás. Belekötött olyanba, amihez lehet, hogy semmi köze nem lett volna. Én ebből az egészből úgy szűrtem le, hogy ez a srác azért háborodott fel, mert ugyebár Demi tiszta, és most már lehet, hogy nem tudtak együtt drogozni. Ezért is írta Demi, hogy „Az igaz barátok nem arra buzdítanak, hogy drogozz.” És a srác erre már nem tudott mit mondani, ezért válaszolta azt amit. És lehet, hogy Deminek rosszul esett az egész vita, ezért vont vissza mindent. Én ezt viszont megértem. Lehet, hogy az ő helyében én is így cselekedtem volna. Bár azt tényleg nem értem, hogy miért törölte a követését Miley felé. Ezt csak ők tudják. :/ De amm. meg hozzá teszem, azt hiszem már Demi nem csak most hozta szóba ezt a drog dolgot. És én úgy emlékszem egyszer már mintha bevallotta volna, hogy ő csinálta. De azt is hozzá tette, hogy leszokott róla. Szóval nem kell őt sem beállítani szentnek, mert ő nem is várja el az emberektől. Tudja ő, hogy mit csinált és vállalja érte a felelősséget. Szóval azok akik bántják, azok előbb gondolkodjanak el rajta, hogy mit írnak.
rolllllleee
2011. augusztus 27. 14:42
|
|
gyurmiiiii |
|
Timicsy008 teljess mértékben egyet értek:)
2011. augusztus 27. 17:32
Idézet (gyurmii)
És kül. soha nem lehetsz biztos abban,hogy az oldal aki feltette a hírt( nem a tweetekre gondolok) igazat mond és ezek csak találgatások egyikőlyük sem erősítette meg ezeket a pletykákat...,és nem értem miért hívják akár Demit,akár Mileyt drogosnak!
Azért mert egyszer elkövettek egy hibát?? Melyik tizenéves nem próbálja ki a füves cigit vagy akármit??
Miért ne lenne igaz ez a hír? Gondolj már bele, hányan követik Demit twitteren? Gondolod, hogy azok a rajongók/emberek, akik látták ezt a veszekedést, hogy is mondjam, "élőben", azok mind összefogtak és hazudtak nekünk?
Egyébként csak azt tudom szajkózni, mint az előttem lévők, hogy egyáltalán nem itt kellene elintézniük a dolgaikat, hanem személyesen. Ezt az egyet nem értem Demi cselekedetében. De ettől függetlenül egyetértek vele, mivel az igazi barátok nem buzdítanak drogozásra. Nem tudni, hogy ő konkrétan Miley-ra gondolt-e, mikor ezt mondta, de azzal, hogy "unfollowolta" gyakorlatilag megválaszolta ezt a kérdést.
Idézet
És Miley a videón ami megjelent szinte mindenhol nem drogozott,hanem vizipipázott és a vizipipa az amit ha egyesek nem tudnának ami szinte minden tizenévesnek van a 13-20 évesig.
És szerinted a vizipipázás nem drogozás vagy mi?
Tényleg csak azt tudom megint mondani, hogy Demi jól tette, hogy segítséget kért, és sikerült kigyógyulnia a betegségéből.
hailey19
2011. augusztus 27. 19:02
Mileynek semmi köze hozzá csak 1 kicsit de ezt a cirkuszt én nem venném olyan komolyan mint ők de hát az ő dolguk xD
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.