Fluor minden hónapban új számmal jelentkezik az új albuma megjelenéséig, így – bár kissé késve – augusztus sem maradhatott ki a sorból.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fluor pingvinnel táncol új klipjében
2011. augusztus 24. 22:33
2011. augusztus 24. 22:35
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
ugyanolyan f*s mint az eddigiek. de mégis mit vártunk ettől a gyerektől?-.-"
2011. augusztus 24. 22:36
Ez klip? Mint valami olcsó házi paródia (bár igazából az is).
Szánalmas ez a gyerek...
Akkora ész kell egyébként, hogy ezt a szöveget kitalálja valaki. Ha ennyiből áll a rappelés, akkor én is mindjárt az leszek.
Halenda-halenda-halenda-ha-la-la-la-la-lenda.
WTF??!!
Szánalmas ez a gyerek...
Akkora ész kell egyébként, hogy ezt a szöveget kitalálja valaki. Ha ennyiből áll a rappelés, akkor én is mindjárt az leszek.
Halenda-halenda-halenda-ha-la-la-la-la-lenda.
WTF??!!
2011. augusztus 24. 22:42
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
nem kívánnám minősíteni annyira borzalmas..amúgy a halenda igazából valamiféle hús.
2011. augusztus 24. 22:45
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Ez most komoly? -.-'
fuuuubazz de tenyérbemászó képe van annak a köcsögnek -.-' elegem van hogy a csapból is fluor tomika folyik. idegesítő b.uzi aki már nem tudja mit találjon ki.. hihetetlenül gyűlölöm -.-'
fuuuubazz de tenyérbemászó képe van annak a köcsögnek -.-' elegem van hogy a csapból is fluor tomika folyik. idegesítő b.uzi aki már nem tudja mit találjon ki.. hihetetlenül gyűlölöm -.-'
2011. augusztus 24. 22:50
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Hát erre nem találok szavakat...xD
2011. augusztus 24. 22:55
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
Úristen hát ezen már csak röhögni tudok vagy már aztsem nem tudom mi a pontos reakció erre
a szám szörnyű szokás szerint
de a videó elején hogy "így meg aztán full benne van ez a.. hát nem raktad rá Harry Pottert? De hülye vagy hát nem rakom rá" xDD az nagy volt.
2011. augusztus 24. 23:02
Hogy mi az a halenda? Egy énekelni nem tudó feltűnési viszketegségben szenvedő felnőtt férfi agyszüleménye.
Most komolyan, hány évesnek képzeli magát? Mert ha az 5 és a 10 között, akkor kevesebb a baj mint ami látszik.
Áhh, rühellem a magyar médiát hogy ilyenre van kereslet.
Most komolyan, hány évesnek képzeli magát? Mert ha az 5 és a 10 között, akkor kevesebb a baj mint ami látszik.
Áhh, rühellem a magyar médiát hogy ilyenre van kereslet.
2011. augusztus 24. 23:18
"akármire is tippelnek a rajongók, biztos, hogy nem azt jelenti a halenda szó." - na de most mi az az "az"?
amúgy én nem tudom,mit esz mindenki fluoron,én sem bírom,én sem tudom miért "kedvelem",de nekem bejönnek a zenéi..bár a mizutól már falra mászom
és ez is bejön,bár nem tudom miért,és ahogy senkinek,nekem sincs fogalmam arról,hogy mi a jó büdös franc az a halenda
ENNÉL HALENDA??
2011. augusztus 24. 23:20
amúgy facebookon találtam egy halenda nevű céget,aminek egy kolbász volt a profilképe,amire rávolt írva hogy halenda,de ilyen elég kifigurázott kolbász xD
2011. augusztus 24. 23:29
|
|
vampiregirl18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 158067 offline
|
Már megint 1 pingvines klipp, látom nagyon vágyik a déli sarkra.
Sztem nyugodtan elhúzhatna az ilyen magyar zenét lehúzó-megszégyenítő "zenével" a pingvinjeihez!
Sztem nyugodtan elhúzhatna az ilyen magyar zenét lehúzó-megszégyenítő "zenével" a pingvinjeihez!
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: