Starity

Demi Lovato botrányt okozott a Twitteren

18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 26. 21:04 #241
flora csicsaii
flora csicsaii
visszatérő vendég

StátuszGreen Day <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 354
Csatolások: 2
Azonosító: 156981
gratula hozzá
2011. augusztus 26. 21:20 #242
Zsu14
Zsu14

StátuszCod sziv,Cod lelek,Cod rajongo leszek mig elek <3
Hozzászólás: 1094
Csatolások: 1370
Azonosító: 151326
Egyetertek zsofi00
2011. augusztus 26. 21:30 #243
Rekahhh
Rekahhh
яεçкłεѕѕ™

StátuszI'm so happy, 'cuz today I found my friends, they're in my head.
Hozzászólás: 2997
Csatolások: 15
Azonosító: 124407
Kezdtem ezzel: nem szoktam elfogult lenni, de most az leszek. Demi emberileg és 'sztárilag' is az egyik legeslegjobb ember akinek a létezéséről tudok. Miley meg nem hülye és nem drogos, fűves r*banc, ahogy valamelik kulturálatlan s*ggfej írta és gyakorlatilag felmutatta a "most légy büszke Selena, téged még nem kevertek bele"... no comment.
Ennyire nem láttok a sorok között?! Szánalom, hogy az emberek milyen kulturálatlan, baromságokkal teli kommenteket tudnak hagyni, puszta rosszindultból... vagy unalomból(mert nyilván egyesek unják az életüket).
Demi valószínű azért írta a könyves tweet-et, mert unta a "ugyanis akkor került szóba annak lehetősége, hogy a két Disney-lány kábítószerfüggő"- féle szenzációhajhászó hülyeségeket.
Ennek a Cheyne gyereknek nem tudom mi fájt Demi mondataiban... nem ismerem, de ezek alapján nem lehet valami kellemes a társasága. Demi következő kommentjéből azt szűrtem le, hogy Cheyne intézte a drogokat(mert veletek ellentétben nem hiszem, hogy a csajok szentek, sőt, ahogy én látom, tényleg volt közük a drogokhoz, a fiú által). Szóval, számomra az az elképzelhető, hogy ugye Demi szanatóriumba vonult és nem kellettek neki többé a drogok és gondolom Miley is leállt, mert ugye nem volt ebből botrány vagy ilyesmi. És mivel a srác kiakadt Demi tweet-jén, erre írhatta Ő, hogy a barátok nem arra buzdítanak, hogy drogozz. És mivel erre a tag nem tudott már mit mondani jött a "gondolkozz, mielött beszélsz" szöveg.
És az egyetlen lehetőség, az az, hogy Demi Miley-t is hibásnak látja emiatt...? Nem hiszem... nem tudom ezt hinni. Szóval nincs ötletem miért törölte magát Miley-tól. És, most énsem fogom lecs*szni Demit, mert Twitteren válaszolt a srácnak... nem gyáva Ő, hogy ne tegye meg. De még mindig nem a legjobb hely a levelezgetéshez.
De kérlek, gondolkodjatok már észszerűen!
1 felhasználónak tetszik: hailey19
2011. augusztus 26. 22:39 #244
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Mindegy,hogy drogoztak-e,a lényeg,hogy leálltak,és szerintem ez a legfontosabb.
Rekahhh amit írtál az elgondolkoztatott.Cheyne nem lehet túl jó ember...
2011. augusztus 27. 08:52 #245
rachella
rachella
EchelonMuserGlambert

Státusz“Menj az utamból! Elhasználod az oxigénemet!” /Száll a kakukk fészkére/
Hozzászólás: 1591
Csatolások: 0
Azonosító: 147043
Csak azt nem értem, hogy miért Twitteren kell veszekedniük, hogy ebből is botrány legyen.
Miért nem tudják személyesen lerendezni a konfliktusaikat?
Minden percre kell, hogy jusson egy botrány az egyik Disney lánytól?
Én nem voltam ott, nem tudom mit gondoljak, fogalmam sincs, hogy igazából mi történt hármójuk között.
Aztán az is lehet, hogy az ég világon semmi nem történt, csak indok kell, hogy megint mindenki róluk beszéljen!
2011. augusztus 27. 10:22 #246
vivios
vivios
új tag
Hozzászólás: 71
Azonosító: 159350
szerintem miley befoghatná a száját mert ő szált el magátol ezért nem szeretem már és nem vagyok egyedül
2011. augusztus 27. 11:36 #247
naomi92
naomi92
visszatérő vendég

Státusz"Most múlik pontosan, engedem hadd menjen.... "
Hozzászólás: 366
Csatolások: 1
Azonosító: 92358
Utálom a Disney sztárokat, beképzelt mindegyik.
2011. augusztus 27. 12:00 #248
Licky
Licky
visszatérő vendég
Hozzászólás: 363
Azonosító: 150346
hát mileyka visszavehetne magából -.-
nem is tudom,ki játssza egyik pillanatban a "jókislányt",pár nap múlva meg a szexy(?)lázadó p.csát
2011. augusztus 27. 12:57 #249
fekibiby
fekibiby
új tag
Hozzászólás: 95
Azonosító: 93515
van benne valami abban amit írtál Rekahhh
2011. augusztus 27. 13:26 #250
gyurmiiiii
gyurmiiiii

StátuszA kiabálásnál a mosolygós irónia sokkal kegyetlenebb fegyver.;))
Hozzászólás: 503
Csatolások: 97
Azonosító: 149380
nem vágom miért piszkálja mindenki Mileyt,ha nem is ismeritek...,először te tegyél le annyit az asztalra mint Miley,és mondjatok már egy két példát,hogy iért is lett beképzelt??
vivios:mit fogjon be ha kisem nyitotta,főleg ebben a vitában egyszerűen belekeverték avval,hogy Demi kitörölte meg ilyenek,de kitudja,hogy ezelkből mi igaz nem itélhetsz el valakit ha nem is tudod,hogy mi az igazság..!
2011. augusztus 27. 13:32 #251
gyurmiiiii
gyurmiiiii

És kül. soha nem lehetsz biztos abban,hogy az oldal aki feltette a hírt( nem a tweetekre gondolok) igazat mond és ezek csak találgatások egyikőlyük sem erősítette meg ezeket a pletykákat...,és nem értem miért hívják akár Demit,akár Mileyt drogosnak!
Azért mert egyszer elkövettek egy hibát?? Melyik tizenéves nem próbálja ki a füves cigit vagy akármit?? És Miley a videón ami megjelent szinte mindenhol nem drogozott,hanem vizipipázott és a vizipipa az amit ha egyesek nem tudnának ami szinte minden tizenévesnek van a 13-20 évesig
2011. augusztus 27. 14:11 #252
Camila
Camila
visszatérő vendég

StátuszSexy Lips, Dirty Hips, Nice Ass, High Class, Sexy Smile, Liam's Style <3
Hozzászólás: 264
Azonosító: 141170
Rekahhhval értek egyet.Egy az egyben leírta amit gondolok XD
2011. augusztus 27. 14:15 #253
Timicsy008
Timicsy008
LadyStark™

StátuszHear me roar when the winter is coming...
Hozzászólás: 1854
Csatolások: 153
Azonosító: 123715
Nem hinném, hogy itt a hszk.ben Mileyt kéne szidni, mert ő perpillanat most ki sem nyitotta a száját. Sőt szerintem még Demit sem kéne bántani, mert ő csak kiírt egy olyan gondolatot, ami kipattant hirtelen a fejéből. Sőt hogy ha azt vesszük jogos a felháborodása. Amennyi hülyeséget terjesztenek róla, megértem hogy ha már nem bírj azokat elviselni. És amúgy meg ez a Cheyne gyerek volt az egészben szerintem a hibás. Belekötött olyanba, amihez lehet, hogy semmi köze nem lett volna. Én ebből az egészből úgy szűrtem le, hogy ez a srác azért háborodott fel, mert ugyebár Demi tiszta, és most már lehet, hogy nem tudtak együtt drogozni. Ezért is írta Demi, hogy „Az igaz barátok nem arra buzdítanak, hogy drogozz.” És a srác erre már nem tudott mit mondani, ezért válaszolta azt amit. És lehet, hogy Deminek rosszul esett az egész vita, ezért vont vissza mindent. Én ezt viszont megértem. Lehet, hogy az ő helyében én is így cselekedtem volna. Bár azt tényleg nem értem, hogy miért törölte a követését Miley felé. Ezt csak ők tudják. :/ De amm. meg hozzá teszem, azt hiszem már Demi nem csak most hozta szóba ezt a drog dolgot. És én úgy emlékszem egyszer már mintha bevallotta volna, hogy ő csinálta. De azt is hozzá tette, hogy leszokott róla. Szóval nem kell őt sem beállítani szentnek, mert ő nem is várja el az emberektől. Tudja ő, hogy mit csinált és vállalja érte a felelősséget. Szóval azok akik bántják, azok előbb gondolkodjanak el rajta, hogy mit írnak. tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: rolllllleee
2011. augusztus 27. 14:42 #254
gyurmiiiii
gyurmiiiii

Timicsy008 teljess mértékben egyet értek:)
2011. augusztus 27. 17:32 #255
- törölt felhasználó -    
Idézet (gyurmii)

És kül. soha nem lehetsz biztos abban,hogy az oldal aki feltette a hírt( nem a tweetekre gondolok) igazat mond és ezek csak találgatások egyikőlyük sem erősítette meg ezeket a pletykákat...,és nem értem miért hívják akár Demit,akár Mileyt drogosnak!
Azért mert egyszer elkövettek egy hibát?? Melyik tizenéves nem próbálja ki a füves cigit vagy akármit??

Miért ne lenne igaz ez a hír? Gondolj már bele, hányan követik Demit twitteren? Gondolod, hogy azok a rajongók/emberek, akik látták ezt a veszekedést, hogy is mondjam, "élőben", azok mind összefogtak és hazudtak nekünk? blink.gif
Egyébként csak azt tudom szajkózni, mint az előttem lévők, hogy egyáltalán nem itt kellene elintézniük a dolgaikat, hanem személyesen. Ezt az egyet nem értem Demi cselekedetében. De ettől függetlenül egyetértek vele, mivel az igazi barátok nem buzdítanak drogozásra. Nem tudni, hogy ő konkrétan Miley-ra gondolt-e, mikor ezt mondta, de azzal, hogy "unfollowolta" gyakorlatilag megválaszolta ezt a kérdést.

Idézet
És Miley a videón ami megjelent szinte mindenhol nem drogozott,hanem vizipipázott és a vizipipa az amit ha egyesek nem tudnának ami szinte minden tizenévesnek van a 13-20 évesig.

És szerinted a vizipipázás nem drogozás vagy mi? blink.gif Attól még, hogy legális anyag volt a pipában, az attól még drog, és káros az egészségre, pontosan ezért tette jól Demi, hogy szanatóriumba vonult. És egyébként vicces - nekem 15 éves létemre nincs pipám, nem próbáltam ki, és nem is áll szándékomban kipróbálni a füves cigivel, sima cigarettával és az alkohollal egyetemben, akármilyen "menőnek" tűnnék ha megtenném, mivel tudom, milyen könnyű a függőjévé válni.
Tényleg csak azt tudom megint mondani, hogy Demi jól tette, hogy segítséget kért, és sikerült kigyógyulnia a betegségéből.
1 felhasználónak tetszik: hailey19
2011. augusztus 27. 18:49 #256
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
úristen pff..
Minek szídjátok itt Miley-t,amikor semmi köze nincs az egészhez? :'D szánalmas... ^^,
2011. augusztus 27. 19:02 #257
- törölt felhasználó -    
Mileynek semmi köze hozzá csak 1 kicsit de ezt a cirkuszt én nem venném olyan komolyan mint ők de hát az ő dolguk xD
2011. augusztus 27. 20:18 #258
allyangel
allyangel
chicken-y.™
Hozzászólás: 2143
Azonosító: 133609
ez durva ohmy.gif
2011. augusztus 27. 21:09 #259
Kit-tus96
Kit-tus96