Rihanna halálhírét terjesztették
2011. augusztus 24. 22:12
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2011.08.24. 21:43)
Vannak oldalak, amelyek az ilyenekre szakosodtak. Megszólalásig pontos másolatai valamely híres magazin oldalának (csak a rutinos netező jön rá, hogy más a linkje, mint az eredetinek), és kitalált rémhíreket terjeszteneke "gépesítve" a legnépszerűbb sztárokról.
Pont az egyik ilyen oldalon eddig 9 alkalommal terjesztették halálhírét Emma Watson-nak is. Nagyon ráérhetnek.
2011. augusztus 24. 22:25
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
állítolag sokáig él, akinek halálhírét terjesztik.:DDD
ki az ahülye, aki ilyet kitalál??
:O:O ><
ki az ahülye, aki ilyet kitalál??
2011. augusztus 24. 22:28
|
bettibaba3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 157631 offline
|
hát én utálom ezt a csajt,de azért durva a halálhir....ám olyan érzésem van,hogy durva klipp lesz megint
2011. augusztus 24. 22:30
Én nem hallottam a híreszteléseket, de hál' az égnek hogy jól van!
2011. augusztus 24. 22:57
|
|
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3465 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline
|
én nem is hallottam ezt a hírt miszerint meghalt volna szerencsére, de istenem ki az az idióta aki ilyeneket terjeszt? én mondjuk azt sem értem hogy mire jó az ha kitalálja valaki hogy egy sztár meghalt amikor úgy iy kiderül hogy nem igaz..én nem tudom hogy hány olyan sztárt tudnék most kapásból felsorolni akiknek terjesztették már a halálhírét..
2011. augusztus 24. 22:59
|
|
Fogyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 157058 offline
|
Sokan olvasnak magukról érdekes dolgokat az interneten. "Jé... parókám van." "Jé... Már 3x feltöltettem botoxszal az arcom." (persze egyike sem igaz, de azért nevetnek egy jót.) De ez azért mégiscsak sok. Ki az a hülye, aki ezt így komolyan elterjesztgeti? O.o Nagyon unatkozhat szegény ember, ez azért már beteges. ._.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. augusztus 24. 23:23
nem értem hogy ez csak így kipattan az emberek fejéből vagy ez hogy jött?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.