Demi Lovato botrányt okozott a Twitteren
2011. augusztus 25. 17:14
|
Paul imádók RebFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 156439 offline
|
Engem aztán nem izgat Demi, sem a drogos ügyei.Sosem kedveltem, nem is fogom... Az, hogy összeveszett egy régi barátjával nagy cucc... naponta ezrekkel történik meg!
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. augusztus 25. 19:37
mekkora tréé. istenem saját magát buktatta le. ügyes. nem sokat ért avval, hogy kitörölte a tweeteket. tudhatná, hogy ebbe a világban nem tudja elkerülni, hogy ne vegyék észre abban a pillanatban amikor kiírja. hát ennyi és nem kéne mást hibáztatni azért mert drogozott. maradt volna csendben akkor nem lenne botráány. (: ez van amúgy meg úgy van ő dolguk.
2011. augusztus 25. 20:09
szerintem nem kellett volna Twiteren veszekedni
Amúgy engem nem érdekel hogy Demi drogozott meg ilyenek .Én mindig is példaképként tekintek rá
2011. augusztus 25. 20:32
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Pixie Buue
UnhappyMeals írta:
Mióta Lovato kijött a rehabról igazi szent lett Legalábbis sokak szerint. Szerintem nem.
Ez igaz Bár szeretem Demit,szerintem nem lett hirtelen Csingiling belőle.
egyetértek XD
UnhappyMeals írta:
Mióta Lovato kijött a rehabról igazi szent lett Legalábbis sokak szerint. Szerintem nem.
Ez igaz Bár szeretem Demit,szerintem nem lett hirtelen Csingiling belőle.
egyetértek XD
1 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue
2011. augusztus 25. 21:54
|
|
lilla.tinkerbellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 158469 offline
|
Huuhh...ez zűrös volt...mindegy, én mindenben Demit támogatom! Demi the beeeest!
2011. augusztus 25. 22:43
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Hát én ennek a pasinak adok igazat ebben a "vitában". Deminek gondolkodnia kéne, mielőtt ilyeneket írkál, az meg hogy drogozott, csak is az ő hibája,és ezzel most leleplezte magát, hogy télleg drogozott, pedig eddig ő volt a szent kislány, akit sajnálni kellett, mert hánytatta magát. Csak is magát hibáztathatja, amiért ilyen mélyre került. Nekem is vannak gondjaim, nagyobbak, mint a legtöbb embernek, és én sem viselkedhetek normális gyerekként, mert egyszerűen túl sok felelősség van rajtam ahhoz, és van, amikor én is kiborulok, de mégsem nyúlok le a torkomon, vagy csinálok más baromságot, mert én tűrők. Mert nekem van akaraterőm, és tudom, hogy mindenkinek megvan a maga keresztje, van akinek nagyobb, de ez nem változtat a tényen, hogy ettől még magadnak kell cipelned. Az meg egyszerűen szánalmas, amit ő csinált, hogy Twitteren kritizál másokat, miközben ő sem tökéletes, ha valami gondja van miley-val, akkor beszéljék meg négyszemközt, ne pedig több millió ember előtt utalgasson rá. A pasinak meg igaza van, jó lenne ha gondolkodna, mielőtt irkálgat, majd pedig kitörli és úgy tesz, mintha semmi sem történt volna!
2011. augusztus 26. 00:40
ennyi okos embert egy helyen (Y) azt se tudjátok hogy mi van azt magyaráztok
a drogos kiírást nem magára értette hanem a drága kis Cyrus lánykára és társaságára....mielőtt okoskodtok, olvassátok el ezt:
"sokan Demit azért támadják mert hogy nem Twitteren kellett volna ki irkálni a Miley -s üggyel kapcsolatban.....először is, az Demi Twittere és azt ír ki amit akar....másodszor Deminek BIPOLÁRIS zavara van, ami azt jelenti hogy nem mindig tudja az érzelmeit kontrollálni, és így néha meg gondolatlanul cselekszik....szóval nem kellene senkinek ítélkeznie addig amíg nem tud semmit, csak amit a média összehord...."
"sokan Demit azért támadják mert hogy nem Twitteren kellett volna ki irkálni a Miley -s üggyel kapcsolatban.....először is, az Demi Twittere és azt ír ki amit akar....másodszor Deminek BIPOLÁRIS zavara van, ami azt jelenti hogy nem mindig tudja az érzelmeit kontrollálni, és így néha meg gondolatlanul cselekszik....szóval nem kellene senkinek ítélkeznie addig amíg nem tud semmit, csak amit a média összehord...."
2011. augusztus 26. 07:47
|
|
flora csicsaiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 354 Csatolások: 2 Azonosító: 156981 offline
|
nincs olyan nap amikor a gisnep lánnyok ne csinálnának valami botrányt
2011. augusztus 26. 08:34
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Szerintem mindenki elköveti ezeket a hibákat nem érte miért kell leszúrni demit .
2011. augusztus 26. 09:01
|
|
Mirtill.Demi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 160 Csatolások: 3 Azonosító: 153592 offline
|
Hát na megtörtént nem dőlt össze a világ mindenki követ el hbákat!
2011. augusztus 26. 09:02
|
|
Mirtill.Demi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 160 Csatolások: 3 Azonosító: 153592 offline
|
amugy annalovato-nak teljesen igaza van nem magára értette hanem miley ra csak nem tom miley téll drogozik?!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.