Fluor pingvinnel táncol új klipjében
2011. augusztus 30. 17:58
|
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline
|
Imádom.....xxxxĐ Dansz!!!!
2011. augusztus 31. 11:17
a halenda nem pingvinhús, már megmondta fluor... ;P
2011. szeptember 02. 16:00
|
|
nessagirl95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 128344 offline
|
ez szar...
2011. szeptember 17. 13:33
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
úristen.vannak még ilyen hülyék már bocs fluor fanok
2011. október 20. 16:43
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Ennél halenda?
Ez hány éves?
Ez hány éves?
2011. október 20. 16:44
Chipmucks verzióban elviselhető...............
Most ezt hallgatjuk félévis az öltőzőben minden tesi óra után.............
Most ezt hallgatjuk félévis az öltőzőben minden tesi óra után.............
2011. október 22. 13:42
Én csak annyit mondok:Olyan nincs,nálam mindig van Halendaaa!!!!!Amúgy barátnőimmel azon röhögtünk,hogy elneveztek Halendának a másik két csaj pedig ketchup és dilibogyó!XD
2012. április 03. 20:32
|
ninababy77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 172579 offline
|
hello my name is miss bina i am a single girl never married.
i saw your profile today at (starity.hu i like what i read about you in your profile, i like to be your friend and i will like to know more about you, i believe in reality of love, please contact me back with my email so that i can send my photos to you and tell you more about myself, my email (binababiker20@yah o o.in) for us to know more about each other, i wait for your mail thanks bina
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
hello my name is miss Bina vagyok egy lány sohasem házasodott meg.
láttam a profilodat ma (starity.hu Tetszik, amit olvastam rólad a profiljában, én szeretnék lenni a barátod, és én is szeretnék többet megtudni rólad, azt hiszem, a valóságban a szeretet, vegye fel a kapcsolatot velem vissza az én e-mail, hogy én is küldeni neked a fotóimat és mondd meg többet magamról, az én e-mail (@ yah binababiker20 o.in o) számunkra, hogy többet tudnak egymásról, várom a levelet köszönhetően Bina
i saw your profile today at (starity.hu i like what i read about you in your profile, i like to be your friend and i will like to know more about you, i believe in reality of love, please contact me back with my email so that i can send my photos to you and tell you more about myself, my email (binababiker20@yah o o.in) for us to know more about each other, i wait for your mail thanks bina
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
hello my name is miss Bina vagyok egy lány sohasem házasodott meg.
láttam a profilodat ma (starity.hu Tetszik, amit olvastam rólad a profiljában, én szeretnék lenni a barátod, és én is szeretnék többet megtudni rólad, azt hiszem, a valóságban a szeretet, vegye fel a kapcsolatot velem vissza az én e-mail, hogy én is küldeni neked a fotóimat és mondd meg többet magamról, az én e-mail (@ yah binababiker20 o.in o) számunkra, hogy többet tudnak egymásról, várom a levelet köszönhetően Bina
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: